15 svar på ”Dagens erotik

 1. Snoppfråga till alla!

  Killen på bild nummer 1. Vilken storlek skulle du säga att han har?

  1: Väldigt liten.
  2: Mindre än medel.
  3: Medel.
  4. Något större än medel.
  5. Stor
  6. Ovanligt stor.

 2. Svårt när man inte ser den i verkligheten…handlar så mycket om ljus och vinkel osv. Vi vet heller inte hur mycket den är svälld eller ej…och det är inte en slump att han lägger sin hand på sitt lår och visar sina smala fingrar, han gör det för att ”manipulera” storleken på kuken…hade han haft grova fingrar hade fotografen valt att inte visa fingrarna.

  En varm sommardag kan min egna se ut så. En annan dag i en kall dusch (älskar att duscha kallt) kan jag garva åt hur liten den kan bli.
  MEN, det är sällan, händer knappt, att du ser en annan kille t.ex på gymmet som har den storleken killen på bilden har.

 3. Reflektion: Jag satt på ”chaturbate” nyligen och kom i kontakt med en härlig tjej. Hon diskuterade med andra om hur hon INTE gillade sidans gamla ”regler” om hur man måste ”porra sig”, ”fejkstöna” och köra snack som ”oh oh, I feel you inside me”. Hon tyckte det det var löjligt och inget hon själv gick igång på.

  Sedan en tid tillbaka har sidan godkänt mer avslappnad och naturlig attityd. I och med detta började hon prata om hur hon var trött på allt (i den världen) konstant snack om ”big dick”. Hur män vill visa upp sin kuk via ”c2c”, hur apropå ingenting folk nämnde sin kuk-storlek, hur det förväntas att hon ska ha stora dildos m.m. Hon sa att hon fick ont av det och föredrog/attraherades av normala snoppar.

  Hon är en rätt ”petite” tjej, men med stora bröst. Hon sa att hon funderar på att göra bröstförminskning för ryggens skull.

  Dessa tankar ifrån en ”cam-model”.

  • rumpmonstret: Jag är precis som hon på alla punkter.
   Så trött på allt snack om kukars storlek, att man ska kommentera dem, uppskatta dem osv.
   Detta med bröstförminskning funderar jag också på.

   • Nathalie: Jag ramlade just på denna! Jag brukar ju babbla om hur jag tycker det är FEL att det alltid är storleken större snoppar som syns även i ”vanliga filmer”. Kan inte en attraktiv skådespelare ha en mindre eller normalstor snopp?

    Här kommer en länk gällande just detta. Jag förstår absolut skådespelarna. Det är ändå relativt få, män och kvinnor, som visat sig helt nakna på film. Man kanske inte vill visa sig inför miljoner tittare i all oändlighet… Men ändå ”tråkigt” det ska vara så farligt att visa en mindre snopp på film. Jag tror tvärtom det skulle vara nyttigt. Om det visade sig att så kallade ”hunk”-killar faktiskt hade ”mindre”, eller skulle dom automatiskt bli mindre attraktiva då? Om det kom fram att Brad Pitt, Ryan Gosling och The Rock hade 10-14 cm mellan benen. Skulle dom vara dödsdömda som sexsymboler då? Eller skulle det visa sig att många tjejer inte tycker det är SÅ viktigt?

    https://www.marieclaire.com/celebrity/g18208404/biggest-celebrity-prosthetic-penises-fake-bulges-in-movies-tv/

    • rumpmonstret: Dessa skådespelare som du räknar upp räknas som sexbomber pga deras utseende, inte vad de har mellan benen.
     Jag tror inte att de skulle anses som mindre snygga/heta osv om de har en normalstor snopp.
     Det skulle nog förändras om de har en extremt liten, men då menar jag extremt liten.

 4. Galen läsning du länkade till. Att alla större doningar man ser på film är gjorda av plast. Tänk att det gått så långt att den äkta kuken inte kan visas 😀

  • N: Det finns en svensk film som jag glömt namnet på nu där två ungdomar tidigt i filmen ska ha sex och rätt oväntat så får man se hela snoppen. DEN snoppen känns extremt fejkad. Delvis på grund av storleken, men också under omständigheterna. Skulle verkligen en mainstream svensk film pressa en ung kille att visa hela sitt könsorgan? Möjligtvis någon konstig ”konstnärsfilm” eller så, men en av typ Hannes Holm? Nja!

   Jag tror den fejkade snoppen kan ha mycket och göra med skådespelarnas integritet. Hade jag varit någon rätt känd skådespelare hade jag också varit högst osäker på att slänga fram min balle på film. Däremot kan man ifrågasätta varför fejkballen måste vara rätt stor? Varför kan den inte vara en normalstor? Det är sällan en snopp syns i sexuellt syfte i en vanlig film. Oftast är det att dom ska gå upp ur en säng eller hamna i någon ”gisslan”-situation där dom måste klä av sig.

   • rumpmonstret: Ja jag håller med, kanske beror på att den måste vara större än den man har pga att det är en attrapp?
    Och sen spelar ”normen” in eller hur det ska se ut… *suck*

 5. Jo intergeiteten kan jag väl förstå men varför måste den vara stor? 😀 dom flesta männen på jorden har ju inte stor eller liten 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.