Dagens erotik

scarlettsmind.tumblr
ladyfuckee.tumblr

23 svar på ”Dagens erotik

   • Övre är ju mycket mer fantasieggande! Jag får en känsla av att hon är fastbunden/fastlåst uppåt och han tar god tid på sig för att låta henne känna spänningen innan han gör något. Bh:n är ju nästan helt transparent och det som först ser ut som en trosa men i själva verket bara är en gördel (=öppen nedåt) likaså. Här kan man ta god tid på sig för uppkåtning! 🙂

  • rumpmonstret: Skumt att det är mer killar som gillar undre. Jag älskar den övre, intressant att se vad Aries säger.

  • rumpmonstret: Jag har fått en rabatt på en sådan en gång men gick inte.
   Jag vet inte, tror dock det är bra.
   Det finns en hel del muskulatur och speciellt om man har varit med om trauma så kan det hjälpa att lösa upp saker muskulärt.

 1. Rumpmonstret: såklart! Har varit på något liknande och det är otroligt härligt! Yonimassage har funnits i Sverige ett tag. Det finns liknande för män (tror det heter Lingammassage men är inte säker).

  • N: Ingen aning! Det låter ju som en förfinad version av ”happy ending”, men enligt artikeln ska det finnas mer till det än bara eventuell sexuell stimulans.

   Jag undrar dock om den manliga versionen som Aries nämner skulle sättas mitt på Expressen… Det känns spontant som ett nej. OM det inte är prostitution. Vad gör det för skillnad om massagen är ämnad åt män eller kvinnor?

   Det är väldigt vagt i samhället vad som är mer okej för kvinnor och vad som är mer okej för män och VARFÖR det eventuellt inte är jämlikt.

   • Ja lite intressant är det! Och komplicerat! Personligen skulle jag inte tycka att det var konstigt att en kvinna kan få massage på hela kroppen. Att en förlösande orgasm via massage sker. Säkert bra mot stress och andra problem i vardagen. Men det blir så svårt VART man ska dra gränsen. Kan man stanna med det så ser jag inga negativa saker i det. Men vi har en tendens att tänja på saker och ting 🙂

   • rumpmonstret: Jag vet inte om detta klassas som prostitution.
    Om syftet är sexuellt så ja då är det olagligt enligt mig.
    Är syftet att lösa upp muskelknutar/spänningar och syftet är inte sexuellt/orgasm så nej.
    Så går mina tankegångar.
    Finns många sådana saker och detta är en sak som skulle kunna vara mer okej för en tjej än en kille, men tror det beror på syftet mer då.
    Tjejer= Svårare att få orgasm (fast egentligen inte om vi bara fick slappna av och släppa allt), gå för ett icke sexuellt syfte
    Killar= Har lätt att få orgasm (rent generellt) och går oftast för sexuellt syfte.
    Så tror jag samhället ser på det och då blir det mer okej för tjejer, fast det inte ska vara det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.