18 svar på ”Dagens erotik

 1. Kan inte bestämma vilken bild/ställning jag gillar mest. Kanske tvåan där Kvinnan bestämmer Hur det känns som skönast.. .

 2. För egen del helt klart 1an. Lättare (för mig iaf) att nå kvinnans g-punkt. Jag känner även att jag kan bestämma och varit lite mer dominant om jag är överst. Sen en ridning någon gång i kvartalet är väl aldrig fel 😀 föredrar helst att hon är vänd åt andra håller då dock för WOW vilken utsikt man får då!! 😀 😀 😀

 3. Rida o få brösten sugna på samtidigt -skönare o starkare orgasmer finns inte! Reversed cowboy- inte alls lika skönt o oftast t o m obekvämt. För mig. Men visst, för att glädja en partner så!

  • Kajsa: Håller med det. För mig ger det inte speciellt mycket då penis träffar helt fel där inne och den kan vara riktigt jobbig.

  • Intressant läsning! Kanske har dom jag gjort det med också ”ställt upp”. Jag kan omöjligt veta då dom sagt att det är skönt. Men tänker jag efter förstår jag ju rent fysiskt att det inte kan vara en optimal ställning för en kvinna. Men vissa kanske gillar den för att dom känner sig sexiga i den och därav får en extra kick…eller nått..
   🙂

   • N: Ja jo så kan det vara. Jag har enbart gjort det för min partners skull, den ger mig noll tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.