Dagens erotik

scarlettsmind.tumblr

girlslovesextoo.tumblr

20 svar på ”Dagens erotik

  • Vilken förväntan i tvåan?? Hon ligger ju helt still och känns inte speciellt tänd på upplägget. Nej, bild nr 1 alla gånger där båda är tända och tjejen har kommandot som en extra bonus.

   • Sign ”The last boy scout”: Det är svårt att avgöra hur hon känner då man inte ser ansiktet tex.
    Han kanske menade sin förväntan som mannen i bilden?!

 1. hoppas snart kunna bidra med kukbilder på mig själv. min kukalltså. många brukar gilla min kuk och tycka den är vacker.älskar den själv mycket. hälsningar agave55. alias joakim.är sexuell exhibitionist och älskar vara naken så ofta jag kan särskilt för publik och utomhus på sommaren. hoppas snart kunna skicka foto till er.

 2. hej, vad tycker du om att onanera nästan varje dag ibland 2ggr per dag hålla på tills det nästan kommer men inte unna sig utlösning utan göra något annat ett tag och kanske börja igen tex nästa morgon samma procedur igen i ca en vecka. det gör jag det är underbart. älskar onanera läänge.särskilt nu när solen kommer med lite koprsdrag i lägenheten runt pung och anus.varför pratas det ofta om att tjejer ska ona nera läänge och ha tex doftljus och skumbad och spegel oljor smörja sigosv. och vi killar ska bara dra fort och dumt. jag gillar ägna dagen åt min kropp och onani och olja in mig och njuta av min nakenhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.