14 svar på ”Dagens erotik

 1. Ett montage av snarlika bilder till den översta… Fast i alla möjliga olika storlekar vore lite intressant att se!

   • Nathalie: Jag tror ärligt det skulle kunna bli ett bra konstprojekt för någon med inflytande och intregritet. Att man samlar tio olika män med olika ”utrustningar” både gällande storlek och annat för att sedan på ett stilfullt sätt visa på skillnader. Samma skulle kunna göras med kvinnor och deras bröststorlekar. Allt ifrån största brösten till minsta.

    Delvis för att få folk och se att människor är olika. Samt att folk kanske tänker till om att störst inte alltid är bäst.. För dom själva!

    Osäkerheten i mig får mig och tänka att det är en sådan pjäs alla kvinnor vill se när dom ser sin karl naken. Precis som att en del kvinnor som ”fyller sina BH-ar” måste tänka att dom blir snyggare med större bröst. Likt kommentaren ”Min partner är inte så snygg, men jag gillar henne/honom ändå” känns detta tänk mer tragiskt än något annat. Tjejer ni behöver inte fylla era BH:ar. Även om ni har väldigt små bröst kan jag garantera att det finns män och kvinnor som finner er attraktiva!

  • Håller med. Börjar bli lite smått tröttsamt att konstant se dessa åsnekukar som typ endast 5% av den manliga befolkningen besitter

   • N: Jättebra att ni blir det. Dra igång någon kampanj på nätet tillsammans och visa ert missnöje, skriv debattartiklar, prata med era vänner.
    Det är konsumenterna som sätter agendan.
    Köp bra porr istället för att titta på gratisporr med hästkukar tex.
    Om det märks i deras plånböcker så får de tänka om.

 2. Nathalie: Tack för länk!

  Jag tycker diskussionerna mellan både män och kvinnor är mest intressant. Jag menar.. Män är väl egentligen mest intresserade av vad kvinnor tycker/tänker och tvärtom? Det är det som är bra med denna blogg. Jag önskar dock att fler kvinnor skulle våga skriva något.. Om vad som helst egentligen. Det är skönt att slippa ”hoppa på”-kulturen dvs. att man skriver något och genast måste försvara sig mot fem olika personer. Utan att det blir mer en diskussion av det hela med dom som vill skriva. ”Kilmtatet” känns bra helt enkelt!

  Förut brukade jag lägga upp humoristiska bilder och annat (naket både verkligt och tecknat) på ming blogg. En kvinnlig bekant som jag inte ens visste läste min blogg sa att jag framstod som ”desperat”. Alltså att det humoristiska eller ”vanliga nakna” inte framträdde utan att jag som kille endast framstod som dumkåt eller något. Lite synd det. Hade varit kul att disktuera olika saker med henne exempelvis istället för att bara få en ”judge and journey” på sig. Hon menade säkert inget illa, men jag vill mer få folk att skratta eller tänka till lite. Ungefär som N – Att det inte alltid måste vara elefantsnablar utan man kan faktiskt lägga upp annat också!

  • rumpmonstret: Det där med naket/porr/erotiskt är svårt för killar, för i 9 fall av 10 så är det en kåt snubbe som inte vill diskutera/skämta osv tyvärr.
   Det var nog därför hon reagerade så, pga tidigare erfarenheter.
   Sen är det en annan sak om man hela tiden lägger upp naken/porr/erotiska skämt bilder (om det inte är en sådan blogg som är inriktad på det dock) så blir det lite misstänksamt.
   Är det bara sex han vill snacka om/skämta om? osv
   Förstår din tanke, har du skrivit ut den?
   Att du vill ha diskussioner om bilderna/skämten?

   • Nathalie: Jag menar det. Jag förstår dina tankar om att män/killar ska diskutera mer sex. Varför folk ofta vill ligga utan kondom (men får panik om tjejen blir gravid)? Varför det än i dag är sådan stor ”stor kuk”-kultur både i film, humor, serier och allt möjligt? Är verkligen ”one-stand-stands” så vanligt/åtråvärt? Är det skillnad på sex med någon man älskar och någon man bara åtrår? Osv.

    Men för kille är det svårt. Man blir nästan direkt stämplad som en ”dickpick”-sändare eller sexuell galning. Nu är jag inte aktiv på min blogg längre på samma sätt, men då skrev jag relativt långa diskussioner om olika saker gällande kroppar, stereotyper m.m. Samt hade humorbilder eller mer ”normala”-nakenbilder. Jag lade inte upp t.ex. vanlig porr och skrev ”fan vad najs” utan det var tydligt mer smakfullt eller humoristiskt.

    Det är dock sant att bilderna i sig oftast inte hade någon diskusion utan det var mer fristående diskussioner och bilder. Kanske inte bästa upplägget, men tjejen som kommenterade känner mig. Hon vet att jag inte är någon som ligger runt, är sexist eller har ovanligt grov humor. Jag gillar bara att diskutera och skämta om sex. Det är ju ändå något nästan alla tänker på ganska ofta. Om ”Sex and The City” blev en världkänd serie och folk knullar öppet på Paradise Hotel eller Big Brother så tycker jag en kille som lägger upp en humorbild (ofta tecknade) är ganska oskyldigt!

    Om jag kommer på bra ämne och hittar rätt bild kanske jag ska försöka igen och då faktiskt skriva en diskussion till bilden.

    • rumpmonstret: Jag vet inte hur hon är eller tänker men av mina erfarenheter (irl & nätet) så har killa som ”skämtat” om sex ofta velat ha det med mig också.
     Skämtet är enbart en förklädnad till att inte bli till åtlöje och kunna luta sig tillbaka på det.
     ”Ah men kan du inte ta ett skämt”, men om jag hade spelat med/tackat ja så hade det helt plötsligt inte varit ett skämt.
     Inte samma sak men det kanske kan ha med det att göra också.
     Jag har inte läst din blogg, tror jag har varit snabbt inne på den när du länkade den någon gång.
     En kille som lägger upp skämtsamma sexbilder är absolut okej enligt mig om det kombineras med andra skämtsaker eller liknande, inte enbart skämt om sex.
     Där går mina varningsklockor igång pga tidigare erfarenheter.

  • rumpmonstret: Jag hoppas verkligen att du kan hitta ett sätt att skriva/dela bilder osv så att du kan få en diskussion för det behövs verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.