35 svar på ”Dagens erotik

 1. Åh! Hände något för mig i bild 1. Brukar inte vara ett fan av ”BDSM-bilder” men denna var nice. Kan ha att göra med att man ser hennes rumpa, liiite röd, samt att hon inte behöver gapa så käkarna går av. Tycker ofta att bilder på bdsm innehåller en megadase.
  Har hon samma tatuering som Jenna Jameson förresten? 😀

 2. Haha. Jag har fått er alla att tänka på normala snoppar 😀

  Tycker faktiskt det är sexigare att titta på oralsex där kvinnan inte ser ut att kvävas. Har även hört att ”mindre” är bättre för just oralsex. Att det är ”skönare” för tjejen att suga på en ”grillkorv” än en ”falukorv”?

  Med tanke på ordet ”normal”. Jag undrar om det finns killar mer större snoppar som ogillar att ha det? Att dom som sitter med 21 cm egentligen skulle föredra att ha en 15 cm? Exempelvis att dom blir utnyttjade mest för sex när det blir ”känt” att dom har stor och att kvinnor eller homosexuella inte direkt bryr sig om dom så länge dom slänger fram snorren? Bara en tanke!

  • Rumpis: det där får nog tjejerna svara på. Jag har aldrig sugit på en kuk. Dock av nyfikenhet har man ju bläddrat i en ”tantsnusk-bok” som ungdom och även där kunde det ofta beskrivas att ”hon var tvungen att gapa rejält för han var så stor”….

   Vad gäller kukarna så kan jag inte heller där komma med ett vettigt svar för jag har inte 21cm 😀 men det skulle jag inte vilja ha heller.

  • rumpmonstret: Det är väl jättebra? 😀

   Ja käkarna kan ta rätt mycket stryk av en större storlek, då blir det jobbigare.

   Jag gillar inte order ”normal” för är allt under och över dessa centimeter onormala då?
   Vem vill vara onormal?
   Så använder ofta ordet vanlig.

   Det finns garanterat, men inte ”accepterat” att prata om.
   För har du en stor kuk så ska du väl vara tacksam?
   De med väldigt stor kan har problem att behålla ståndet, inte få speciellt hård, ha svårt vid penetrerande samlag, partnern kan få ont osv.

   • Jepp. Det är bra att det finns en blogg som förhoppningsvis ganska många ser som inte bara är massa krystat porrsnack. Helt porrsnacket har aldrig intresserat mig alls.

    Håller med. ”Vanlig” är bättre. Alla bröst, snoppar, pullor och rumpor är unika. Det handlar mycket om personlig preferens och proportioner. En väldigt smal tjej med gigantiska bröst ser inte bra ut. En gigantisk kille med världen minsta snopp ser också lite konstigt ut. Men en liten tjej med små bröst eller liten kille med liten snopp.. Vad är felet med det? 😮

    Helt fel tycker jag. Inte att du har fel utan hur allt som inte är ”accepterat” är fel. Man måste väl kunna få diskutera? Du har nämnt att män ofta drömmer om att ha sex med en tjej genom att ha en stor snopp. Många killar kan ha komplex för sin snopp.. Allt det medan det faktiskt finns killar som vill ha mindre för att ha en stor inte är lika fantastiskt som man kan tro. Bara jag som ser paradoxen?

    • rumpmonstret: Man vill ha det man inte har många gånger. Personer med rakt hår vill ha lockar, tunt hår vill ha tjockt, väldigt smala personer vill gå upp i vikt, större personer vill gå ner i vikt.
     Var nöjd med det du har, för du är unik 😀 <3

 3. Åh Nathalie, du är fantastisk på att hitta härliga bilder!! Tusen tusen tack för att du har denna bloggen som ger oss så mycket energi och lust!

 4. Älskar BDSM-bilder!! Gillar ju att vara både dominant och undergiven så båda bilderna är i mitt tycke helt underbara:-)

 5. Ja! Håller med Aries, tack Nathalie. Du är grym verkligen.

  Ni som gillar bild, inget fel i att ni gör det, kan ni förklara varför man ”ska” ha en mask på sig ofta som undergiven man? ”Här på med masken för jag vill inte se ditt fula tryne” 😀 eller är det för att man skall vara mer anonym? Som ett rollspel? Har aldrig fattat tjusningen med just den där masken…man kanske vill känna sig som Batman!? 😀 vem vill inte det liksom!?

  • N: Tack ska du ha! Ni är grymma som stannar kvar här och står ut med att den inte uppdateras lika mycket.
   Jag har nog sett det mer som dominant man, när de har masker på sig.

   Hmm finns så många olika masker, tex som denna eller sexiga masker för tjejer mer.
   En tanke jag får är att man går in i en roll som någon annan och kan då släppa mer på hämningarna för man är inte ”sig själv”.
   För att hitta på något annat än bara vanligt ”vardags-sex”/krydda till det lite.

 6. Lite Bdsm . Själv gillar jag de . Både vara undergiven och dominant . Härligt med rep mm 😉 bli bunden eller binda någon .

   • Vi började lite lätt inom Bdsm . Sen har vi utvecklat de lite mera med tiden . De är nog kanska vanligt att man har provat . Antingen gillar man de eller inte . Tror jag de är . Jag gillade de från först stund .

    • Markus: Jag tror många har fördomar om det.
     Det ska vara lack, läder, latex, stearin, smärta m.m
     Saken är det att man kan plocka russin ur kakan.
     Gillar man smärta, gör bara det.
     Gillar man rollspel, kör på det.
     Kombinera det du tycker om och testa er fram 😀
     Du är ingen wierdo/freek bara för att du vill testa.
     Eller så är du det och vem fan bryr sig?

     • Nathalie: bra sagt! Jag är lack, läder, piskor, bojor, smärta, stearin, rollspel, domina och undergiven, lite vanilj, kedjor runt sängbenen och rottingarna hänger i krokar på väggen. Och som du sa, vem fan bryr sig? Och varför o helvete ska en bry sig om dom som bryr sig? Jag är stolt över vem jag är!

     • Man ska prova på de man gillar . Själv gillar jag Bdsm . Inte den värsta sorten av Bdsm . Blir gärna bunden med rep och gagboll . Både jag och min fru gillar rep vi turas om att binda varandra beror vem dom vill bestämma 😉 Sist blev jag bunden och lite utnyttjat några timmar . Måste finnas gränser och man måste lita på varandra annars skulle inte jag hålla på med Bdsm . Ibland träffar vi ett annat par också .

 7. Bra Nathalie och Aries!!!!
  Alla människor mår mycket bättre av att bejaka sig själva och sina olika sidor!!!
  (Så länge det inte går ut över någon annan i alla fall. )

  • Tomas: Absolut, min filosofi är att gör allt du vill i sängen så länge alla parter är med på det och att det är lagligt.
   Vill du bli piskad, kör!
   Vill du kissa på någon, kör!
   MEN, alla ska vara med på det, inte tjatat sig till det, tvingat någon eller hota med att lämna om de inte får som de vill.
   När det gäller BDSM så är kommunikation A & O, man kommunicerar så mycket mer då än vid vanligt sex vilket folk borde ta efter.

 8. Håller med fullständigt!
  Det största problemet i många sexuella förhållanden är förmodligen inte att man inte kommunicerar vad man inte vill (vilket kan vara ett stort problem det också) utan att man inte vågar kommunicera vad man innerst inne vill!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.