24 svar på ”Så här ska en sexfilm vara!

 1. På tal om sex och film. Idag såg jag filmen ”Six Degrees of Separation” ifrån 1993. Där finns det en snabb gay-scen som snart blir mer naket bara. En rätt konstig nakenscen måste jag säga, men en normal snopp i den 😀

 2. Nu ska ni få höra!

  En helt okänd tjej ville lägga till mig på Instagram. Jag är en rätt öppen människa som inte bara ignorerar folk direkt och därför började vi skriva några rader. Det visade sig att hon var amerikanska och ville berätta väldigt lite om sig själv, men frågade mig massor. Rätt slumpmässiga frågor.

  Vi kom in på ämnet om födelsedagar och hon sa att hon fyller år snart. Då började hon fråga vad jag skulle ge henne. Ge henne? Vi har skrivit kanske 30 rader på två dagar. Är det krav att skicka pengar till folk då? Jag trodde hon skojade, men oavsett samtalsämne styrde hon tillbaka till ämnet pengar. Jag skrev efter ett tag att jag tycker ämnet pengar inte är särskilt relevant (när vi bara skriver och lär känna varandra) och att det var rent av oattraktivt det hon höll på med. Hon sa då att hon förstod, men frågade i samma inlägg hur mycket jag skulle skicka. Sade ganska snart godnatt och inte hört ifrån henne sedan dess.

  Jag nämnde detta för en kompis som berättat att tjejer (eller killar som leker tjejer) utnyttjar andra killar via datorspel. Låtsas vara intresserade för att få saker i spelet eller att dom köper spel åt dom. Sedan när det inte passar längre så blockar dom killen.

  Hoppas ingen som läser denna sida håller på med saker likt detta! Visst tycker jag det är jäkligt tråkigt att så många killar/män skickar dickpics till tjejer dom knappt känner och är alltmänt dräggiga (raggar fult och mycket sexsnack som tjejen inte vill ta del av), men det här beteendet är inte mycket bättre. Många killar är ensamma och faktiskt beredda att betala bara för någom form av stimulans av tjejer. Därav kanske skicka pengar till någon dom aldrig träffat för att bli omtyckta. Kanske är patetiskt, men tror det gäller relativt många. Vissa av dessa killar kanske köper prostituerade, men knappast alla. En del är bara tafatta och blir så glada av någon kontakt med en tjej att dom inte vet var dom ska ta vägen. Att utnyttja det för någon liten skitgrej och sedan blockera är väldigt lågt. Med sådana i samhället förstår jag varför många är less! (På liknande sätt som tjejer kan vara av dickpic-gubbarna”. Kan inte folk bara sluta vara svin?

  • rumpmonstret: 1. Det är förjävligt att en del gör så, lockar till sig pengar osv.
   2. Ingen tvingar dem att skicka pengar dock men kan förstå att en del gör det för att få någon slags intimitet, viket är sorgligt tycker jag.
   3. Att jämföra detta med dickpics skulle inte jag göra då det är olagligt att skicka oönskade dicpics men inte att be om pengar. Förstår dock hur du menar man jag skulle inte dra den jämförelsen.

   Samtidigt så är det ”så synd” om dessa män som inte kan få kvinnor (vilket det oftast handlar om).
   1. Det är ingen rättighet att ha sex eller ha ett förhållande.
   2. Att köpa det är olagligt av en anledning.
   3. Om man har svårt att träffa någon så finns det så många andra sätt att träffa andra så som: appar, kurser, krogen, singelträffar, forum för likasinnade, sport, hobbys osv.
   4. Om man inte är så framåt, självsäker, ”bra med tjejer” så finns det kurser, böcker, man kan gå i terapi för att förbättra sin självkänsla osv.
   Att ta den lättaste vägen ut är inte okej.

   • Nathalie: Jämförelsen mellan ”be om pengar” och skicka ”dickpicks” var rätt vag. Det handlade väl främst om själva utförandet. Att den ”onda” sitter säkert. Antingen bara drar fram snorren och skickar bild eller utnyttjar sin kvinnliga charm för att få gratis grejer (lurar killen att hon gillar honom när det handlar om annat). Dom har inte så mycket att förlora på det. Visst skulle man kunna polisanmäla en dickpic.. Men hur långt kommer det gå egentligen? Har det någonsin skett?

    Sex tycker jag är en rätt udda företeelse egentligen. Det är ett av, dom flestas, absolut största behov. Ändå så har det alltid och kommer alltid finnas människor som bara vill ha mer och mer eller knappt för något alls. Varför ska onanering anses vara så fult? Skulle folk onanera mer och faktiskt nöja sig med det tror jag samhället skulle se bättre ut.

    Jämförelse: Säg att du träffar en partner som du gillar, men personen har haft svårt att skaffa sex.. Denna partnern har köpt sex alternativt onanerat väldigt mycket. Vad skulle du ha störst problem med? Är det mer ”respekt” att ha köpt sex än att onanera? Jag tror det är så i mångas huvuden… Kan ha fel, men det skulle inte förvåna mig.

    Jag hör nästan aldrig om ”ensamma kvinnor” på samma sätt som ensamma män. Det måste ju finnas kvinnor som köper sex också tänker jag eller gör det verkligen inte det?

    Rent sexuellt känns det som två olika grejer. Finns det män som på allvar kan gå fram till en tjej och säga ”Du får suga min kuk för 500 kronor”? Kontra det med motsatsen: En tjej går fram och säger ”Du kan slicka min fitta för 500 kronor”. Det är lite konstigt att det är sådan stor skillnad. Nu säger jag inte att alla män skulle betala 500 kronor för att slicka en fitta, men sannolikt skulle någon göra det om hon frågade tillräckligt många. Tvärtom då? Hur många tjejer skulle betala för att suga en kuk? Möjligtvis om dom visste att den var oerhört stor (och hon var fascinerad av det) eller att killen var en kändis, men en vanlig kille som går fram till vanlig tjej med den frågan? Har väldigt svårt att se det hända.

    • rumpmonstret: Jag tror det har fällts personer, iaf lett till åtal.
     Tex:
     https://www.nt.se/nyheter/norrkoping/glad-att-dick-pics-leder-till-atal-om5001478.aspx
     https://www.cafe.se/dickpicks-olagligt/
     Osv bara att googla. 😀

     Jag tycker att onani börjar bli mer och mer accepterat.
     Sen tror jag att det alltid har varit mer okej för killar att onanera än för tjejer, iaf att erkänna det.
     Att onanera är så bra att göra, man lär känna sin kropp, vad man gillar och inte gillar osv.

     Att köpa sex är olagligt, man köper en människa vilket inte är okej.
     Tex kolla in Instagramkontot: shittorskarsays där tex en tjej ligger inne på psyk men killen vill ändå köpa sex av henne.
     SÅ STARK sexdrift finns inte, utan det handlar om så mycket mer då: makt, bekräftelse, narcissism (att inte bry sig om andra) osv.
     Klart det finns tjejer som köper sex men åter igen så är det en klar minoritet.

     Dessa män kanske ska ta sig en funderar på VARFÖR de inte får tjejer?
     Kan det vara att de uppfattas creepy?
     Inte är speciellt bra på att socialisera?
     Uppfattas du som desperat? (Desperat= väldigt osexigt) (Kan tänka sig stoppa in den i vilket hål som helst, inte speciellt smickrande)
     Är du för påträngande?
     Får du ligga men enbart 1 gång? Kan det bero på att du inte är speciellt bra i sängen?
     Hur försöker du få tjejer? (Skicka dickpics är ingen framgångssaga direkt)
     På dejter, pratar du mer om dig själv, ställer inga frågor om henne?
     Tänker du bara på dina behov?
     Man kan ställa många frågor.
     ALLT detta kan åtgärdas men det krävs arbete och jag tror att många är rent ut sagt lata, vågar inte söka hjälp pga mansnormen, ser inte sina egna brister och fel då de sällan ifrågasätts då kvinnor är uppfostrade till att behaga och inte att kritisera.

     Ovanligt stor?
     Hahah, det märks att du är en heterokille 😀 (inget illa menat dock)
     En stor kuk är svårare att suga än en normal.
     Större kuk= ont i käkarna, ingen deep throat, svårare m.m.

     • Nathalie: Oj! Bra att det kommit lite domar mot snopparna. Kanske blir mindre dickpicks med tiden då?

      shittorskarsays: Sånt är obehagligt! Nu kanske det låtit som jag ”försvarat” sexköp. Det har jag inte. Jag har aldrig köpt sex och mig veterligen gör ingen jag umgås med det heller. Det kanske inte är något man pratar om heller däremot. Inte i min umgängeskrets iaf!

      Så är det. Folk behöver ta en titt på sig själva. En del som är ensamma är det av ganska tydliga anledningar, men alla är inte ”svin”. En del är bara blyga eller har dåligt självförtroende. Därför tycker jag det är viktigt att vara trevlig och kunna ge komplimanger i ens vardag!

      Så det är bättre att suga liten snopp? 😀

     • rumpmonstret: Tror inte att man pratar om det direkt, kanske på fyllan:
      – ”Haha, ja jag låg med en hora i Thailand” tex.
      Man ser fortfarande ner mer på horan än sexköparen vilket är så jävla ologiskt.
      En person som köper en annan människa ska skämmas mer än den som oftast tvingas in i prostitution ska göra.

      Det är lättare om inte annat med en normals snopp eller en mindre.
      Sen finns det de som tänder rent psykologisk på större snoppa.

  • rumpmonstret: Okej, vet inte vilken film detta är (verkar vara en film) men varför blir alla kvinnor nakna helt plötsligt?
   Hur ofta ser man det motsatta?
   Att alla män blir nakna och man ser allt?
   Bara en tanke, försöker alltid vända på allt och många gånger inser man att vi är inte så jämställda trots allt fast vi slår oss på bröstet och tror att vi är det.

   • Nathalie: Du har rätt. Det här är ifrån en film ”The Master” (2012) som jag gissar aldrig blivit särskilt stor för större publik b.la. för denna scen. Det är en knepig film med ganska mycket naket, men som du pekar på. I just denna film är i princip allt det nakna på kvinnor. Medan man ser nästan ingenting av männen.

    Nu handlar det ifrån en psykologiskt störd mans perspektiv och nakenscerna ska väl vara något tecken på hur en människa kan se på sin omgivning eller något (som sagt.. Rätt knepig film!).

    Det är ju så att filmbranschen är väldigt mansdominerad och alltid varit det. Frågan är ju, lite som du säger, tänk om det varit tvärtom? Tänk om män mest haft enstaka typer av roller, nästan alla regissörer och producenter m.m. var kvinnor. Skulle det då dansa runt nakna män och att snoppen skulle synas i många nakenscener istället för större bröst? Vem vet!

    • rumpmonstret: Okej, kanske ska se den för att se om jag förstår poängen.
     Tack för tipset!

     Jag tror faktiskt inte att man skulle se enbart nakna män.
     Tror definitivt att vi skulle se mer nakna män men även kvinnor.
     Kvinnor är inte utanför patriarkatet, i lever också i det och alla reflekterar inte ens över det för det är normen.

     Det är ju bara att se på porrfilmer gjorda utav kvinnor.
     De är oftast mer sensuella och jämställda.

     • Nathalie: Jag tror många män kopplar naket = Sexuellt. Så när det är en naken karl nära eller på bild så blir det ”kortslutning”. Dom är inte homosexuella/bisexuella, men ser någon naken samtidigt som dom inte är attraherade och istället för att bara ”vara” (nakenhet i sig är inte farligt utan vad den nakna eventuellt GÖR) vet dom inte var dom ska ta vägen.

      Alla män har ju sett en naken man (sig själv om inte annat). Så vad är farligt? Varför måste man ens reflektera över det? Om Ryan Gosling, Wesley Snipes eller Adam Sandler är naken några sekunder i en film.. Vad gör det? Man behöver ju inte råstirra på dom precis.

      Jag TROR det kan vara en faktor till att det är så lite manligt naket i filmer av män.

     • rumpmonstret: Ja du har nog en poäng där 😀
      Detta att nakenhet är lika med sexuellt tror jag absolut stämmer.
      Fick en liten uppenbarelse häromdagen.
      Uttrycket: ”Män älskar med ögonen och kvinnor med hjärnan” i relation när det gäller sex.
      Varför är det så?
      Jag tror inte att det är enbart biologi, kan ha ett finger med i spelet också MEN:
      1. Det är nog ingen slump att kvinnor anses som objekt (något att titta på) och att män inte är lika objektifierade.
      (Tiden ändras dock och män blir mer objektifierade idag än för 30 år sedan tex)
      2. Kan detta ha och göra med vår uppväxt?
      Tjejer blir uppfostrade till de mjuka sakerna: Vara omhändertagande (lika mamma-pappa-barn), inkännande, vara söta, inte skrika och gorma utan fina och tysta, får komplimanger för hur de är/ser ut (Åh vad långt hår du har fått) m.m.
      Killar blir uppfostrade till de mer hårda sakerna: Ta plats, de får höras och synas, leka med vapen/bilar osv, får komplimanger för vad de gör (Oj vad stark du är)
      Snackar generellt och en del är mer genusmedvetna än andra osv.
      Om man får bort objektifieringen så tror jag vi skulle kunna se mer naket i ett mer naturlig ljus och inte enbart sexuellt.

 3. Ämne utanför bilderna. Säg till om jag inte får skriva om detta här.
  Skrivit snuskiga sms till varandra under jobbdagen. Väl hemma, jag lagar mat…käkat, kollar tv….hon slocknar…pussar henne på pannan å bäddar om henne..är de ok att gå in på toan å runka? Hon har snackat hela dagen om sex så byggde liksom upp en stämning men den blev inte av. Men måste man själv bli utan?

  • N: Ja självklart är de det.
   Bara för att man är i ett förhållande så ska man inte sluta onanera tycker jag.
   Det är såklart upp till sig själv men man kan ha en sexualitet med sin partner och sen med sig själv.
   Onani är bra, för man kan upptäcka nya saker man gillar osv.

    • N: Jag tycker absolut det är okej att onanerna när man har partner. En del verkar skaffa partner för att sluta onanera och att ständigt ha tillgång till sex, men denna gång skedde ju inte sex. Vad är alternativet? Du är ett ”djur” som behöver stimulans. Ska du vara otrogen istället? Ha sex med henne när hon är trött/emot hennes vilja? NEJ. Bättre att bara ta ”saken i egna händer” och invänta ett bättre tillfälle för sex framöver.

     Jag förstår lite hur du tänker, men tycker inte alls det är något fel att onanera oavsett om du är bortrest eller under samma tak.

     • rumpmonstret: ”Djur” skulle jag nog inte säga, det är en myt att män inte kan hålla sig när de är kåta, eller hur?
      Vill slå hål på den myten.
      Om man är kåt så kan man antingen onanera eller så struntar man i det för det lägger sig sen.

    • N: Ja den känslan kan jag förstå. Man kan diskutera det med sin partner, hen kanske gör samma sak och då kanske skuldkänslorna lägger sig.

 4. Nathalie: Menade inte ”män som djur” utan att sex/stimulans är ett behov hos dom flesta människor. Visst kan man ”trycka undan behovet”, men tror det är svårare ju mer upphetsad personen är och kan vara olika från person till person och tillfälle till tillfälle. Tittar jag på mig själv kan jag ibland ”trycka undan” och ibland inte! Då blir det att onanera :p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.