21 svar på ”Dagens erotik

 1. Gillar bild 2. En tanke slår mig ibland när man ser sånna bilder. Dessa människor som har sex utomhus borde väl ändå rent generellt inte ha något emot åskådare? Sålänge man inte blir påträngande såklart…förhoppningsvis är det ju inte mannen i förhållandet som tjatat sig till det utan kvinnan tänder lika mycket hon på utomhussex…hon kan väl inte vara helt främmande vid tanken på att en eller flera gärna tittar på? Kanske runkar till åsynen?
  Vill man inte ha åskådare får man kanske hitta en plats där det VERKLIGEN inte finns en chans att någon annan kommer? (Hehe )

  • N: Jag tror det finns folk som vill ha åskådare och en del vill bara leka med tanken och INTE ha åskådare.
   Kanske någon här som har erfarenheter?
   Jag har testat några gånger men det har enbart varit för att min dåvarande kille älskade det, jag tyckte inte om det dock.

 2. Mmmmmmmm…..! Vilka härliga lustfyllda bilder!
  T ex min partner älskar sex utomhus men inte alls om det finns åskådare i närheten! Om någon plötsligt dyker upp oväntat blir det ingen större grej men det är absolut inget hon tänder på!
  Men sex utomhus kan vara uthärdligt!!!

  • rumpmonstret: Ja det kan ju ske. Om man tex är vid en avlägsen strand eller mitt i skogen så kan folk komma på en promenad tex.

 3. Jag gillar att ha sex utomhus och absolut båda varianterna, både med och utan åskådare…hmmm, men faktiskt mest med åskådare;-) Detta förutsätter såklart att det är någon som vill titta och inte en barnfamilj ute på svampexkursion…man måste välja sina lekplatser med omsorg!

 4. Aries: 😀
  Hoppas ni hittar något spännande ställe nu när värmen knackar på! Glöm inte att dela med dig av berättelsen bara 😀 😀
  Jag har en upplevelse från när jag var 18 som påminner om den bilden.

  Precum: roligt namn du har, haha.
  Jasså? Har aldrig besökt en porrbio men det kanske vore något. Förutfattad mening från min sida men får för mig att det bara sitter ”gubbar” på sådana.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.