6 svar på ”Krogen!

 1. Umgås med vänner för min del!

  Eller egentligen är det för X-faktorn.. Att kanske träffa vänner/bekanta man inte träffat på länge (väl på krogen), prova en ny dricka som visar sig bli ny favorit, träffa vänners nya vänner som visar sig göra hela kvällen riktigt bra, gå till en krog där det är något specifikt som händer (bartenders som dansar på baren till en viss låt, vikingatema där man sjunger någon kul visa medan man dricker ur speciella glas).. Sånt!

  • rumpmonstret: Okej låter trevligt. Lyssnar ju på Manskligt (en podd) och där diskuterade de detta.
   De är dock yngre, i 20 års åldern men de sa att de går aldrig ut för att dansa utan för att ragga mesta dels av tiden.

   • Nathalie: Folk får givetvis göra som dom vill, men dagens ”krogen” tycker jag inte är optimalt för en relativt seriös relation. Mina föräldrar träffades på ett uteställe på 70-talet. Där fanns det också alkohol, men jag tror ”klimatet” var helt annorlunda då.

    Sex är och har alltid varit en viktig del i spelet, men jag tror ”one night stands” och sånt spontant var annorlunda då. Jag skulle nog också gått ur och raggat om vi levde för några decennier sedan. Nu känns det inte som min grej..

    • rumpmonstret: Ja klimatet är nog annorlunda.
     Det som slog mig var att när dessa killar pratade om det så förstår jag att det blir fel.
     Om killar går ut för att hitta ragg medan tjejer går ut för att tex dansa då krockar det.

 2. Gällande dejtande: Min kompis var på en rätt lyckad dejt nyligen. Då tog han avstånd ifrån hemsidorna. Han gick in där tillfälligt efter ett tag och såg att tjejen han dejtade hade varit aktiv där även efter deras dejt. Förmodligen varje dag.

  Jag tyckte det lät konstigt först för han blev lite förbannad nästan.. Varför gör det så mycket? Men sedan tänkte jag: Om du just varit på en bra dejt. Varfär engagerar du dig inte mer i det än sitta med slumpmässiga andra på hemsidan?

  Jag tror folk är så vana vid alla appa, hemsidor och dylikt att dom inte ens tänker på det. Dom bara loggar in på saker av rutin och fördriver tiden där istället för att skifta fokus!

  • rumpmonstret: Så kan det vara, att det är en rutin och kan hålla med där.
   Sen är frågan om hon upplevde det som en lyckad dejt, det är inte säkert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.