Dagens erotik

agentlemistress.tumblr
bbwlovers.tumblr

6 svar på ”Dagens erotik

  1. Fantastisk bild den nedre!

    Vilken figur. Jag vet att en del kvinnor kan må dåligt över att ha en rundare/större bakdel. Vilket är ungefär som att en man skulle må dåligt över sexpack på magen… Det är nästan absurt hur snyggt detta är! Väldigt gulligt med en liten pulla som tittar fram också 😀

  2. Har alltid tyckt att det är otroligt sexigt och tändande med kvinnor som inte har trosor under klänningen/kjolen!!! Bara att veta det ger mig vällustrysningar för att inte tala om att smeka höfter och rumpa genom tyget och få det bekräftat!!!! Att dessutom hamna för sig själv med henne och få möjlighet att komma åt hennes ”heliga” med händer el tunga gör inte saken sämre!!!
    Väldigt roligt är också att i smyg ge henne orgasmer med människor runt omkring utan att det märks. (Hon får försöka att inte låta det märkas!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.