Dagens erotik

(girlslovesextoo.tumblr)
(icuoremenwow.tumblr)

10 svar på ”Dagens erotik

 1. Nathalie: Bilden med bindel ser lite väl forcerad ut. Annars mycket sexig!

  Blivit mer och mer nakna karlar här också haha, men jag gillar ju det av anledningen att du faktiskt försöker hitta karlar med vanliga korvar.

  • rumpmonstret: Ja, jag försöker att ha det 50/50 med tjejer och killar men än så länge så är det mer foton på tjejer än killar.
   Svårare att hitta variation på killar tyvärr :/

   • Nathalie: Detta fick mig att tänka lite. Många kvinnor är aktiva mot deras kropphets. Att tjejer ska se olika ut, det är okej att vara lite större/smalare, trötta på att bara se ”supermodeller” i film, trötta på massa tips i alla tidningar osv.

    Du som verkar ha ganska bred tillgång till olika sidor för att hitta bilder och tycker det är svårt att hitta bilder på andra typer av killar överhuvudtaget. Är det inte ett ganska stort problem att nästan alla män både i media/porr osv. har ett visst utseende till den graden att det knappt går att hitta en vanlig småfet man? En lång och smal man? En vältränad man med mindre snopp? Varför är inte fler killar aktiva i denna fråga likt kvinnor? Jag menar.. Hur många ser ut som killen på denna bild? Det är relativt få och han är ändå mer ”vanlig” än många andra. En del hår osv. Jag kan tänka mig att många killar mår ganska dåligt, likt tjejer, att inte nå upp till ”normen”. Varför är det så tyst?

    • rumpmonstret: Håller med! Vart är killarna? Detta är det många feminister frågar sig. Vart är alla bra män? Varför engagerade de sig inte? Kolla in: Under kevlaret!

     • Nathalie: Jag vet faktiskt inte. Jag har fått intrycket av att många män lämnar den sociala världen på internet, nästan, och mest blir observatörer samt pratar lite om saker med närmsta vännerna. Men oavsett hur mycket jag gnäller om ”små snoppar” med mina vänner så ändras väl inget?

      Här på bloggen kanske någon ser och tycker: ”Tusan. Han har rätt! I princip alla män i porr eller som syns överhuvudtaget har större ”banan” än vad jag har.. Varför är det så? Enligt alla undersökningar har jag en normal stor snopp. Hur kommer det sig då att alla som syns har större?”.

      Kanske är snoppstorlekar även fejkande likt kvinnnors vikt och hud ofta är? Att porrskådisars utrusning görs större med tekniker än vad den egentligen är? Att dom använder vinklar så en snopp på 16 cm ser ut som 19?

      Jag tycker alltid det är bättre att ifrågasätta samhället över saker jag tycker är lite skeva än att må dåligt över det. Förstår inte riktigt varför så många män håller tyst.

     • rumpmonstret: Det är jättebra att ifrågasätta det man tycker är skevt och fel, mer sådant.
      Varför?
      Ja det är en bra fråga, en del tror jag är rädda för att de har blivit påhoppad med argument så som: Ja men vi kvinnor då?
      Vi måste lyssna på varandras problem och visst, vissa problem är större än andra men många saker är sammanlänkade.
      Den skadliga mansnormen bidrar till våld, machoattityder m.m som inte är bra för någon; vare sig du är man eller kvinna.

 2. Nathalie: Håller med fullständigt. Det finns många olika problem i samhället. En del är mer orienterade kring kvinnor, en del kring män, en del är väldigt viktiga och andra kanske inte livsavgörande men relativt viktiga. Men i slutet av dagen bor vi i samma samhälle.

  ”Alla” har en mamma, en pappa, en bror, en syster, några kusiner, en del manliga vänner, en del kvinnliga vänner osv.

  Hur kan något som är bra för majoriteten av alla män eller kvinnor vara dåligt för dig då oavsett vem du är?

  • rumpmonstret: Precis!
   Saken är att många är okunniga/inte intresserade att lyssna och tänker inte ett steg längre utan lyssnar på sin krets som säger: Feminazis tex.
   Tror att alla feminister hatar män och att vi är oresonliga.

   • Natahlie: Jag tror det är svårt att hålla en seriöst debatt båda kommer respektera så länge båda eller ena kallar sig något. T.ex. nazist, feminist, republikan, demokrat osv.

    Jag tycker det är bättre att bara ha debatten människa mot människa. Jag tror väldigt få står/gillar ALLT något sådant epitet står för och det är mer ”naket” och ärligt att bara säga. Jag heter Nathalie och står för etc. etc. etc. (vad DU står för, ingen annan). Sedan höra vad den andra tycker och försöka hitta en lösning? 🙂

    • rumpmonstret: Ja så kan man absolut göra.
     Samtidigt så tycker jag man kan kalla sig feminist, humanist, socialist eller liknande.
     Det är ett samlingsord för vad man tror på lite.
     Det är lättare att säga att jag är feminist istället för att berätta att jag tror på patriarkatet, orättvisor osv.
     Sen att folk inte är tillräcklig kunniga om vad ett visst epitet betyder försvårar det dock.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.