Dagens erotik

(dirtyberd.tumblr)
(nakednoises)

23 svar på ”Dagens erotik

 1. Ja vad säger man höbalar går att använda till mycket. Det blir lite bondskt och stickig i rumpan. Fin bild i alla fall.

 2. Hur vanligt är det egentligen att kvinnor gillar sperma? Alltså inte smaken utan att leka med det, vilja att mannen sprutar på dom eller så? Det känns som något av en porrfantasi som just en fantasi, men att kvinnor mest skulle tycka det vore jobbigt om det skedde?

  • Det är nog sjukt varierande skulle jag tro. Och kanske till och med varierande för en tjej från partner till partner?? Med en kille kanske hon gillar det men med en annan kille kanske hon avstår?

   Mitt ex gillade det inte. Enda platsen hon på något sätt visade att hon gillade att se mig spruta var i duschen. Då kunde hon ibland säga att det såg härligt ut eller nått sånt. Hon jag lever med idag älskar sperma. I henne, i rumpan, på kroppen i ansiktet och i munnen. Men jag vet inte om hon alltid varit sån? Får kanske fråga? 😀

  • rumpmonstret: Bra fråga, jag tror jag enbart har hört 1 gång irl av en vän/bekant att de gillar det men det säger ju inget om hur verkligheten ser ut.
   Det kan vara tabu att berätta att man gillar det tex och att man inte pratar speciellt mycket om det.
   Jag är inget fan av det iaf, bara massa kladd.

   • Känner du alltid så? Att det mest bara är massa kladd? Eller kan det gå i perioder? Beroende på humör? Behöver inte svara om de känns för personligt såklart.

    • N: Jag har aldrig gillat sperma, det luktar illa, konsistensen är skum, att det stelnar vid vatten är rätt ohärligt.

     • Okej. Ja kontakt med vatten blir ingen skön grej…lukten varierar väldigt tycker jag. Alltså för mig själv. Oftast luktar det ingenting men rätt som de är kan det vara en stark lukt…vet inte om de beror på vad man käkat?

     • N: Ja det varierar beroende på mat, tex sparris har jag hört gör det det luktar illa. Jag tycker att alla sperma har en och samma ”standard-doft” som jag har svårt för.

     • Okej. Ja, jag har inget annat jämföra med så vad vet jag 😀 då borde sprut i kondomen vara det bästa om man känner som du gör Nathalie?

     • N: Ja det underlättar men det är få partners som vill använda det i en fast relation.
      Det är inte hela världen men ovanför axlarna kommer det inte.

 3. Något dejtingprogram gick idag strax innan midnatt och en kvinna skulle möta sin dejt. Hon skulle berätta vad hon hoppades på och sa något i stil med ”tall, dark, handsome and hung like a horse”. Sedan sa hon att hon bara skämtade.

  Vet inte riktigt vilket program det var eller hur seriöst det var. Om hon bara skämtade eller om det fanns lite ”sanning” bakom skämtet. Tycker det bara är tråkigt att ”stor kuk” ska klämmas in ”överallt” i media. Skulle nästan vara intressant och se hur ”media” verkligen påverkar folks val och attraktioner. Om ”den stora kuken” eller dom smala kropparna med stora bröst inte syntes överallt i media.. Skulle lika många tycka det var SÅ attraktivt?

  • rumpmonstret: Jag tror att det har stor betydelse.
   Det är inte konstigt att vi tycker att ”ideal-kroppen” ser bra ut för vi ser det på tv, social medier, tidningar, kataloger, affischer på stan, i spel, filmer, serier m.m.
   Klart det påverkar oss indirekt även om vi själva inte uppfattar det så.

   • Nathalie: Just därför tycker jag t.ex. amatörporr ofta är mycket mer intressant än den klassiska porren.

    Är inte porrens syfte att få folk och tänka ”Tänk om det var jag? Tänk om jag kunde göra så”? Är det inte enklare när personen som har sex faktiskt ser ut någorlunda som du gör?

    Att man lär sig att en person faktiskt kan ha lite mage, små bröst eller att man inte är solbränd och ändå kunna ha intressant sex?

    Jag vet att jag kanske överdriver, men det känns som många inte riktigt kan se förbi dessa ”ideal” alls utan antingen ska man se ut som idealen eller så är du ful. Det är synd när/om folk resonerar så.

 4. Häromdagen var jag på min lokala butik. Likt många andra har dom tuggummi och andra mindre artiklar precis vid kassan. Däribland kondomer. Ett par stod bakom mig och tjejen grepade tag om ett paket kondomer och sa något. Jag tittade bakåt på killen och han skämdes. Jag tror hon bara skojade med honom. Lite ”Sällskapsresan”-humor! Jag gillar sånt. Sex är sex och kan ha en humoristisk vinkling. Trots att kondom idag är standard för många vid sex tror jag fortfarande många tycker det är lite pinsamt att köpa.

  För länge sedan såg jag ett yngre par som köpte kondomer ihop och dom var stolta över att köpa det. Tyckte det såg charmigt ut också. Dom signalerade ”Ja, vi ska knulla, det du!” till folket omkring. Gillar sånt också 🙂

 5. Nathalie! Nu vill vi ha lite bilder att runka och spruta till!!! 😀 skämta, men hoppas du har de bra på din semester! Här där jag bor har hösten anlänt på allvar känns de som. Grått å blåsigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.