Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.88.156.58.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att jag granskat det.
Jag förbehåller mig rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
393 inlägg.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 20 maj, 2019 den 03:36:
Jag tycker människan är ganska konstig. Vi lever i en tid då fler och fler blir överviktiga i någon mån. Det skämtas ofta om USA, men i Sverige är det knappast ovanligt att en kvinna eller man är stor. Samtidigt finns det något "hat" mot just överviktiga och folk läser in nästan vilken viktuppgång som helst till övervikt. Att folk ser till sin egna vikt ser jag inga problem med, men varför är det SÅ oattraktivt hos andra? Varför gör man sådan stor sak av att någon gått upp säg 5 kilo? Jag förstår att det finns en gräns för dom flesta när en person blir oattraktiv, men efter några kilo? Tycker man på allvar att några kilo är avgörande för ett sexliv? Sannolikheten att en partner, vid något tillfälle, går upp några kilo är stor oavsett ålder och kön. Varför denna avsky för större människor?
Tomas Tomas skrev den 17 maj, 2019 den 02:04:
Livslång orgasm.....:-) 🙂 🙂
Aries Aries skrev den 17 maj, 2019 den 10:33:
N: det borde betyda en livslång påsättning av den Helige Anden...😱
Aries Aries skrev den 17 maj, 2019 den 10:30:
Rumpmonstret: Är en em Size-Queen så borde det rent logiskt sett betyda drottning över alla storlekar...men du får fråga N, uttrycket kommer från honom😉
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 17 maj, 2019 den 01:18:
Aries: Vänta här.. Hur många snoppar pratar vi om egentligen? :p
N N skrev den 16 maj, 2019 den 07:10:
Aries: vi hade sjungit en variant på den engelska nationalsången men bytt ut ordet ”save” mot ”fuck”. Så våran nationalsång heter ”God fuck the Queen”!:-D samtliga står givetvis givakt!
Nathalie Nathalie skrev den 16 maj, 2019 den 05:59:
Aries: Hahahhahhahah! Vilken fin titel!
Nathalie Nathalie skrev den 16 maj, 2019 den 05:58:
Aries: Tack kära du! Jag har jobbat mycket med min kommunikation de senaste åren. I detta förhållande har vi varit väldigt öppna och kommunikativa tycker jag och det gynnar sig.
Aries Aries skrev den 16 maj, 2019 den 04:58:
Rumpmonstret: som den Queen jag är så vinkar jag lite med höger hand och tittar uppfordrande på mina undersåtar...”står” dom i givakt? Tror att en drottningkrona skulle vara på sin plats! Tänker mig en i svart kolfiber med en krans av ståndaktiga penisar sammansatta med testiklarna och som var och en kröns av en effektfull diamant...alternativt en pärla...som blänker vackert likt droppen på toppen av ollonet😬 istället för en spira hade jag haft en dildo😂 alltså detta kan man dra hur långt som helst!! Undrar vilken nationalsång som hade passat😂
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 15 maj, 2019 den 12:27:
Aries: Stålpille-fanfar för dig efter dom där orden 😀
N N skrev den 15 maj, 2019 den 09:58:
Aries: dör av skratt! 😅😂
Aries Aries skrev den 15 maj, 2019 den 09:07:
N: ingen fara, tog inte det minsta illa upp. Och jag är 160, min Fiffi 😉är proportionerlig till min längd så någon Size-Queen är inte aktuellt. Även om det hade varit kul att vara Queen över något så hade jag nog inte valt att vara drottning över kukstorlekar😂 kul presentation dock, vid möte med kungligheter från andra länder: her Majesty the Size-Queen, Queen of all the worlds dicks, huge as well as the more normal sized
Aries Aries skrev den 15 maj, 2019 den 08:59:
Tomas: det förstår jag absolut!😄
Aries Aries skrev den 15 maj, 2019 den 08:58:
Rumpmonstret: ja, jag gör det. Inte för att jag förväntar mig varken det ena eller det andra utan mer som en nyfiken, kittlande tanke. Som vi varit inne på tidigare, så är det innehavaren av snorren som är viktigast. Är det någon med noll hjärna, så är det helt ointressant för mig.
Aries Aries skrev den 15 maj, 2019 den 08:54:
Nathalie: du är så klok😍 den relationen gick åt pipsvängen...och samtalsterapeut var inte ett alternativ tyvärr.
Nathalie Nathalie skrev den 14 maj, 2019 den 06:08:
Tomas: Ja jag tror de flesta tjejerna har full förståelse för det och det betyder inte att du komma hoppa på dem. Aries: Hmm ja du, då blir det svårare. Professionell hjälp? Samtals terapeut? En relation utan kommunikation kommer inte hålla.
N N skrev den 14 maj, 2019 den 05:03:
Aries: Aries, ledsen för min klumpiga text. Läser den nu och inser att jag kanske gick över gränsen. Ledsen om någon annan tog illa upp också. Dessutom är det pga tangenterna på telefonen fel på ordet ”Bara” för där skulle det stå ”Vara”. Hoppas ni har en fin dag gänget! Jag längtar efter vårvärmen!
Tomas Tomas skrev den 14 maj, 2019 den 08:14:
Aries: Tog det med humor så småningom tack vare deras avslappnande sätt. Men du kan ju föreställa dig hur det kändes först när jag började inse att det här kan jag inte stoppa.......
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 14 maj, 2019 den 02:42:
Min första penisfråga skulle nog vara: Om en tjej dejtar en kille (har inte sex direkt) tänker hon/fantiserar hon om killens snopp innan dom gjort något? Vad förväntar hon sig? Det är väl mest killar som är penisfixerade, men någon sådan tanke borde väl dyka upp? Förväntar hon sig ungefär en snopp som hennes tidigare partners?
N N skrev den 13 maj, 2019 den 09:51:
Aries:! Fortfarande inte fått svar på om bastun låg nära en sjö/ett hav. Hade gillat att se din min/diskutera min Kuk när den var superliten efter badet/kontra hyfsar präktig (allt är relativt) i bastun 😀 tror vi kunde skrattat väldigt mycket om det mesta! 😀 du verkar ha humor och inte bara en ”size queen”