14 svar på ”Har ni sett detta?

 1. Jag gillar inte beteendet alls. Riktigt osmakligt. Skulle en man i min närhet bete sig så mot en kvinna skulle jag säga till honom.
  Jag tror dock det minskat sedan 2010 då klippet är ifrån (eller sa dom inte det?)….
  Minns ett klipp från Ellen Degeneres där man kan vända på det lite. Man såg tydligt en känd rappares kuk genom hans byxor….då skulle de skojas och tramsas i evigheter… Då blir det okej på ett annat sätt, när man skämtar om sex med en kille…

  • N: Jo jag tror det var 2010, som jag skrev under klippet.
   Håller med, att det är mer okej då men det är det INTE.
   Det gäller åt båda hållen, därav lyssna på dokumentären!

 2. Jag håller med N, osmakligt! Och faktiskt ett rätt så omoget beteende. Hon var ändå tydlig och markerade att hon inte gillade hans kommentarer, men han verkade så uppfylld av sitt ego att det missade målet totalt…

 3. Klart det är sexistiskt. Jag menar.. Tänk om hon varit en oattraktiv kvinna. Hade han agerat likadant då? Jag har väldigt svårt att se det så.

  Jag vet inte om ”stämma” folk är rätt väg dock. Jag hade hellre sett att Jay Leno fått in något smart skämt mot kocken som gör att alla skrattar på hans bekostnad och får honom att inse vad han håller på med. Något som visar att det beteendet är inte är OK i HANS (Lenos..) TV-soffa!

  • rumpmonstret: Tack för klippet, det var riktigt bra.
   Det enda jag stör mig på är att om en person (oftast killar) gör en sådan sak så är han en hjälte.
   Inte en vanlig medmänniska utan en hjälte.
   Detta borde vara det normala och inte det onormala att säga ifrån.
   Förstår du hur jag menar?

   • Förstår precis, men tyvärr lever vi ju i ett samhälle där stå upp för sig själv eller andra inte hör till vanligheterna. Mobbning, skitsnack, hot, utfrysning och annat gör att många inte vågar göra det som egentligen är självklart!

    • rumpmonstret: Håller med, där måste vi bli bättre.
     Om 1 person säger till så brukar andra haka på, det är just den där enda som ska våga säga något bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.