Skapat en ny blogg

Hej alla!

Idag tog jag mig tiden att fota alla tavlor jag har gjort den senaste tiden.
Jag hann dock inte med alla glasunderlägg, träskivor m.m men det kommer.
Jag vill ha allt samlat på ett ställe så startade en ny blogg: ArtNathalie

Kommer inte lägga ner denna, så var lugna 😀

40 svar på ”Skapat en ny blogg

  • Old School Fan: Hi! I’m updating in chronologic order so if you scroll down and see on page 2 there is a lot 😀
   I’m trying to keep up!

 1. Till alla:

  På tal om konst! Naket och sex är ofta motiv i konst. Inte i Nathalies konst, men i ganska mycket konst. Naket kan vara en mamma som håller upp sitt nakna barn som ett tecken på deras naturliga band. Sedan finns det allt möjligt. Ibland bara en fotografi av någon som står rakt upp och ned naken. Andra gånger saker som i princip är porr. Där det är tydligt att könsorgan, bröst och annat är fokus.

  För mig blir viss sexkonst mest som en ”finare” ursäkt att titta på porr. Ofta välhängda män och kvinnor med stora bröst i konstiga positioner. Vad är det för skillnad på porr.. Egentligen?

 2. En notering ifrån min vardag:

  En kollega visade bilder på sin flickvän då hon arbetat som modell. Vanlig modell alltså.. Inget sex/naket/porr. En annan kollega frågade om hon fortfarande är modell och varför/varför inte. Men det var hon inte. Hon gillade inte själva branschen där tjejerna förväntas vara pinnsmala. Enligt folk i branschen var tydligen min kollegas flickvän för ”tjock” trots att hon i mina ögon inte var tjock alls. Helt normal tjej.

  Min kollega hade varit på någon uppvisning och vissa tjejer var så smala att dom var svimfärdiga då dom inte ätit något. Jag frågade vem det egentligen var som styrde detta beteende. Vem vinner på det? Vem tycker på allvar att så pass smala tjejer är något ideal? Tydligen är det kameramännen enligt min kollega. Kan det stämma?

  I min värld kan man vara för smal, smal, ”normal” (varken under eller övervikt), mullig, stor och alldeles för stor. Det modeller satsar efter är antingen för smal och ibland som motvikt stor… Vad hände med andra kategorier? Varken för smal eller stor är hälsosamt att sträva efter!

  • rumpmonstret: Detta är inget nytt att modeller svälter sig själva och har låg blodtryck, svimfärdiga osv tyvärr.
   Jag tror också att designerna är avgörande då det är de som gör kläderna i vissa storlekar.
   En modell som är för tjock enligt den branschen skulle vi ”vanliga människor” kalla för smal.

   • Men hur kan designers ha sådan makt? Dom är ju ändå bara designers.. Inte VD, ingen majoritet, inte köpare.

    En annan kollega berättade nu om att hennes unga dotter var mobbad för att hon var tjock. Vet inte hur tjock, men det tillhör väl det vanliga? Finns det någon tjock som inte blivit retad eller mobbad i skolan? Sånt blir aldrig bättre verkar det som..

   • Nathalie: Ingen anledning att bli rädd.. Det är ju inte snoppen i sig som kan göra något :p

    Det retuscheras ju mycket på olika bilder med hudkomplex och annat för att få modeller att framstå som perfekta. Jag undrar hur vanligt det är att dom ger modeller (vanliga och i porr) större bröst, rumpa och snopp? Just den här kan nog blivit ganska mycket omgjord. Det finns väldigt stora snoppar, men den ser inte särskilt realistisk ut.

 3. Fråga till alla tjejer/kvinnor/damer:

  För många är kvinnliga bröst fortfarande något sexuellt laddat. Något det inte direkt är för män. Möjligtvis för vissa extremt vältränade män, men jag tror knappast någon blekfet 45-åring som går i bar överkropp är något som sexualiseras av många, eller?

  Om ni skulle få den ”makten”. Skulle ni avsexualiera bröst på kvinnor 100 %? Så att män och lesbiska skulle finna noll intresse av att se er i bar överkropp, en välsittande tröja/klänning skulle göra föga skillnad, en ”klyfta” skulle mer ses som olämpligt än sexigt i många ögon, män/lesbiska skulle förmodligen spana in er mindre, tjejer som har större bröst skulle bara ses som ”klumpar dåliga för ryggen” mer än potentiella sexsymboler. MEN! Ni skulle, likt många män, kunna gå bar bröstade utan att det skulle vara en big deal. Ni skulle t.ex. på en strand kunna byta om utan att täcka er lika noggrant eller kunna gå runt hemma med bar överkropp utan att någon snuskig granne står och försöker spana in er.

  Skulle vara intressant att höra!

  • rumpmonstret: Bra fråga, vet faktiskt inte.
   Det jag har emot är när killar går utan tröja på stan, på restauranger utomlands vid matbordet osv.
   På stranden är det helt okej.

 4. Dickpicks verkar ha blivit internationellt! Jag sitter på en internationell community och nu har två kvinnor (som jag bara chattat med på vanlig/vänlig nivå) berättat om män som bara från tomma intet skickat dickpicks. Män som i övrigt verkat normala. En kvinna frågade mig om hon hade gjort något fel…. (Skrivit något som kan vara antydan till en bild).

  Varför har det blivit sådan dickpick hysteri? Vad vill män med det? Är det en makt symbol? Är dom bara kåta och teknologin gör det simpelt? Vill åt något godkännande? Uttråkade? Förväntar sig en sexuell bild tillbaka?

  Jag fattar att det finns folk som chattar, blir kåta och skickar bilder, men är det så alla gör?

  • Jag har inte skickat många dickpicks i mina dagar men jag vet att senast jag gjorde det var enbart för att få bekräftelse. Skit dumt och jag skämdes dagen efteråt, jag var full men det är absolut inte ok för det. Ringde och bad tjejen om ursäkt, skrev även någon månad senare till henne och bad om ursäkt en gång till.

   • N: Bra av dig att faktiskt våga ringa och be om ursäkt! Det tror jag inte många män hade/har gjort…!

    Jag är inte heller så oskyldig i detta ämne. En gång för några år sedan hade jag det lite halvt på G med en gammal kvinnlig bekant. Vid ett tillfälle hade vi SMS kontakt i massor. Det hettade upp rejält och en bra bit in på natten satt vi och hade SMS-sex mer eller mindre. Jag var upphetsad till tänderna och antog att hon också var det. Då i hettans stund skickade jag en dickpick. Inte för bekräftelse, tror jag, utan mer för att sätta än mer glöd i konversationen.

    Responsen blev dock inte den önskade. Hon blev chockad och inte direkt arg, men stundens hetta dog kan man lätt påstå. Ärligt talat minns jag inte exakt vad någon av oss skrev efteråt, men jag tror hon snart insåg att jag gjorde det ur situationen. Vi har fortfarande kontakt idag och hon verkar förträngt det.

    • rumpmonstret: Bra grabbar, att ni öppnar upp er och pratar om detta.
     Äntligen 😀
     Man kan ha i åtanke att tjejer älskar med hjärnan och män med ögonen är ju en klassiskt talesätt, stämmer dock inte alltid.
     Det har nog med hur vi uppfostras olika som pojkar och flickor bland annat.
     Så en dicpic är ju inte direkt så bra då.

    • Dickpics är en sak men en annan liknande grej man gjorde förr var ju att hålla på med webbkameran. På msn-tiden. Är det något folk gör nu för tiden? Inte msn alltså men visar sig för varandra i cam? De var sjukt vanligt för 10-15 år sedan när jag var ungdom.

     • N: Ja det var väldigt vanligt då.
      Tror att det kanske har flyttat sig till Snapchat idag.

     • Men det är ju ändå inte riktig samma sak. Eller?
      De blir ju små filmer.
      Där kunde ju jag ”live” se henne ta på sig själv…hon kunde se mig runka/spruta samtidigt som man skrev till varandra

     • N: Sant, men man kan skicka många filmer på raken.
      Eller så kanske folk använder facetime eller vad det heter.

   • N: Bra N! Man ska ta ansvar för sina handlingar och be om ursäkt när man har gjort fel.
    Intressant att höra varför också, tack!

  • rumpmonstret: Slog det dig nu att detta sker över hela världen?
   Det är inget nytt tyvärr men många som inte drabbas har dålig koll.
   En del resonerar så att om man gör det med 10 tjejer så kanske 1 nappar iaf, en del är blottare som bara har bytt plattform, en del tror säkert att det funkar så (unga personer), en del vill utöva makt osv.

   • Nathalie: Det slog mig inte för någon dag sedan direkt, men jag trodde det var mer något vissa länder eller kulturer höll på med. Inte ALLA 🙁

    Jag undrar dock om det någonsin lockar en tjej överhuvudtaget? Finns det någon tjej här inne som fått en sporadisk dickpick och fortsatt flörta med den personen?

    • Rumpmonstret: Jepp, jag har fått tillskickat mig dickpics sporadiskt från män jag småflörtat med…och fortsatt flörta med dom. Faktiskt hellre en fin dickpic än någon som skriver en tragisk pickup line som typ ”Då är du k*t o våt jämt väl?” Ja jo absolut, o du går väl med stånd 27/7? Suck

     Men det är oftare att jag slutat flörtandet efter att ha fått deras genitalier i min telefon, än att jag flörtat vidare…som så många andra gånger i livet så gäller det att känna sin publik. Lite fingertoppskänsla!

     • Aries: Att få en dicpic ifrån en person man flörtar med är lite mer förståeligt men jag har fått av random män som jag inte har någon koppling till alls.

     • Aries: Jag upplever det som att väldigt många inte har någon fingertoppskänsla överhuvudtaget, tyvärr. Det största problemet är väl inte dickpicks i sig. Det är en bild på en snopp. Dom flesta människor har sett en snopp. Det värsta är väl hur eller när den dyker upp? Som du skriver. En helt okänd man hittar dig via t.ex. Facebook och skickar en kukbild med ordet ”Kåt, eller?”. Nivån kan väl inte bli mycket lägre?

      Du skriver ”en fin dickpic”? Vad innebär det? Jag menar… Vad är skillnaden på en ful och fin dickpic? Är det din subjektiva bild av vad en ful/fin snopp är eller tänker du mer på själva bilden? Vore intressant att veta 🙂

     • Rumpmonstret: en fin dickpic kan vara fotad utan för kraftig belysning, kanske inte ett ”praktstånd” utan mer lite lekfullt ”på-gång”. Kanske taget i en annorlunda vinkel, i motljus, lite dold under siden eller annat tunt tyg, lite humor med en nylonstrumpa över, röd belysning, en fin bakgrund. Att lägga ner lite tanke och finess. Alltså att få sin dickpic att bli vacker, lite konstnärligt inbjudande istället för att bara skicka ett foto på ett vrålstånd, taget på toan i sterilt sken med rubriken ”Sugen?”:-)

      Så nej, hur själva snoppen ser ut var inte vad jag menade. Även om jag har mina preferenser så är det alltid bäraren av organet som är det viktigaste.

     • Aries: Ja det fattar jag fullt ut. Det gäller ju alla andra delar av kroppen också. Klart jag försöker ta en snygg bild oavsett vad jag skall fota. Men sen är det ju dumt att försöka få kuken att se större ut än vad den är. Dels för att det är felaktig marknadsföring men sen också är det dumt att föra vidare ”ju längre/tjockare ju bättre”. Kvinnor får nästan aldrig se en liten/smal kuk på bild, de som anses små är egentligen helt vanliga och sitter på de flesta män… hade det varit mer vanligt att få se sånna tror jag fler hade brytt sig mindre om storleken. Män som kvinnor.

      Skickade en film till min kvinna när hon var på jobbet för ett tag sedan. Började på min överkropp (som hon går igång på som bara den säger hon men som jag tycker är för fet) men sen pannade jag ner kameran till kuken precis när den sprutar, i slowmotion…gjorde filmen svartvit…
      Hon kom en med glöd i ögonen. Sen vad som hände den kvällen är barnförbjudet 🙂

     • N: Haha 😀
      Nej sperma är inte min grej, men bra att du lägger lite tanke bakom det och kanske gör sådant som du vet att din tjej uppskattar.

     • Aries: Håller helt med, den vanliga dicpicen är inget att ha.
      Ner med kalsongerna, taget uppifrån, ett stadigt grepp om kuken som ser ut som om man stryper den.
      Inte sexigt.
      Ha vita kalsonger och blöt ner dem så man ser lite lätt igenom.
      Dra ner kalsongerna så man ser roten och lite av ståndet osv.
      Om man jämför killars och tjejers sexy pics så är det oftast rätt stor skillnad i engagemang.

     • rumpmonstret: Ja fingertoppskänsla behövs, men att skicka en random dicpic funkar aldrig.
      Om man sexchattar, FRÅGA om personen vill ha en sexig bild eller en dicpic, svårare än så är det inte.

 5. Aries: Någon borde kanske lägga upp en ”gör din dickpick extra fin”-kurs eller video på youtube? Hhaha. Jo, jag förstår vad du menar!

  Vid ett tillfälle var det en tjej som skämtsamt frågade efter en dickpick och jag skickade. Dock var det en skämtsam bild där jag lade solglasögon på snoppen så det såg ut som en liten figur/gubbe. Den verkade uppksattas 😀

  N: Bra poäng faktiskt. Jag tror MÅNGA som skickar dickpick försöker göra den större än vad den är. Vilket som du skriver är falsk marknadsföring då den kan se bra mycket större ut. Sedan så förstärker det bara ”större är bättre”-tänket, vilket jag tycker samhället borde lugna sig med gällande både bröst, snoppar och annat. Ändra folks syn på världen lite!

  • rumpmonstret: Det finns en sida som recenserar dicpics: http://critiquemydickpic.tumblr.com/, där kan man nog få tips.
   Eller så får man tänka till.
   Vad gör tjejer på bilderna att de är så sexiga?
   Har de tagit sig tid att välja underkläder, tagit på sig dem, valt ljussättning, valt vinkel osv.

   Humor uppskattas ofta men sällan man blir upphetsad av det men det ger en positiv bild utav en kille måste jag säga.
   En kille som kan bjuda på sig själv får pluspoäng.

   Ja detta med att en stor kuk förvärras av båda könen tyvärr.
   Likadant med bröst då tjejer trycker ihop dem med armarna på sidan tex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.