Dagens erotik

(girlslovesextoo.tumblr)
(eroticpics.tumblr)

4 svar på ”Dagens erotik

  1. För mig ”vinner” övre bilden!

    Övre bilden för mig är ett vanligt par och nedre är några ”moderna” modeller. För mig är tjejen på nedre bilden för smal, killen har för mycket tattueringar och bilden ser så genomtänkt ut. Får inte mycket ut av att se de bilden.

    Första bilden ser mer naturlig ut. Ett par som smeker varandra och har trevligt. Snygg tjej och kille som har lite mer bröst på magen/bröstet än vad som brukar vara på bild och som förmodlingen är ganska vanligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.