Besök vackra asien

Någon gång i sitt liv bör man resa till asien. Deras kultur är så olik Sveriges kultur, så det finns mycket spännande att upptäcka och lära sig av att vara där. Asien består dessutom av så många länder med sina egna kulturella egenheter, så se till att besöka lite mer än bara Kina och Japan. Såklart ska man åka även dit, men man får inte glömma bort de mindre länderna som har minst lika mycket upplevelser att vara med om.

Just Tokyo är ett resmål som står på drömlistan för många. Det är inte så förvånande med tanke på hur otroligt långt före sin tid staden alltid varit. Teknologin som används i Tokyo fascinerar många och är absolut någonting som måste upplevas på riktigt. Förutom att uppleva den otroliga teknologin så bör man även åka ut och besöka ett Shintotempel eftersom det är mycket traditionellt för folket i Japan.

I Kina så är ju såklart kinesiska muren ett givet mål. Så mycket som man hört om den sedan man var barn så kan man ju inte åka dit utan att besöka muren. Förutom detta så kan man gå på marknader och små mysiga, lokala restauranger. Se bara till att googla upp vilka bra marknader som finns innan du ger dig ut för att vara säker på att det är en fräsch marknad med bra grejer.

Din resa till asien kommer ge dig många nya upplevelser, så se till att stanna där minst några veckor. Det är helt klart en resa du inte kommer ångra att du gjort!