Dagens erotik

(ladyfuckee.tumblr)
(girlslovesextoo.tumblr)

18 svar på ”Dagens erotik

 1. Nedre känns mindre porraktig och unik! Den övre tycker jag är ganska sexig i sig, men för mycket porr för min smak. Sedan har jag svårt när tjejen är SÅ smal också. Det finns normalt smal och FÖR smal i min värld!

 2. Respekterar givetvis ”din värld” men jag vill ändå flika in när du skriver ”normalt smal”…den tjejen på bild 1 ÄR ”normalt smal”. Jag har varit tillsammans med en tjej med ätstörningar och det är stor skillnad på att vara smal och undernärd/sjuk. Denna tjejen på bild 1 är inte sjukligt smal, jag tror bara det är så hon är skapt samt att hon har hög förbränning än gemene man/kvinna…så som hon tränar också på bilden….:-D

  • N: Hon är smal enligt mig, ser inte sjuklig ut.
   Sen detta med att vara ätstörd och se sjuklig ut är inte alltid fallet.
   Man kan ha en ätstörning utan att det ens syns, vill bara poängtera detta.
   Inget illa menat emot dig N, känns som att jag är ”på” dig ofta men inte menat så.

   • Nathalie: upplever inte det som att ”du är på mig”…kanske är jag dålig på att tolka när en person tycker jag är dum i huvudet 😀 ….
    Men jag fattar vad du menar med att man inte alltid måste vara smal och ha ätstörningar. Håller helt med…menade bara att jag personligen varit tillsammans med en tjej med detta och för mig är kvinnan på bild 1 inte sjukligt smal som t.ex min dåvarande tjej var…det var ett helvete ibland…att leva med henne. Ett fängelse för oss båda.

    • N: Haha, nej menade att i text kan man tolka saker på olika sätt.
     Vi tycker olika i saker och jag vrider och vänder på saker för att skapa diskussion och för att tänka nytt och det kan nog uppfattas som provocerande/på ibland.

     Kan ha förståelse för det, har aldrig varit med om det själv eller någon nära men har hört ifrån personer som lever med personer som har ätstörningar och det verkar sjukt tufft.

     • Ja text kan tolkas lite knasigt ibland! Visst har vi olika åsikter då och då men tycker ändå att båda två är tillräckligt kloka för att man i alla fall försöker vända på det. Funkar inte det så kommer man helt enkelt fram till att man tycker olika. Inte mer med det 🙂

     • N: Precis 😀
      Du har så bra inställning och är bra på att diskutera tycker jag, det uppskattas.

  • N: ”FÖR smal” och ”sjukligt smal” är inte direkt samma i min värld. Jag hatar hur ideal driver folk till anorexi och bulimi. Jag gillar inte att nedvärdera kroppar på det sättet. Jag menar bara att i min syn på attraktion (vad jag personligen dras till) finns det tjejer som är för smala. Hade dom varit ett antal kilo större hade dom förmodligen, i mina ögon, varit snyggare. Alltså inte stora utan bara lite större än vad dom är.

   Jag har dock inget emot smala tjejer eller ”petite”. Inte alls! Men i mångas ögon verkar ”small” vara automatiskt med attraktiv. Vilket jag inte tycker stämmer. Precis som att en vältränad kille och en ung Arnold (kända skådisen) inte är samma sak. Arnold var extrem som ung. Dom flesta vältränade killarna man ser i ens vardag är ingenstans nära det, men kanske mer attraktiva för tjejer ändå!

   • rumpmonstret: Förstår vad du menar.
    Jag har ett jättebra exempel på smalhets-normen.
    När jag var singel senast och letade efter en kk så hittade jag en kille som älskade större tjejer.
    Jag trodde så klart inte på detta först då han själv var smal, inte vältränad utan hade rutor pga att han var så pass smal (dock inte sjukligt smal).
    När vi väl sågs så märktes det att han FAKTISKT älskade tjejer som var större.
    Det ändrade min bild på saker och ting.
    Att en smal, snygg kille faktiskt kan tycka att jag är attraktiv.
    Det gjorde en del för min självkänsla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.