26 svar på ”Dagens erotik

 1. Härliga bilder. Båda två!

  Fråga 1: Jag tror MÅNGA killar fantiserar eller fantiserat om att en tjej bara drar ner hans byxor och börjar suga av honom. Borde inte det motsatta gälla även för kvinnor? Att kvinnor ser någon kille dom är attraherad av och att dom sen bara vill lyfta på klänningen/dra ner byxorna och be honom slicka?

  Fråga 2: Ni som ”gått ner” på ett antal olika personer. Smakar snoppar/vaginor ofta likadant (snopp som snopp eller vagina som vagina) eller skulle ni, bara rent smakmässigt, kunna skilja på folk ni gjort oralsex på?

  • 2.
   Visst är det skillnad mellan individer, men även från gång till gång beroende på en mängd faktorer, så ett blindtest baserat på smak hade nog blivit jäkligt lurigt. Och om man ska vara petnoga är det nog mer vulva än vagina inblandat även om man visst kan komma åt lite insida med tungan om man vill.

  • rumpmonstret: Kanske det, den tanken har jag faktiskt aldrig haft.
   Angående smak så tycker jag det är rätt lika, så länge personen är fräsch där nere.
   Hur är det för er heterokillar när ni går ner på tjejer?

 2. Precis som kroppen i övrigt så har man ju en ”doft”. Men som Nathalie säger så…så länge man är fräsch så är det rätt same same. Sen har ju tjejer precis som killar väldigt varierande underliv. Olika stora blygläppar osv som verkligen ger olika upplevelser från tjej till tjej. Precis som resten av kroppen.

 3. Rumpis fråga 1) nä, faktiskt aldrig. Jag kan tänka mig ett antal andra fantasier som ligger mig närmare;-)

  Fråga 2) inte på själva organet, det är som att slicka eller suga på vilken del av huden som helst, mer kanske på smaken på sperman. Eller konsistensen…

 4. Härliga bilder! Ljuvliga situationer båda två! Bli avsugen och slicka henne bakifrån! Svårt att säga vad som är ljuvligast. Det senare kanske?
  Tycker nog att det går ganska bra att känna igen smaker . Renligheten tar jag för given så det är inte den det handlar om.

 5. Ny fråga!

  Till alla kvinnor: På 80-talet var det populärt att bada topless. Det var lika mycket standard som någon slags BH/top/bikini, men sedan försvann det. Av ingen anledning eller många anledningar slutade kvinnor specifikt i Sverige vara topless på stranden.

  Jag förstår att många kvinnor idag inte vill bada topless då det skulle sticka ut på många olika sätt, men om ni hade valet att göra det förutsatt att ingen tyckte det var någon stor grej (ingen tog bilder i smyg, stirrade, ropade kommentarer osv.). Skulle ni göra det? Varför? Varför inte?

  • Rumpis: jag badar i stort sett alltid på nakenbadet när jag är på stranden. På den ”vanliga” stranden så vill jag ha överdelen på. Det känns av någon anledning bekvämast. Jag har svårt att tänka mig att ingen skulle glo om jag var topless och helt ärligt så gillar jag inte det på en familjestrand…det behöver inte vara att någon fotar eller hojtar, det räcker att det är en familjefar som smygtittar bakom ryggen på sin fru så hade jag känt mig obekväm…

   • Aries: Håller helt med dig, svår att få det ”naturligt”.
    Det är alltid någon som tittar lite extra.

  • rumpmonstret: Hmm har testat att bada naken/toppless och det är så skönt men jag skulle inte känna mig bekväm med att göra det inför folk.

   • Nathalie: Jag tycker det är tråkigt att du (folk generellt) ska behöva känna så. Nakenhet är ju ett svärd med flera ändar. Man föds naken och det är helt naturligt, men samtidigt är det sexuellt laddat (åtminstone för många). Om du ser en snygg naken kille på en strand. Är det inte en fullt naturlig reaktion att titta? Hjärnan dras ju mot det attraktiva och oväntade. Skillnaden är att om en kvinna ser en naken man anses inte hon som ett potentiellt hot/en stalker (inte till en start åtminstone), men om en man tittar på en naken kvinna blir reaktionerna annorlunda.

 6. Aries: kan du inte berätta lite om din syn samt intryck från nakenbad/nakenstränder? 🙂
  Hoppas du har en fin sommar

 7. N: jag har varit på tre olika stränder och alla har varit jättetrevliga! Några väldigt närgångna fluktare har förekommit (tyvärr från länder med en ganska tråkig kvinnosyn), vilket kan kännas otryggt när man kommit som ensam kvinna men jag har blivit väl omhändertagen av andra på stranden då och dom har hållit ett vakande öga på mig. På de ställen jag varit har det också hållits stora avstånd mellan sällskapen. Inte som en ”vanlig” strand där filtar o handdukar ligger omlott. Det är liksom lite tabu att ligga för nära andra badare…

  Tack, varmt och klistrigt o två veckor kvar till semestern…hur har du det själv?

  • Aries: Intressant! Säg att du upptäcker att en man beter sig konstigt (utan att direkt gjort något). Hur går du tillväga gällande övriga badare? Går du fram till andra i närheten, berättar din situation rakt upp och ned (mannen där har…) och ber dom hålla ett öga på dig/honom ifall något skulle hända?

   • Rumpis: jag har haft turen att det har varit andra badande som gjort mig uppmärksam på olämpligt beteende från folk, och som sagt att dom tittar till mig. Väldigt omtänksamt och gjort att jag känt mig trygg och omhändertagen. På en sån strand känns det som att alla hjälps åt för att hålla den ”ren” från folk med skumma avsikter! Annars hade jag nog gjort som du är inne på, och gått fram till andra i närheten och bett om hjälp…

  • Aries: Jag har det bra, har varit rätt off här pga den dåliga nyheten att bloggen måste flyttas.
   Inte många sajter som tillåter erotik, inte ens tumblr som jag funderade på ett tag.
   Jobbar på det.

 8. Aries: trist att dom inte kan respektera dig! Man måste respektera och läsa av människor på en nakenstrand. Mycket kan gå fel annars…jag har inte varit på en på måååånga år men jag minns att det var rätt vanligt att män gick runt med kukring…kändes konstigt haha..
  Men en lite fråga till då 🙂
  Som ensam kvinna på en nudiststrand…kan du finna det…härligt/spännande att se en man runka på lite avstånd från dig? Säg att ni båda ”läst av” varandra och du ändå bjudit in till lite bus på håll? Jag menar givetvis inte att man bara slänger fram kuken och runkar inför en människa som njuter av solen…utan mer att ni kanske kollat lite på varandra på avstånd….gått ner i vattnet och sen när du ska torka dig så böjer du dig lite extra mycket fram…smeker in brösten lite fööör mycket med solskyddsfaktorn…ah du fattar 😀
  I fantasin tycker jag det känns spännande att…vara helt fri från kläder och spana in en kvinna i sina bästa år och bara på håll busa liksom. Givetvis ska inga andra människor behöva se något dom inte vill se.

  • N: snyggaste kukringen jag någonsin sett var på ett nakenbad för två år sen. Bred i blankt stål, glittrade i solen, wow;-)

   Om det inte funnits en verklighet med väldigt stora risker i det scenariot du målar upp så absolut, då hade jag definitivt kunnat göra så:-)

 9. Aries: haha okej 🙂 men alltså….varför har man en kukring på stranden?? Den är väl till för att hålla upp ett stånd?

  • N: njae, just denna var nog nästan en decimeter bred och mer som ett smycke…det finns ringar för lite olika syften;-)

 10. Okej! Var det för att kuken var ovanligt tjock eller var bara själva ringen bred? Vill du förklara vilka syften du menar? För jag hänger inte med alls varför man har en kukring på en nakenstrand 😀

 11. N: Ringen var ovanligt bred. Min gissning är att han var exhibitionist och gillade att visa upp sig:-) förutom att han kanske var väldigt stolt över sin snorre, vem vet? Men jag gissar att om du har en jäkla bred ring i blankt stål runt kuken så är det inte för att du är blyg eller vill undvika folks blickar;-) Sen var inte denna konstruerad för att hålla kvar ett stånd, den hade nog snarare strypt det eftersom den inte var töjbar och var ditsatt i slakt tillstånd. Så smycke eller kanske en kukbur? Vem vet:-) ser jag honom fler gånger så ska jag fråga!

 12. Aries: okej 🙂 en ring ger ju kuken lite extra blodtillförsel så det är ju ett ”smart” sätt att fö lite större kuk vid slakt tillstånd också. Bra en tanke…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.