8 svar på ”Dagens erotik

 1. Snoppen ser ut som en dinosaur!!

  Tycker definitivt det borde mer snack i skolan om pullor och hur dom kan se annorlunda ut. En snopp kan ha förhud eller inte. Vara liten eller stor. Pullor kan verkligen ha hur många utseenden som helst 😀

  • rumpmonstret: Hahaah! Ja lite faktiskt 😛
   Ja kön ser så olika ut, men vi matas av ett ideal hela tiden och då menar jag både hos män och kvinnor.

 2. Snoppar och pullor är unika, men en del mer lika än andra. Jag undrar om inte vissa typer av snoppar och pullor fungerar bättre ihop rent ”mekaniskt”. Alltså om jag dejtar och har sex med tio olika kvinnor. Kanske tre av dessa kvinnor har en relativt lik pulla och det är dom jag har bäst sex med 😮

  • rumpmonstret: Rent fysiskt kan det vara så, tex en pulla som är mindre kanske inte passar så bra med en gigantisk snopp.
   Sen är ju hjärnan det största sexorganet vi har så det handlar nog mer om kemi.

   • Nathalie: Det är det där jag har lite svårt att greppa. En pulla kan vara liten, men samtidigt kunna töjas ut. Kan alla pullor töjas ut? Jag menar… Är anledningen att många kvinnor kör kejsarsnitt att bebisen är för stor för pullan? Vet tjejer generellt om ifall dom har en stor eller liten pulla (tänker då på oerfarna)?

    • rumpmonstret: Ja vaginan är töjbar.
     Tror att en hel del gör kejsarsnitt för att de är rädda att föda ”naturligt” men ett kejsarsnitt är ett större ingrepp.
     Dock får man behålla sitt kön som det är, man slipper spricka som en del gör, få förlossningsskador som sällan tas om hand om på allvar osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.