20 svar på ”Dagens erotik

 1. Nedre bilden är fin och sexig. Jag som förmodligen är ganska mycket yngre än henne skulle inte säga nej ”rent sexuellt”. Sedan gillar jag också att lite äldre har naket.

  Det är en ganska konstig värld vi lever i där nästan allt naket och sexigt ska vara på folk mellan 18-30. Är det meningen att 50-åringar ska onanera till bilder på nakna 22-åringar? Vore det inte mer hälsosamt att lära folk och uppskatta sin egna ålder och se det sexiga i folk som är jämnåriga?

  • rumpmonstret: Det är vi i Sverige som är väldigt ungdomsfixerade.
   Det är lite sjukt, så som du säger, ska äldre onanera och tända på 20-åringar?

   • Jag tycker att det skall bli Intressant å se hur jag kommer tänka och känna om ca 20-30 år. Jag har ända sedan jag var….12? Tyckt kvinnor runt 30-40 år är otroligt sexiga, tänder på ”skavanker”…vet att när man själv och killkompisarna sprang och köpte första (å andra å tredje å fjärde) porrtidgningen i kiosken så var det de ”lite äldre” kvinnorna som tilltalade mig mest. Jag har nog aldrig dragit en runk till de som anses ”normen” när det kommer till porridealet. Förstått att de helst skall se ut som 17-20 år, det är vad mina killkompisar trånar efter och alltid gjort. Men skulle jag som 60åring fortfarande runka till 30 åringar? Det ska bli spännande att se, tack och lov lång tid kvar tills dess 😀

 2. Det hela blir lite konstigt.

  Jag menar.. Tänk om du Nathalie (bara som exempel) är tillsammans med din nuvarande i många år. När du är 45 år gammal hittar du hans ”porrmapp”. Vilket jag antar att du inte har något emot att han skulle ha i sak, men börjar titta i den och ser att han bara har massa 18-åriga tjejer i mappen. Du märker även att detta inte är en gammal mapp som han skapade för länge sedan utan något avslöjar honom att han varit aktiv i den nyligen.

  Hur skulle du reagera? Skulle du tycka det vore okej att han onanerar och tänker på tjejer som i princip skulle kunna vara hans dotter? 😮

  • rumpmonstret: Förstår dilemmat.
   Nej jag skulle inte tycka att det är okej, samtidigt kan jag ha en förståelse för det kanske pga att utbudet är vad det är.
   Vi måste ändra utbudet.
   Vi konsumenter avgör vad som ska visas.

 3. Jag har precis som N, alltid dragits åt det operfekta, det som har skavanker. Det känns betydligt intressantare. Yngre kroppar är vackra rent visuellt men inget jag attraheras av. Äldre är betydligt mer attraktiva i mina ögon!

  Sen till Rumpmonstret: jag har haft den upplevelsen irl…det främjade inte relationen för att uttrycka det milt. Det finns porr med äldre skådisar (man måste bara veta var man ska leta;-)), men min dåvarande relation (han var 45-år) hade en ”porrmapp” med bara tonåringar i. Jag är rätt så frisinnad, men där mådde jag illa och blev så jäkla besviken. Den respekt jag hade för honom naggades rejält i kanten och jag såg honom som en pedofil. Rätt eller fel, det kan kanske diskuteras men han var i mina ögon inte längre den man jag trodde…

  • Intressant Aries. Kan det funnits en gnutta svartsjuka i det hela som gjorde att du mådde illa och blev besviken? Du behöver inte svara om du inte vill.
   Roligt att vi båda gillar ”skavanker” 😀

   • N: såklart kan det ha funnits det. Blandat med en stor portion självkritik…jag blev väldigt medveten om min egen operfekta kropp och mina skavanker. Jag kände på något märkligt vis att jag fick konkurrera på helt absurda villkor. Nu hör det kanske till saken att han inte var en särskilt sexuell person, vilket jag som kvinna tog på mig. I mitt huvud så dög jag inte…vilket tonåringarna i porren gjorde. Porr kan vara både tändande och eggande, såväl som förgörande för självförtroendet beroende på hur ens relation är.

    • Tror jag förstår. Det är ledsamt att läsa. Var det därför det tog slut?
     Jag dejtade en tjej ett tag och efter några glas vin en kväll kollade vi på porrfilm i hennes soffa 🙂 rätt mysigt. Till en början. Men hon slängde ur sig en kommentar i stuk med ”jävlar vilken underbart stor och sexig kuk den killen har”. Alltså den var ENORM…Självklart satte de sig i skallen lite när man själv inte har en falukorv mellan benen. Jag har alltid varit rätt glad över hur jag är skapt där nere men jag kan inte konkurrera med en porrstjärna (behöver man verkligen det?). Det var lite svårt att slappna av med den tjejen den kvällen. Sågs några gånger till efter det men sen träffade jag min nuvarande 🙂

     • N: jag förstår att du blev påverkad. Vårt psyke trasslar till det för oss ibland:-) och nej för i helvete, en falukorv är så avtändande som det kan bli och dessutom gör det ont. Som Nathalie varit inne på tidigare, det är trevligast med en man som är lagom stor för en själv. Djupet i slidan är hos de flesta kvinnor inte direkt skapt för att ta emot falukorvar…

      Nä, det var tusen och en saker som gjorde att relationen tog slut. Hans totala ointresse för sex med mig var bara en av dom…

     • Ja exakt .Nu var det nog främst tjockleken som hon (dejten) törstade efter och inte längden, rejält grov. Inget en vanlig grabb/ man kan konkurrera med. Satte sig i skallen ett tag.
      Jag förstår, bra att ni gick skilda vägar!! Hoppas du hittat ett bättre liv idag! 🙂 livet är för kort för att gå runt i olyckliga relationer.

     • N: Klart det kan sätta griller i huvudet på en… 🙁
      Nej man ska inte konkurrera emot porrstjärnor då det är en fantasivärld på många sätt.
      Både kropparna (retuschering, sminkade kön, blekta anus, potensmedel, osv), scenarios som inte är av denna värld osv.

  • Aries: Jag kan förstå detta, att respekten tappas.
   Jag har inte hittat en porrmapp hos mina killar men så klart har de haft det.
   Jag har kollat på porr med några pojkvänner och skulle de föreslå ”teens” så skulle jag inte bli direkt tänd utan motsatsen.

 4. För mig är mogna kurvor mycket mer eggande än det unga idealet! Vilket inte var fallet när jag var 20! Så någonting händer med åldern. Då fokuserade mina sexuella känslor mest på bröst och kön , som förstås fortfarande är oerhört vackert, men idag tycker jag att en kurvig kvinostjärt är minst lika om inte vackrare! Ingen enskild kroppsdel är ändå mer tändande än en kvinnas glädje i bejakandet av sin sexualitet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.