Veckans underkläder

Bröstharness

Överraska din partner klädd i detta bröstharness i läder från Zado.

Det sexiga harnesset är tillverkat i äkta läder vilket känns mjukt och läckert mot huden och kan med sina många spännen justeras för perfekt passform.

För att ytterligare hetta upp saker och ting kan du sätta på dig en lädersusp.
Oavsett vad ni har lust att utforska är denna utan tvivel ett måste till er fetishgarderob.

Pris: 469:-, 499:-, 695:- & 699:-

För mer info, klicka på priserna!

11 svar på ”Veckans underkläder

  1. Kanske lite over the top med knuten näve, men jag gillar harness och är det dessutom i äkta läder så går ju doften rakt ut i blodet!

  2. Tveksam till att ja skulle känna mig bekväm i det. Tänker att sånna kläder ”passar bättre” på folk som är vältränade. Jag är förvisso bredaxlad men jag har gått från 77kg (optimalt för mig) till 90+kg på några år och en lite för stor mage på det. Han på bilden ”bär ju upp plagget” men känns inte som en vanlig karl gör det

    • N: du resonerar lite som många kvinnor gör när kroppen inte ser ut som modellernas. Det är synd. Min Herre ser inte ut som en modell och han har mage. Men han är så sexig och läcker i sin kropp för att det är han. När han tar på skinnbyxorna och skinnvästen och hans mage tittar ut så måste jag sitta på händerna för att inte kasta mig över honom. Det är nog som vi varit inne på tidigare, när en omfamnar sig själv och sin kropp så blir en vacker!! Med det sagt så har jag själv definitivt en bit kvar att gå…magen är eländig efter några ungar och det finns kilon där det var platt och fint tidigare…men jag köper ändå vackra underkläder för att jag vill ha det! Vi är själv våra värsta kritiker, tyvärr.

  3. Aries: du har helt rätt. I vardagen är det heller inget problem för mig 🙂 men när jag såg denna bilden och försökte se mig själv i den så hade jag väldigt svårt att inte hålla mig för skratt:-)
    Men jag fortsätter att jobba med självförtroendet, märker att ålder har en god inverkar! Men har en bra bit kvar för mig själv, utåt sett ser nog människor mig som rätt trygg och stabil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.