6 svar på ”Dagens erotik

 1. Underbart att smeka/slicka/suga på bröst! Mmmm…..
  Har däremot aldrig förstått tjusningen med ansiktssprut. Det är väl en sak om hon suger och man råkar komma medan man är utanför, men runka själv och spruta i ansiktet på henne eller här på båda?? När det finns så mycket roligt man kunde göra istället!!!!!!
  Men alla är ju olika och tur är det!!!

  • Tomas: Jag har inte heller förstått det.
   Visst kanske är mer mentalt skönt men kanske inte direkt fysiskt skönt.

 2. Jag får då erkänna att jag tänder väldigt mycket på att komma på min tjej. Rumpan,
  Händerna, ansiktet…varför vet jag inte men går igång på det. Skulle hon inte gilla det skulle det dock inte vara ett problem men som tur är går hon också igång på det 🙂

  • N: Okej, ja det finns en del som går igång på det.
   Frågan är om man är ”lärd” att gå igång på det pga all porr, om det handlar om förnedring, makt, att se sin partner ”älska” säden osv?!

   • Intressant. Jag vet inte, kanske i vissa fall? Jag avskyr förnedring. Det eggar mig inte alls. Jag älskar känslan av att ”hon vill ha det” om du förstår. Tänder på att hon tänder på det. Levde rätt länge i ett förhållande där det alltid var ett ”problem” med utlösning, det var lite trist. Man kände sig inte så bekväm när man hade det som skönast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.