Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.227.233.55.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att jag granskat det.
Jag förbehåller mig rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
486 inlägg.
Nathalie Nathalie skrev den 2 september, 2019 den 05:14:
Hej alla! Jag jobbar på att få bloggen flyttad. Återkommer så snart som möjligt!
Dedication Dedication skrev den 28 augusti, 2019 den 06:37:
Nu va det dåligt drag här. Nått nytt om bloggen, blir det flytt?
Tomas Tomas skrev den 25 augusti, 2019 den 10:02:
Aldrig där.
N N skrev den 21 augusti, 2019 den 06:52:
Tomas: Ok. Jag och Aries skrev någonstans lite om just nakenstränder....har du också sett män med kukring på sig på stranden?
Tomas Tomas skrev den 21 augusti, 2019 den 02:08:
Inte jättemycket.. Det är inte så stor yta så jag skulle säga lagom mycket för utrymmet. 😉
N N skrev den 18 augusti, 2019 den 10:39:
Härligt Tomas! Är det mycket folk på er nudiststrand?
Tomas Tomas skrev den 18 augusti, 2019 den 02:59:
Det har blivit en del nakenbadande här . Vi har ett litet nakenbad på bara 7 min cykelavstånd så det är lätt att passa på när vädret är ok. Sen har det blivit några spontanbad när vi råkat vara ensamma vid badbar plats. ;-D
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 12 augusti, 2019 den 06:37:
Förra sommaren var stekhet och då klagade jag (många?) på det. Denna sommar har varit väldigt grå med enstaka fina dagar här och där. Orkar inte gnälla om det också. Jag åkte dock någonstans där det var en oväntad skylt om "Naturistbad". Jag är lite osäker på om delen jag var på eller om naturistdelen var mer enskild. Det var dock väldigt kallt och inte en människa i sikte. Har svårt och tro att någon som brukar nakenbada skulle gjort det där och då. Fick en fin baddag och tänkte faktiskt gå till det badet senare och ta ett nakendopp, men det hade blivit rejält kallt då.
N N skrev den 12 augusti, 2019 den 02:56:
Nå...har det blivit något nakenbad för er i sommar!? Här har vädret slagit om helt. Från magiskt vindstilla dagar/nätter till rena rama stormar!! Men det har sin tjusning det också. Snart börjar jobbet för min del igen men ser fram emot sena höstbad trots att temperaturen sjunker.
Aries Aries skrev den 11 augusti, 2019 den 04:07:
Rumpis: nej, är helt ointresserad av att mäta könsorgan...och kondomer har en förmåga att passa dom flesta storlekar, så min okunskap om min partners penislängd o omfång har hittills inte stått i vägen för varken kondominköp eller älskog;-)
N N skrev den 8 augusti, 2019 den 11:51:
Rumpis: Ja, ett ex frågade en gång om hon fick mäta, vilket hon fick. Jag minns inte riktigt motiveringen dock och tog det mer som en kul grej.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 7 augusti, 2019 den 06:56:
En fråga vinklad för mån och kvinnor. Män: Har ni någonsin bett en partner att mäta er snopp? Kvinnor: Har ni någonsin frågat om ni får mäta er partners snopp? Varför? Som någon slags sexlek/förspel? För att kunna köpa rätt typ av kondom? Veta hur stor den är? Nyfikenhet? Har ni gjort det med olika partners eller bara en gång?
Nathalie Nathalie skrev den 26 juli, 2019 den 06:19:
rumpmonstret: De har program som tar bort sådant bland annat eller så har någon anmält det. Jag tror det är svårt med att: "detta är okej" och att "detta är inte okej", får då måste en person sitta och kolla allt, analysera det och sen godkänna eller inte. Det måste nog vara alla snoppar eller inga snoppar. Där är de dock inte konsekventa för mäns bröst får synas men inte kvinnors. Eller ja så länge bröstvårtan inte syns på en kvinna så är det okej....
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 21 juli, 2019 den 09:36:
Tomas: Det är det jag är inne på gällande "andra fina andra mindre". Hela samhället är uppbyggd på att "du" SKA se ut på ett visst sätt. Sedan är det ett få antal nakna kroppar du får se. Om folk knappt får se nakna kroppar på ett naturligt sätt. Vad är det man kommer se? Vad kommer man jämföra sig med? Varför är det så farligt att visa sig naken? Varför är det farligt att se någon naken? Visst ska det finnas en viss respekt och "privacy", men tanken att se någon naken som något "farligt" är inte direkt hälsosam. Amerikanernas förbjud mot nakenhet när dom t.ex. hyllar Hugh Hefner, har stripp/sexklubbar, förmodligen stora distributörer av porr och annat känns lite skenheligt.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 21 juli, 2019 den 09:17:
Aries: Nej, nej, nej! Med "liten kille" menade jag att killen på pennan utgör en liten bild kontra en vanlig bild där en naken kropp skulle synas mycket tydligare. Än mindre blir snoppen. Även om man ser att det föreställer en naken kille är det knappast världens tydligaste bild. Killen på bilden är mer en "chip n' dale"-kille. Vältränad och förmodligen mellan 25-40 år gammal.
Aries Aries skrev den 21 juli, 2019 den 03:07:
Rumpis: jag är inte helt säker på om jag fattat det rätt med din penna...så som du förklarar det så får jag uppfattningen att det är ”en liten kille” som får sina byxor nerdragna. Finns det någon som helst risk att man kan få uppfattningen att det är ett barn? I så fall så förstår jag faktiskt varför dina bilder plockats bort...
Tomas Tomas skrev den 20 juli, 2019 den 10:25:
Förstår inte vad som är så känsligt med nakenhet! Alla vet ju hur människokroppen ser ut. Ok porr är en annan sak och det finns 360olika grader av den också. En del fina andra mindre. Men nakenhet i sig?
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 20 juli, 2019 den 11:03:
Löjligt eller vad tycker ni? Jag köpte en skämtsam penna igår där det finns en liten kille. Tar man denna penna upp och ned försvinner hans kalsonger och man får se killen helt naken. Man får helt enkelt se en snopp. Jag lade upp en "före" och en "efter" bild på Instagram igår där man dessutom måste aktivt bläddra för att se bild nummer 2. Ändå när jag vaknade var min bild borttagen. Någon kanske anmälde den, men det har jag svårt att tro. Jag har ett stängt konto och lagt upp en del liknande saker förut utan problem. Det borde vara Instagrams "någonting" som upptäckt detta. Att liknande program skyddas mot porr tycker jag är bra.. Annars skulle det strömma in med porr och Instagram skulle inte vara lämpligt för barn, men en skämtpenna där man får se en snopp? Är det verkligen SÅ farligt att se en snopp eller en pulla? Jag tycker verkligen inte det.. Jag tror tvärtom att det är mer hälsosamt att då och då se sånt. Jag upplever inte en naken kropp som porr. Åtminstone inte när den står rakt upp och ned. Vad tycker ni? Tycker ni Instagrams/Facebooks regler om bröst, pullor och snoppar går för långt eller är dom bra?
Nathalie Nathalie skrev den 15 juli, 2019 den 04:21:
rumpmonstret : Håller helt med dig om din observation. Det enda jag kan tillägga är att tyvärr så är det "yngre" män som skickar dickpics också. Det är i alla åldrar tyvärr. Det är väldigt intressant att vi hela tiden ska tända på unga/ungdom, det ska vara rakat och slätt som ett barn. Ska man verklige tända på en 19-åring när man är 65 år? Vi lever lite i en "pedo-kultur" tyvärr.
Nathalie Nathalie skrev den 15 juli, 2019 den 04:19:
N : Nej jag ska bara fira brorsan nya lägenhet då 😀 När jag ska träffa spelkompisarna så kommer vi bo på hotell, umgås och äta gott så inget spel då 😀