13 svar på ”Dagens erotik

 1. Har ni haft någon granne som gillar att visa upp sig? Alltså att det är väldigt tydligt att det är syftet? 🙂
  Om så är fallet: vad tyckte ni om det?

   • Jag förstår.
    När jag bodde i huvudstaden för några år sedan var det en granne, kvinna, som älskade att gå runt naken i sin lägenhet. Jag hade full insyn…hon stod vid fönstret och vattnade blommorna naken….lagade mat.
    Ibland gjorde hon typ yogaövningar! Med rumpan vänd mot fönstret…naken!

 2. Nathalie: först blev jag väldigt förvånad…efter några dagar/veckor blev jag lite nyfiken. Det var uppenbart att hon ville synas..sen började jag tänka ”hmmm, undra hur många som står i samma byggnad som jag och tittar på henne nu” 😀 😀
  Vid ett tillfälle vet jag att jag runkade. Kändes lite skumt efteråt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.