Dagens erotik

(girlslovesextoo.tumblr)
(gaybodyblog)

17 svar på ”Dagens erotik

 1. Fråga till alla!

  Som alla vet är alla människor annorlunda. Även som partners. Säg att ni haft en partner där ni gillade vissa saker väldigt mycket. Sedan går det inte längre och ny partner kommer in i bilden. Denna partner erbjuder inte samma saker. Tänker ni ofta/någonsin på ”Amanda/Erik gjorde så”, ”Amanda/Erik hade det” gällande saker som nya partnern inte gör/har är lika bra? Alltså jämförandet?

  • rumpmonstret: Nej jag gör inte så. Visst jag kan sakna själva sakerna men inte med just med mitt ex/kk eller så.

  • Tänker du på attribut som stor kuk/smal midja eller mer på t.ex ”å mitt ex gillade att svälja men det gör inte min nuvarande”?

   • N: Tänkte först gällande fysiska attribut, men ju mer jag skrev desto bredare blev ämnet för mig!

    Om du verkligen gillade något hos en partner som en senare partner inte har/kan/vill, då kanske inte dom tankar är så omänskliga? Dock är det lite tråkigt synsett på sin partner.. ”Jag gillar dig, men….”.

 2. Rumpmonstret: håller med Nathalie, jag kan sakna själva sakerna eller upplevelserna men inte personen.

  Välkommen tillbaka Nathalie!!

 3. Bild 1. Under sommaren har jag tänjt lite på mina sexuella gränser. Träffade bl a en kvinna som introducerade mig i tjej-sex light;-) ska träffa henne igen och forska vidare…med tanke på din fina bild Nathalie;-)

  • Härligt Aries! Känns det bra är det bara att fortsätta utforska njutning! ( Så länge det inte drabbar någon annan så klart!)

    • Det där med drabbar någon annan var inte riktat till dig, men jag tänkte att det kan uppfattas provocerande att alltid gå på sin egen njutning. Därför detta, egentligen onödiga tillägg.

     • Tomas: jag är nog inte helt säker på vad du menar. Jag förstår vad du menar med att handlingar kan upplevas som provocerande, men då ska man kanske ha i åtanke att ingen, mer än personerna som är inblandade, vet hur deras överenskommelse ser ut. Precis som vi båda var inne på, sålänge ingen drabbas negativt, blir sårad eller ledsen så har jag svårt att se vad någon utomstående har med saken att göra.

      Sen skulle det vara trist att alltid ha sin egen njutning som första prioritet…skulle inte min partner njuta eller må bra, hade handlingen varit meningslös och blivit bortvald.

     • För mig ger det väldigt mycket njutning att se och känna att min partner njuter av det jag gör, är det då rätt att säga att hens njutning är prio ett? Att den är i fokus definitivt, men är den eller min (på sätt 8ch vis sekundära) njutning som är prio ett i det läget? Eller är det egentligen bara en rent akademisk fråga och I praktiken irrelevant?

     • hstdlh: Det är en filosofisk fråga.
      Om jag njuter av att se min partner njuta, vems njutning är då prio ett egentligen?

     • Förlåt att jag är så otydlig!
      När jag hade skrivit den första meningen : ”Känns det bra är det bara att fortsätta utforska njutning!”, kom jag att tänka på hur det skulle uppfattas av någon läsare, vars partner nyss varit otrogen, och lade helt i onödan till :”så länge det inte drabbar någon annan”. Inser att jag i mitt försök att undvika missförstånd bara skapade mer otydlighet. 🙁
      Huvudmeningen var att man ska bejaka njutning! Själv brukar jag tänka att om man alltid har sin partners njutning som prio ett, så blir resultatet oftast väldigt lyckat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.