6 svar på ”Dagens erotik

  1. Av någon anledning har jag svårt att relatera till dessa bilder. Det är som att lusten även om den finns, inte syns. Men härligt ändå att du är igång och publicerar! Om inte annat kan det bli spännande diskussioner!

  2. Jag har väldigt svårt att se attraktionen i ”coola tjejer”. Som tjejen på nedre bilden. Rökning i poserade? På något sätt tycker jag det ser tufft i western-filmer eller när typ David Bowie gör det, men en snygg naken tjej? Nope. Passar inte alls!

    Jätte fin pulla, söta bröst och ser allmänt bra ut, men ciggen dödar MYCKET 🙁

  3. Försöker baka ner det till en situation….hade jag sett en tjej så nere vid bryggan på mitt landställe…naken, cool, solande….rökandes…JO, hade gått igång som fan på attityden 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.