26 svar på ”Dagens erotik

 1. Älskar när hon rider baklänges! Jättesexig syn!
  Och att hålla isär benen på henne när hon närmar sig orgasmerna ,och känner att hon inte kan komma undan, slår sällan fel! 😉

 2. Tja,
  bra bilder som vanligt.
  Jag har fått ett problem när jag onanerar.

  Vet inte om ni har varit med om samma. Som kille har man ju inte lika lätt som tjejer att komma flera ggr på raken. Jag behöver återhämtning och tid mellan. Blir inte lika sugen att fortsätta heller när jag väl kommit.

  Därför vill jag dra ut på stunden när jag väl har det skönt och tittar på bilder eller filmer. Men för att kunna göra det så krävs det att jag stannar och fortsätter, stannar och fortsätter så att man inte kommer.

  Problemet är att under en tid så har jag lärt upp kroppen att det är så jag vill ha det och det har gjort att jag istället får svårare att komma då jag hela tiden har hejdat mig själv. Kroppen tror att den inte får komma. Verkar heller inte som det blir lika skönt när man väl kommer längre.

  Att köra på i ett svep hela vägen går ju men då är ju allting över på 10 minuter. Att då göra sig iordning, ta fram dator, glidmedel, sexleksak osv. För dessa 10 minuter känns som en massa jobb för liten stund.

  Några tips och tankar?

  • Killen: Det låter som att du har kört med ”Start och stopp”-tekniken för att kunna hålla ut längre.
   Så du kan komma om du kör på hela vägen men om du stannar upp några gånger så blir det svårt att komma och det blir inte lika skönt?
   Det som låter logiskt är att ”lära” om kroppen igen och köra på tills kroppen förstår att den kan variera sig?!

   • Hej Nathalie. Ja exakt så skulle man kunna beskriva det.

    Du menar att köra på utan att stanna för att lära kroppen tillbaka?

    Problemet bara är att det blir så tråkigt snabbt då och sen är det över. Men kanske det jag måste.

 3. Tips till ”Killen”: Har du provat att inte onanera ofta? Alltså att kanske onanera 1-2 gånger i veckan? Så att kåtheten kommer mer naturligt?

  • Tack för tipset. Men tror inte mängden stör här. Kåtheten kommer och perioder så är det inte så ofta men problemet blir ändå när man börjar stanna o köra o hålla på.

   Så det verkar som att det inte finns något bra sätt för mig att förlänga det roliga.

  • rumpmonstret: Haha, tack för det klippet!
   Helt underbart!
   Håller helt med henne, i porr ska fittor vara som barns fittor.
   Ja jag säger det, som barns fittor.
   Innan vi tjejer kommer i puberteten så ser man ut så, men sen växer blygdläpparna, ändrar färg osv.
   Vart är alla kvinnliga fittor i porr?
   Tro fan att man får komplex för: För långa blygdläppar, fel färg osv.
   Samma sak för killar, komplex för: För liten kuk, för smal kuk osv.
   Porr är inte bra för självkänslan!

 4. Rumpmonstret: riktigt roligt och bra att hon tar upp det för det stämmer så väl. Lite synd att hon inte kunde flika in att det inte direkt är den vanliga kuken som representeras i porr heller. Då skulle hon få 10 av 10 😀

  • N: Ja absolut håller med dig för det är ett problem, stort problem.
   Samtidigt, varför snackar inte män om det så som hon gör tex?
   Såklart kan man snacka om alla kön men ofta läggs detta just på kvinnor för att det är faktiskt dem som tar upp det, inte männen i samma utsträckning.
   Sen lyssnar män mer på män, SÅ det skulle få mer genomslagskraft om en man sa det.

 5. Nathalie: vi håller med varandra men ser nog saker lite annorlunda och upplever saker lite olika. Jag upplever inte att kvinnor pratar om det och jag personligen lyssnar betydligt mer på vad en kvinna säger om saken än en man.
  Men rent generellt om andra ämnen har du nog rätt i att män lyssnar på män.

  Sen att du skriver det där med att fittor i porr ser ut som barns…ja, jag förstår verkligen hur du menar och överlag är det nog så, vill bara flika in och säga att det inte bara är barns som kan se ut så. Mitt ex var 26 när vi gick isär och hon hade faktiskt en sådan. Bara så inte någon här läser och tänker ”jaha, har jag en fitta som ser ut som ett barns”….

  Jag tycker också att man absolut kan se ”vanliga” fittor i porr. Skulle kunna länka till 100 filmer där blygdläpparna är ”sladdriga”. Jag skulle dock inte ens kunna länka till 10 porrfilmer där kuken är liten. Kanske inte ens länka till 10 porrfilmer där kuken är medelstor.

  • N: Jag pratar i generella termer, inte dig specifikt 😀
   Det finns studier på detta att män lyssnar på män och kvinnor lyssnar på män och kvinnor.

   Ja det finns tjejer som har sådan fittor i vuxen ålder också, men tror det är mer undantagen är normen.
   Förstår din poäng.

   Absolut, det är ett större problem angående kukarna i porrfilmer.
   Det är rent skadligt, speciellt för killars självkänsla när de växer upp och som lätt kan sitta kvar som vuxen.
   Där måste något göras.

 6. Nej förlåt, klart jag förstod att du pratade generellt 🙂 menade inte så…
  Ja jag tror du har rätt, det är skadligt. Och det är så himla märkligt att det är så. Det finns män som älskar små bröst. Stora fittor. Stora bröst. Smala kvinnor. Extrem stora kvinnor. Svart,vitt,ljust hår…you name it. Det finns verkligen alla sorter. Förutom en. Det finns inte en porrkategori ”liten kuk”. Gör det det så innehåller det att tjejen ifråga skrattar åt den lilla kuken och hånar den för hennes älskare är massiv osv…
  Hur tolkar man det om man ”drog nitlotten” i livets spel?
  Varför ser man bara tjejer skriva ”storleken har ingen betydelse”. Varför ser man ingen tjej skriva ”jag tycker små kukar är sexigare”?
  Enda gången man ser det som är fördel är om tjejen har vistibulit, det är ju för fasen en sjukdom.

  Jag kan bara se till mig själv. Enligt internets samtliga studier är jag en hyfsad bit över medel både när det kommer till omkrets och längd. Men jag känner mig ändå osäker när jag skall möta en ny kvinna….kanske har hon varit med någon större=skönare…
  Det blir bättre med åren men ibland sätter den jäkla tanken igång ändå.

  • N: Ja detta är verkligen ett problem.
   Jag tror mycket ligger i att killar ”älskar” med ögonen och tjejer med hjärnan och därför ser man inte kommentarer så som: Jag tycker små kukar är sexiga.
   Vi tänder inte på kroppsdelen utan på personen och att det är så mycket mer än ett kön som får oss kåta.
   Stämningen, förspelet, blickar, smek osv.
   Sen har storleken inte någon roll för vaginan är flexibel och i olika storlekar.
   OCH ÅTERIGEN: Vårt största njutningsorgan (faktiskt den enda kroppsdelen som finns på en människa som enbart har 1 syfte= njutning) är klitoris och där behövs ingen kuk alls.
   Det är sorgligt att det inte finns en kategori för det, tycker dock inte att den borde hete ”Liten kuk”-kategorin, negativ klang på det med dagens normer.
   Sen att det bara finns filmer där man skrattar åt det är så sorgligt…
   Återigen, det är män som gör porr generellt sett vilket är sorgligt.

 7. Det skulle verkligen krävas en väldigt speciell man för att få fram till killar OCH tjejer att den lilla (normala?) snoppen också kan vara sexig. För det stämmer nog som Nathalie säger. Att män lyssnar på män. Någon med både charm, humor och självförtroende som inte bara skulle skapa ”oh, so he got a small dick?”-kommentarer. Idag framställs ofta den ”normala” snoppen som liten.. Men det stämmer inte. En liten snopp kanske är 8 centimeter i stånd. Hur många har en sådan liten? Dom allra flesta har en normalstor som är fullt duglig för sex.

  Det som är bra med Nikki Glaser är att hon kan skämta om sig själv och berätta ”sanningen”. Om även en snygg porrstjärna tycker att porren visar ”fel” så måste det väl ändå vara något fel?

  Tyvärr har N rätt. Normala/små snoppar jag främst sett i amatörporr samt ”förnedringsporr” där tjejerna ska göra ”till sig” över att den är liten. Även om dom är attraherade av honom och tycker snoppen duger. Varför? Varför kan inte en kille få dra ner byxorna visa sina 12-16 cm och framstå som sexig? Det finns mängder av petite tjejer med minimala bröst som framställs som väldigt sexuella!

  • rumpmonstret: Precis, det är ytterst få som har en ”för liten snopp”. De flesta, tror jag har läst en siffra på 95%, är inom spannet av normalt (https://kurera.se/ar-din-penis-normal-har-far-du-svaret/ hittade bara denna länken nu men har läst det i en bok har jag för mig. Penisfakta kanske…).
   SÅ det är extremt få män som har extremt stora och små kukar.
   En normal funkar klockrent!
   Förlåt men hon är väl inte en porrstjärna utan stand-up komiker?

 8. Jag tror det finns någon ”myt” om att män inte behöver komplimanger eller så och vice versa att kvinnor behöver betryggande ord och dylikt konstant. Jag tror alla är människor och att samhället skulle må bra om detta vände sig. Det finns tjejer som får så mycket komplimanger att dom inte ens bryr sig. Medan det finns killar som kanske aldrig fått en positiv komplimang i sitt liv!

  Som tjej: Våga ge komplimanger till din kille. Våga säg att du tycker han är sexig. Märker du att han kanske har lite dåligt självförtroende gällande sin snopp. Ge honom komplimanger för den. Visa att du gillar den 😀

  • rumpmonstret: För mig är det en självklarhet att man kan ge komplimanger åt alla könen.
   Sen kanske vi tjejer är sämre på det och kan bättra oss där rent generellt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.