2 svar på ”Dagens erotik

  1. Härlig bild den där övre. Kul att se en bild på sexig naken kvinna som samtidigt är lite skämtsam. Jag tror det hela har mycket med ett léende att göra. Det är svårt att ta nakna bilder på ett humoristiskt sätt om inte den nakna personen utstrålar värme och att den tycker det är kul.

    Gällande självförtroende är det mest män man pratar om (eller?) att män måste vara den kontrollerande, starka, veta vad man ska göra, alfahanen och vad allt heter. Men tänk om denna kvinna sett väldigt osäker eller tvingad ut på bilden. Hade den varit lite humoristisk då? Nej och det kräver självförtroende att ta en sådan här bild!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.