Dagens erotik

(scarlettsmind.tumblr)
(ladyfuckee.tumblr)

3 svar på ”Dagens erotik

  1. Hur vanligt är det egentligen med 69:an? Det är vanligt inom porr och ofta något som nämns, men hur många har egentligen provat det? Hur många gör det ganska vanligen? Det känns som lite utav en ”myt”. Många som kanske vill prova, men inte provat!

  2. Med mitt ex hände det rätt sällan, kanske 1 på 100 gånger vi hade sex av någon anledning, båda tyckte om det men vi var rätt ”bekväma” så vi kom sällan för oss liksom.
    Med min nuvarande händer det titt som tätt men positionen varierar. Det kan vara som på bilden, eller så ligger båda på sidan eller så ligger jag överst. Hon är ganska liten så jag slänger runt henne lite hur jag vill, haha nu kanske det lät fruktansvärt men hon tänder på när jag ”tar för mig” 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.