36 svar på ”Dagens låt

 1. Tankar gällande något helt annat än denna låt :p

  Nathalie du skrev för en tid sedan som respons till mig att det är enklare/bättre (?) att utföra oralsex på en man med mindre/medel snopp än en större. Att det dessutom är svårare att göra ”deepthroat”.

  För länge sedan skrev jag till en tjej som var vuxen oskuld. Hon var oroad av över storleken på män generellt. Att hon var osäker på om hon ens kunde ”klara av” en mindre storlek.

  Har haft kontakt med en kvinna som säger sig föredra en mindre modell. Delvis rent sexuellt, men också för att hon attraheras mer av en mindre.

  Så sent som idag hamnade jag i lite vuxen-mys (typ) med en kvinna som inte använde två fingrar vid onanering utan en. För två fingrar var för stort och kunde göra ont. Om två fingrar är för stort.. ?

  Är verkligen den stora snoppen så eftertraktad av majoriteten tjejer som en del vill tro? Att en del tjejer föredrar en större modell förstår jag, men är det verkligen SÅ vanligt att efterfråga/kräva/vilja ha det?

  • rumpmonstret: Jag tror inte att det är så, att tjejer vill ha stora kukar.
   Det är något som kommer ifrån porrindustrin och hur många kvinnliga regissörer har vi sett där genom åren?
   Det är ur det manliga perspektivet och blicken, tyvärr.

   En del tjejer har vestibulit, är mindre där nere osv.

     • Nathalie: Intressant! Det där visste inte jag. Kan vara bra och veta om man hittar en partner som är ovanligt känslig utan att förstå varför (och aldrig vågat gå till en mottagning).

      Idag satt jag på jobbet och några gick förbi som var kring fyrtiosårsåldern dom skojade lite och pratade om att snoppen krymper i kyla (då det är kallt ute dessa dagar). Kvinnorna som lyssnade verkade helt ovetande… Finns det verkligen vuxna kvinnor som inte känner till detta? Jag kan någonstans förstå om en 15-årig tjej aldrig hört talas om det, men någon på 40 (+)?

     • rumpmonstret: Var så lite så, det är bara att googla varför vissa kvinnor har svårt att ha vaginala samlag osv.
      Ibland beror det på sjukdomar osv.

      Ja det finns det säkert.
      Det du tycker är självklart är inte självklart för andra och speciellt inte om det gäller en sådan sak som detta, då tjejerna själva inte har en snopp och har märkt detta.
      Många killar döljer snoppen då har jag märkt för det är pinsamt att den har blivit så liten.
      Finns säkert många ”kvinno-saker” som du inte vet som är en självklarhet för mig tex 😀

 2. Ifrån TV4 om en journalist som åkt till Thailand och pratat/undersökt gällande män som betalar för prostitution!

  https://www.youtube.com/watch?v=a_k4O-WM3Vc

  Egentligen inget nytt. Jag tror dom flesta som tänkt/sett/hört något om detta känner igen allt det här, men det är lite intressant varför en del verkar anse attt det är okej att köpa sex i Thailand, men inte i Sverige (det sägs inte, men jag antar det)? Jag menar.. Skulle prosutition bli lagligt i Sverige skulle alla dessa män köpa sex här? Jag är tveksam till det. Jag tror det finns något undermedvetet ”Det som händer utomlands – Händer inte”-tänk.

  I videon nämns nämns män som bara vill ha sex och kontrollera dom prostituterade. Sedan män som åker dit för någon slags fiktiv relation. Män som åker till samma kvinna år efter år för att dom inte kan skaffa någon relation hemma i Sverige. Är dessa män verkligen svin? På något sätt känns det hela tragiskt och att männen letar efter någon slags kärlek. Även om den kostar pengar och egentligen är fejk.. Det verkar ändå bättre än vad verkligheten kan erbjuda? Det skulle faktiskt vara intressant och läsa/veta om dessa män är väldigt ”förstörda” män som inte kan ingå i en vettig relation eller om det är något annat som ligger bakom allt.

  • rumpmonstret: Jag tror att om det hade varit lagligt så hade de köpt här också, och det gör de säkert också.
   Det är nog så att det är dock är billigare i Thailand och då kan man göra det oftare.

   Ja det är tragiskt, det håller jag med om men istället för att ta reda på varför de inte kan få en relation att fungera ( gå i terapi, rannsaka sig själva, speed-dejta osv) så köper de sex av utsatta personer.
   Så det beror väl på hur man ser på ordet svin.
   Jag skulle mer säga patetiska, egoistiska och lata.
   Sen finns det absolut svin som behandlar dem extra illa.

 3. Rumpmonstret: intressant undersökning och intervju. Vad som framgick för mig var att dessa män var väl medvetna om att kvinnorna (majoriteten av de intervjuade männen köpte sex av kvinnor) var fattiga, i en utsatt situation och i några fall även led av psykiska problem. Dom var mer eller mindre tvingade in i prostitution. Trots detta ansåg männen att det var ok att köpa sex av dom ”för att svenska män var snällare än ex asiatiska män”. Det nämns också flera gånger att de thailändska kvinnorna är kvinnligare och håller sin inom en mer ”traditionell” könsrollsuppfattning. Männen ville känna sig dominanta och ”manliga”. Dom ansåg också att genom att köpa sex av kvinnorna så hjälpte dom dom.
  Har inte en enda av männen tänkt tanken att dom bara kunde ge dom pengarna UTAN att ha sex? Om det nu är av sitt goda svenska hjärta som dom åker till Pattaya? För mig kändes det som en bortförklaring för att legitimera ett köp av någon annan människa. Lite som att ’detta är inte mitt fel, det är det svenska samhället, svenska värderingar och framförallt svenska kvinnors fel som inte förstår mig och mitt behov av att få vara man’. Så ja, visst är det tragiskt…för de thailändska kvinnorna. Männen har jag svårt att känna sympatier för. Är det flickvänsupplevelsen som eftersöks så kan dom åka dit, uppvakta henne, åka hem, skicka pengar till henne så att hon inte behöver sälja sig, skriva brev till henne och kanske rent utav be henne flytta hit och ingå en ärlig relation med henne. Att bara åka dit, köpa sex o sen åka hem är som Nathalie så elegant säger en akt av själviskhet och egoism…förklätt till godhet med en jävligt skamfilad gloria.

  • Aries: Precis min tanke.
   Detta argument: ”Men jag hjälper ju dem”, det håller inte.
   Det är inte av deras goda hjärta och empati som de köper sex för då hade de lika gärna kunnat gett pengar, betalat för en vanlig massage (utan happy ending), köpt hantverk osv.
   Sen detta argument att svenska män är bättre…
   Kan vi släppa illusionen att vi i Sverige är så jävla bra?!
   Vi har kommit långt inom jämställdheten och ”alla” är för det men när det väl kommer till kritan så är många inte det.
   Då kommer argument att kvinnor ska vara kvinnor och män ska vara män.
   Ja det håller jag med om, men det som är påklistrat på kvinnor (sköta hem, barn, vara projektledaren i hushållet osv) är inget som är definitivt kvinnligt.
   Det är något vi har prackat på dem.
   Det är inte konstigt att så många kvinnor går in i väggen när vi jobbar heltid + hemmafrusysslorna som vi hade när vi inte jobbade historiskt.
   Tro fan att man går in i väggen då.
   Så nej, vi är inte så jämställda i Sverige och svenska män åker till andra länder för att ligga.

   • Jepp. Håller helt med dig Nathalie! Kravlöst ligg för några tior och så har du köpt dig ett gott samvete…betala lite mer så kanske du kan tänja på gränserna för vad du kan köpa i Sverige. Du har ju trots allt betalat och hon sa ju ja, så då är väl allt ok…eller?

    Och jämställdheten i Sverige finns mest på pappret. Verkligheten är något annorlunda…visst, vi kan låtsas att vi kommit sååå långt och i vissa avseenden har vi det men helt ärligt, vi halkar efter. Mycket på grund av fega politiker som skiter fullständigt i att kvinnor fortfarande tjänar mindre för exakt samma jobb, att våldtäktsoffer fortfarande skambeläggs, att kvinnor bränner ut sig för att hinna med allt och så vidare ända in i evigheten…jag blir så jävla trött!!

    • Aries: Ta exemplet en försäljare som går på provision.
     Tror du att hen kommer säga att en produkt är skit?
     Nej för hen vill tjäna pengar.
     Tror du att en person som säljer ser säger att hen inte vill detta och mår skit?
     Nej för hen behöver pengar.

     Ja jag med och jag har no more fucks to give.
     Så nu för tiden så säger jag till, sätter ner foten.
     Jag har berättat för min partner att om vi ska flytta ihop så delar vi på allt lika i tid.
     Tex om en tar hand om matlagningen så får den andra ta hand om städning, disk och tvätt.
     Matlagningen tar mer tid än då om man räknar in planerandet av maten, handlingen och tillagningen tex.
     En del tror att de gör lika mycket men glömmer bort planerandet.
     Vem planerar vad som ska köpas i födelsedagspresent/julklapp och sen köper det?
     Vem planerar alla högtider? (jul, nyår, påsk, midsommar m.m.)
     Vem bokar resor?
     osv.
     Planerandet tar massa tid, tid ifrån fritiden.

 4. Ska via dra igång debatten att svenska kvinnor åker till Afrika och köper aferikanska pojkar (slavar) när vi ändå är igång? Tycker inte mängden män eller kvinnor som gör det är intressant.
  Mer att det finns rötägg oavsett kön. Gemene man köper inte horor. Gemene kvinna köper inte välhäng svart man i Afrika.

  • N: Absolut, det är precis lika illa.
   Vore intressant att se statistik på detta dock men vad jag vet så finns inte det.

 5. Oavsett vad statistisken ger så kommer den ändå inte visa att de flesta män eller kvinnor i Sverige köper sex inhemskt eller utomlands så ganska ointressant.

  • N: Okej?
   Jag tycker att statistik är intressant för då vet man vart man kan lägga resurserna för att förhindra det.

 6. Men på vilket sätt kan du lägga resurser på att en kvinna inte ska åka ner och köpa en 18årig pojke i Afrika? Det man kan göra är ju att göra det olagligt. Mycket mer än så går ju inte att göra.

 7. Hur skulle egentligen vänninor agera som en av deras vänner sagt att hon betalat för sex? Skulle dom bli intresserade i ”hur han var?” eller ”vad han gjorde?” eller skulle dom äcklade?

  Jag tror ofta killar implicerar att dom köpt sex i någon form av humoristisk väg så man som lyssnare inte riktigt fattar om han träffade något one night stand eller köpte en kvinna. Man kan ana, men inte riktigt veta. Jag tror väldigt få säger ”Jag betalade för lite fitta. Sprutade henne i ansiktet”. Jag tror vanligtvis kvinnor är mer visuella i sitt snack egentligen. Frågan är om dom skulle vara det i detta fall? Skulle man skämmas som kvinna att köpa sex?

  • rumpmonstret: Om en väninna till mig skulle berätta att hon hade köpt sex så hade jag tagit ett snack med henne.
   Vad tänkte hon på?
   1. Hade hon ens en tanke på varför denna personen sålde sex? (måste ha pengar, skadebeteende, tvingad osv)
   2. Det är olagligt
   3. Moraliskt fel
   osv.

   Jag har enbart hört 1 kille berätta att han har köpt sex och jag ifrågasatte han direkt och det var dålig stämning.
   Sen kom hans polare och försvarade honom:
   – ”Han ser jättebra ut så han behöver inte köpa sex”
   OKEJ?
   Så varför gör han det….
   Dessa två kunde inte få in att det är fel.

   • Nathalie: Jag tror du nämnt detta förut om killen som berättade om att han köpte sex. Vad spelar det för roll om han är snygg? Är man snygg och fortfarande måste betala för sex kan det vara något ännu större fel på personen än att den vore ”ful”.

    Jag försvarar inte, men jag kan förstå om en ”ful” människa som aldrig lyckats få till det och kanske aldrig ens fått en puss får nog vid något tillfälle och köper sex bara för att bli av med det. Jag tror alla innerst inne vill att sex ska vara speciellt, men blir du 20, 25, 30, 35, 40 + utan sex så lär du må ganska dåligt i ett samhälle som förväntar sig att du blivit av med det innan du är 20. Varför lyckas kleti och pleti, men inte du? Att en sådan köper sex kan jag förstå logiken bakom även om jag fortfarande tycker det är fel.. Men när någon är snygg? Någon som har/haft partners? Enkelt kan få till one night stands eller knullkompisar.. Varför då betala för sex? Beroende av sex?

    • rumpmonstret: Ja det stämmer, har nämnt honom tidigare.

     Jag tror att dessa män som du beskriver: ”Gamla oskulder” är få när det kommer till sexköp.
     Som en del säger i detta reportage så vill de ha en kvinna som inte är jämställd en själv och det är svårt att få i Sverige idag.
     Sen köper folk sex pga makt, att känna en sådan makt över en annan person.
     Narcissister, empatisvaga, sexberoende osv.

    • Jag har förstått att vissa tänder mer på just att ge pengar till en hora än själva sexet med henne. Köpandet ger mer sexuell njutning än ligger…de finns alla sorter..

     • Detta är dock till alla:
      Det är intressant att vi använder ordet hora men inte torsk tex.
      Hora har en rätt dålig klang men vi sätter inte ord på de som köper sex utan skriver de som köper sex tex.
      Där sätter vi inget dåligt ord, men det är där skammen ska ligga enligt mig men idag ligger den återigen på den som säljer sex.

 8. Har tyvärr flera killkompisar som gjort det. I Prag. ”Tjejerna radade upp sig och man kunde välja vem man ville knulla i röven”…”på väg hem från festen och tjejen på gatan ”erbjöd en avsugning”, klar man inte tackar nej”…osv.
  Umgås inte med dem längre…

  • N: Tack för att du delade med dig.
   Får jag fråga om du ifrågasatte dem eller frågade varför de gjorde det?
   Eller blev det mer att du slutade umgås med dem?

 9. Jag frågade inte så mycket. Nu 5 år senare inser jag att jag borde gjort det. Där och då sa jag mest att jag tyckte de var ett äckligt sätt att agera på.

  • N: Okej, ja det är ”nya tider” nu och man blir äldre och visare.
   Tror jag hade gjort det samma för 5 år sedan.

 10. Gällande skammen att köpa sex är intressant. Som jag förstått det bryr sig inte tjejer speciellt mycket om hur många eller vem deras manliga partner haft sex med. Har en kille haft sex med en tjej tidigare eller 45 stycken? Det verkar kvitta, eller?

  För majoriteten av män är det inte så. Är det något biologiskt? Socialt? Jag vet inte, men män tänker annorlunda. Män tänker bildligt. Män tänker på 45 olika män som spänt på deras partner, tagit dom i två:an, sagt att han älskar henne, sprutat på brösten, slickat där nere… Det är inget upphetsande när man ska mysa med sin partner? Omoget? Kanske, men tror många tänker så mer eller mindre.

  Varför tänker INTE kvinnor så gällande män? Varför tänker män SÅ gällande kvinnor? Kan man besvara den frågan tror jag man når varför är ”hora” värre än en ”torsk”? Varför är det offret (horan) som är negativ och inte torsken som ofta är ett svin?

  Varför är killen som haft tre sexpartners i högstadiet den coola killen medan tjejen i liknande situation skolans ”slampa”? Varför är inte båda alternativen neutrala?

  • rumpmonstret: Det kan nog ligga något i det.
   Det är tjejen som blir horan och killen blir ”kingen”.
   Så som du beskrev det: ”Män tänker bildligt. osv” så tänker inte jag.
   Om min kille har haft 5 sexpartners eller 45 st så bryr jag mig inte speciellt.
   Kanske är mer orolig över att få en sjukdom av honom och mer benägen att han testar sig innan vi har oskyddat sex tex.
   Samtidigt räcker det med ett ligg för att få en sjukdom så lite ologiskt.
   För mig är det mer äckligt, egoistiskt och desperat att köpa sex än att sälja det.

 11. Nathalie: Ur ett rent logiskt perspektiv håller jag med dig. Det är värre att köpa än att sälja sex. Ett slagord mot män har länge varit ”bög” (som kan betyda allt möjligt egentligen… Inte endast en homosexuell man).

  Hur är det värre att vara bög än att vara torsk? Det skulle jag vilja höra ifrån någon som ofta slänger ur sig ordet ”bög” om folk dom inte gillar eller accepterar…

  • rumpmonstret: Ja de 2 orden går inte ens att jämför.
   Bög är något man är och torsk är något man väljer att bli.
   Bög är inte olagligt men det är torsk osv.

 12. Jag såg nyligen första Beck-filmen med Peter Haber (Lockpojken) som är sevärd. Den berör delvis ämnet pedofili.

  Pedofili är något som jag sällan ser diskuteras utan direkt bara blir ”hemskt” eller ”olagligt”. Sedan slutar diskussionerna! Men oavsett hur illa det än är… Är det verkligen en sexuell dragning eller är man automatiskt pyskiskt störd? Väljer en pedofil att vara pedofil eller är det något som av andra anledningar bara sker?

  Jag menar.. Logiskt sett måste väl ALLA veta att barn inte är sexuella och att gå på någon som inte kan försvara sig är fel. Ändå så blir folk pedofiler i alla möjliga samhällen och har sannolikt alltid funnits. Kan man födas till pedofil?

  Jag försvarar inte pedofili. Dom som aktivt agerar på det tillhör samhällets bottenskikt, men ändå intressant hur/varför folk blir det.

  • rumpmonstret: Jag är inte så insatt i detta men jag tror inte att det är som en sexuell läggning så som homo/bi osv.
   Det finns ju folk som dras till BDSM, ponnyplay, kiss/bajs osv men det är ju något man kan styra över.
   Det är inte så att man MÅSTE göra det men man föredrar det.
   Jag har inga problem med att man är pedofil så länge man inte agerar på det och då ingår: Utnyttja barn sexuellt, se på barnporr (det gör att efterfrågan finns och barn blir utsatta) osv.
   Dina tankar kan ingen styra över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.