5 svar på ”När ska vi bli lyssnade på?

  • rumpmonstret: Det man ska tänka på när det gäller en buttplugg tex är att den ska ha en stadig fot, så att den inte kan åka in.

 1. Det finns en sak jag aldrig förstått mig på: Debatten om mens.

  Kan någon förklara för mig vad man vill få ut av debatten, hur konstiga teckningar i tunnelbanan ska hjälpa syftet, är det vanligt att män påpekar kvinnors mens och använder det som någon härskarteknik (?), är det så att man vill att bindor ska bli allmängiltliga och gratis kontra att säljas i butik?

  Eller är det något helt annat det handlar om? Jag är ingen kritiker direkt. Hela konversationen (det jag sett åtminstone) känns abstrakt och jag förstår inte vad det är man vill få sagt.

  • Rumpmonstret@ varför måste du kommentera nästan allt här på bloggen och nästan alltid först? Lätt 95%av utrymmet totalt. Här har vi ett hyfsat seriöst videoklipp med en kvinna som anklagar en senator att inte ta ett problem om sexuellt våld på allvar och bli lyssnad på men istället för att svara på det så postar du på samma sida istället både inlägg om analleksaker och mensskydd????

   Två öron, två ögon och En mun=prata och titta/känna av dubbelt så mycket som att prata och måste ut precis min åsikt ? Här hade kanske fler velat svara om inte du tagit över hela tråden på en gång? Känns som en utstuderat manlig härskarteknik mot Nathalie som inte kan styra sin blogg här som hon vill utan du tydligt signalerar att din åsikt är viktigare än hennes. (typ lilla gumman, NU ska JAG prata)

   Verkar som du och Nathalie känner varandra privat , och kanske det är bättre att diskutera allt över en öl?

   • Sign ”The last boy scout”: Hej! Vi känner inte varandra privat, utan rumpmonstret har varit med länge på bloggen.
    Förstår hur du menar och det var en stor del till varför jag skapade gästboken.
    Där kan man ta upp egna frågor, diskutera annat som det inte finns något inlägg på osv.
    Jag vill gärna att vi pratar om inläggen, men visst någon gång då och då kan vi gå utanför inlägget men det blir för ofta.
    I början användes gästboken mer och rumpmonstret är inte ensam om detta dock.
    Så vill inte lägga allt på honom.
    Han kommer med mycket bra diskussioner, vilket jag uppskattar men skulle gärna vilja ha dem i ett relevant inlägg eller i gästboken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.