Dagens erotik

(bbwlovers.tumblr)
(dirkwater.tumblr)

35 svar på ”Dagens erotik

 1. Traditionellt tror jag ”hatt” är något män ofta använt, men jag tycker det finns många tjejer som passar i det. Tjejen på övre bilden ser galet bra ut! Vilket hår, ögon, läppar, rumpa!

  ”Kul” nedre bild också. Gissar på att jag vet varför den kom med. Olika ”vanliga” snoppar. Om du, Nathalie, skulle be dina nio närmsta killkompisar/bekanta/gamla klasskompisar att klä av sig är det ungefär det där du skulle se.

  Skulle man skicka runt nedre bilden till män och kvinnor tror jag man ganska snart skulle få en ”vilka små!”-kommentar. Trots att männen sannolikt ser likadana ut och kvinnorna haft flera tidigare partners som ser ut på samma vis. Den mentaliteten tycker jag mest är så omogen!

  + Till dig Nathalie som vill visa att folk är olika och försöker variera så gott du kan. Hade varit mycket tråkigare om du ifrågasatte allt som inte var typiskt porrigt eller enligt dagens ideal.

  • Rumpmonstret: min kommentar på bild 2 hade inte blivit ”vilka små”…snarare tvärtom, dom flesta ser i mina ögon ganska så normala/välväxta ut;-)

  • rumpmonstret: Tack ska du ha!
   Ja den kom med för att visa olika på många sätt.
   Snoppar, etnicitet, olika kroppshår m.m.
   Det enda jag saknar är mer olikheter på kroppar; Alla är smala eller vältränade typ.
   Ingen med mage direkt osv.
   Jag tycker dock att många av killarna har rätt lång snopp för att vara slak.

   • Nathalie: Om du tycker en del av killarna har lång snopp för att vara slak vilken av killarna har enligt din kunskap/erfarenhet den ”vanligaste”/medium-snoppen?

    Det var intressant att du nämnde detta. Jag skickade bilden lite på skoj till en kvinnlig bekant. Hon sa att killarna inte var hennes typ… Dom var för smala för henne. Hon hade föredragit lite större killar. Tillsammans med Aries kommentar är det uppfriskande att höra ”riktiga åsikter” än bara massa skämt/ironi/ideal-snack.

    • rumpmonstret: Jag tycker att alla ser ”för” långa ut. Killen längst fram till höger (han med den minsta slaka penisen) tycker jag ser mest normal ut och sen något i mellan hans och killen bakom honom närmast kameran (han bredvid den svarta mannen).
     Sen är det så olika, en del har ”liten” slak men växer en hel del och en del har stor slak men sen händer inte så mycket mer.
     Uttrycket shower eller grover (förlåt stavningen) ”visare eller växaren.

     • Nathalie: Ja. En del killar har en ”grower” och en del en ”shower”. Sedan finns det väl killar som växer rätt i proportion till hur stor den är som slak. Jag menar.. Säg att en kille har en liten på 9 centimeter i stånd. Betyder det då är att den 2 centimer som slak? Jag tror mer på att den är kanske 5 centimeter som slak, men helt enkelt bara växer mindre än många andra. Kan ha fel.. Men det låter mer rimligt.

      Ja. Kropparnas storlek och längd gör definitivt skillnad i hur stor snoppen ser ut att vara. Det är klart att snoppen på en lång eller kraftig kille ser mindre ut än en snarlik snopp en kort och smal kille.

      Då verkar vi ha samma syn på hur en ”normal” snopp ser ut. Min teori är att många verkar tro att snoppen nedan är standard snoppen och alla som har mindre är ”liten”. Jag kan ha fel, men det känns som nutidens ideal: https://cdn3.cdnme.se/26772/8-3/brad06f0_5b8aaeebe087c375d604ad9f.jpg

     • rumpmonstret: Jag tror att tjejer har rätt bra koll på vad en normal snopp är, då vi ser era kukar i både slakt tillstånd och i stånd.
      Ni killar ser enbart kompisars kukar slaka generellt sett i tex omklädningsrum och kukar med stånd i porr.
      Så jag tror detta är mer i era huvuden än tyvärr.
      Sen hjälper inte skämt om små snoppar osv direkt vilket kan komma ifrån vem som helst.

     • Nathalie: kan bara tala för mig själv (men tror det borde vara så för de flesta). Jag har ingen ”konstant storlek” när den är slak. Det beror på bland annat värme men även andra faktorer. Utan att vara minsta kåt så kan den ha en viss längd, en annan timma kan den ha en betydligt kortare längd…alltså det kan variera kanske 3-4cm i längd som slak. Tänker att grabbarna på bilden kanske står i en varm studio med en jäkla massa ljus. Resultatet hade kanske varit annorlunda om bilden tagits utomhus en novembermorgon.
      Kan kan bli ”fascinerad” över hur min kuk ena stunden kan se rätt rejäl ut. Sen kan jag nästan garva en annan gång när den ser rätt liten ut…

     • N: Ja det kan jag tänka mig.
      Det ser man ju på ens partners kön också, att den varierar beroende på värme/kyla osv.

 2. Härlig tjej på bilden 🙂 fint med former.
  Bild 2…sådär ser det ut i alla duschar jag stått i. Idrottade mycket tidigare och gymmat som en tok. Innan jag blev förslappad å gammal 😀 Dock har jag ALDRIG irl sett en så grov i slakt tillstånd som han den mörka mannen har. Vet inte om det är vinkeln eller ljuset men vi snackar ju coca cola-burk.

 3. Först av allt: Hurra för att du är tillbaka Nathalie!! Har verkligen saknat alla diskussioner här:-)

  Rumpmonstret: Tack! Jag säger Hej till många människor, men som flera varit inne på här: dom är faktiskt lite för smala för mig;-) så det hade nog stannat vid ett ’Hej’…

  • Aries: Tack ska du ha!
   Jag tycker det är så roligt att ni vill diskutera.
   Jag tycker man lär sig på det sättet, man får andra perspektiv och andra tankebanor 😀

  • Aries: Intressant att även du gillar ”lite större killar”. Får jag fråga ungefär hur stora killar du föredrar? Är det mer muskulösa killar du föredrar eller mer åt det mulliga hållet? 🙂

   • Rumpmonstret: gillar äldre män med lite mage och ”handtag”;-) unga grabbar med tvättbräda och noll underhudsfett kan vara trevligt att se på, men inget jag vill ta med hem. Perfektion är ganska trist…(om man nu skulle anse att tvättbräda ingår i den kategorin)…

    • Aries: Ja. Perfektion kräver även konstant arbete (vilket är beundrasvärt), men är det så positivt som partner? Det känns som att folk som tränar överdrivet mycket har svårt att ta det lugnt och bara njuta. Måste konstant träna och tänka på allt dom äter. Kanske inte är så farligt att vara omkring som partner, men låter som det kan bli aningen tråkigt… Eller har jag fel?

     Gällande kärlekshandtag kan jag hålla med. Är det inte mysigare att krama någon som är mjuk än hård?

     • rumpmonstret: Känner lite så också, sen beror det ju på om paret i sig tycker om att träna osv för då är det en aktivitet de kan gör tillsammans.

    • Aries: Det är härligt att höra.
     Tror vi alla mår bättre av att höra varandras åsikter och ser att alla inte gillar samma saker 😀

    • N: Bara för att vara tydlig. Jag har inget emot ”smala”. Jag attraheras av smala tjejer hela tiden och tycker självklart att smal som kille inte är något negativt i sig. Däremot tycker jag det är kul och höra att flertalet tjejer (oberoende av varandra) säger något som inte tillhör det rådande idealet. Alla behöver inte ha samma åsikt 🙂

     • Haha ja 🙂 tur det finns tjejer som tycker killar som jag (som fått lite mage) ändå kan vara attraktiv 😀

     • N: Självklart, sen tycker inte jag att utseende är allt.
      Det kan vara karisma, charm, intellekt, vänlighet osv som kan vara väldigt tändande också.

     • Fan….ska man ha det också!? 😀 skämta.
      Ja klart är det så. En helt ”vanlig” tjej kan ju bli sexigast i världen om hon är charmig och härlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.