11 svar på ”Dagens erotik

 1. Sexig kvinna modell större.
  Ser man lite bakåt i tiden var detta ideal mycket större än ”smalare” dito.

 2. Betydligt vackrare med kurvor än med supersmal kille (i mitt tycke), men väldigt intressant att se skillnaden så tydligt. Snyggt fångat Nathalie!

 3. Spännande. Sådär smal var jag i tonåren. Bredaxlad men sjukligt smal…Spelade ingen roll hur mycket jag åt. Nu vid 30 är jag mer grov. Pang sa det och sedan några år tillbaka väger jag en bit över 90kg. Men jag skulle behöva gå ner. det känner jag själv även fast jag har en kvinna som dagligen ger mig komplimanger.

  Så länge man mår bra antar jag att det inte spelar så stor roll om vi är tjocka eller smala. Jag kan tycka att det mesta är vackert så länge det inte går åt något extremt håll.
  Jag undrar om kvinnan på bild 1 ändå inte känner att hon skulle må bättre av att tappa några kilon. Nu pratar jag inte om att hon skall göra det för att vara ”snyggare” utan som sagt…jag tycker man känner när kroppen inte hänger med längre och börjar säga ifrån. Så är det för min del iaf…

  • N: Ja det är upp till var och en hur de känner tycker jag.
   Så länge man mår bra och att det inte blir sjukligt åt något håll så njut!

 4. Även om jag gillar alla kvinnor får en mullig dam med bra självförtroende det att kännas litte extra pirrigt. Men som sagt, inom rimliga gränser. Iklädd ett par tajta jeans, skjortan ”slarvigt” knäppt så man ser glimten av guppande brösten samt glimten i blicken… mmm….

 5. Grejen med att var under- eller överviktig är väl hur omvärlden ser dig. Det stämmer säkert att killen skulle må bra av att gå upp några kilo och tjejen gå ner några kilo. Frågan är bara varför människor som inte är potentiella partners bryr sig så mycket? Ingen av dom lär vara döende eller ligga och grina sig själv till sömns över deras vikt.

  Det finns lägen då kroppen inte mår bra. Då man kan få njursvikt, hjärtattack och annat, men båda dessa ser ändå ut att må bra. Bland äldre finns det många som blir rejält stora eller väldigt smala och ändå lever till 80-90-100 år.

  Sedan kan man ha kriterier för en partner. Jag kan förstå om någon tycker hon är för stor eller han för liten, men är vikten så viktig lär du inte vara rätt person för personen ändå. Vad händer om tjejen går ner eller killen biffar upp sig och om 5 år ser likadan ut igen. Ska du dumpa den då? 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.