6 svar på ”Dagens erotik

 1. Övre bilden är kul 🙂

  Nedre får mig på tänka på alla ideal. Jag tycker att övervikt kan bli oattraktivt, men egentligen först då det verkligen är extrem övervikt. Vikt som fysiskt skadar hälsan. Tjejen på bilden är rätt rund, men utöver att hon kanske inte har fysiken av elitidrottare. Hur är det farligt? Varför är det ”fult”? Jag tycker hon är mycket mer attraktiv, kroppsligt, än en rad andra som varit med på olika bilder!

  • rumpmonstret: Jag kan hålla med om ohälsosam vikt men vi snackar bara om ohälsosam övervikt och inte om ohälsosam smalhet.
   Bara för att man är smal betyder inte det att man är sund/hälsosam.
   Eller hur? 😀

   • Nathalie: Stämmer! En gammal vän till mig var väldigt smal och hade alltid varit. När han började bli ”vuxen” fick han någon sjukdom som var relaterad till hans smalhet. Gick igenom depression och allt möjligt. Det sorgliga var att han, trots alla sina problem, inte insåg hur löjlig ”hatet” eller ”hetsen” mot överviktiga är.

    Hade han själv vägt kanske 10 kg mer kanske han aldrig blivit sjuk. Jag tycker det är viktigt att man som människor börjar tänka på djupare nivåer när man går igenom saker och inser hur idiotiska och småsinta vissa saker är!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.