Dagens erotik

(scarlettsmind.tumblr)
(girlslovesextoo.tumblr)

4 svar på ”Dagens erotik

 1. Kan inte exakt säga vad det är med bild två men FY FAN vad jag tycker att den var både sexig och mysig på samma gång! Dröm

 2. Hej Nathalie! Jag vet inte om det är medvetet gjort, men vill bara informera dig. När du lägger upp inlägg nu (många på en gång?) känns det som att det blir lite huller om buller. Är det medvetet för att hålla ”viktigaste” inlägg relevanta längre eller är det något konstigt med bloggen?

  Av alla bilder som dykt upp nu på en gång var bild nummer två absolut den som lockade mig mest. Precis som den verkar gjort för N. Ett leende gör mycket som jag konstaterat många gånger om. Tänk om hon modellposerade istället för att le under denna gif? Det ÄR skillnad!

  Tjejen i bilden är mullig och hur sexig som helst. Tjejer, om ni har sådan kropp och ”mår dåligt över något ideal” STRUNTA I DET. Jag förstår inte var ”har en mage komplexet” för män och kvinnor kommer ifrån. Det är klart man får vara smal eller vältränad, men att ha lite mage är inte fult. Jag har åtminstone aldrig tyckt det utan tycker mest det är fjantigt när folk säger ”jag är tjock” för att dom har två kilos mage som sticker ut minimalt..

  Lekfullheten är också väldigt attraherande! Jag har träffat min beskärda del av ”tråkiga kvinnor”. Tjejer som verkligen aldrig vågar släppa loss eller bjuda på sig själva. Då menar jag inget grovt eller så utan bara generellt. Dom säger att dom gillar en, ger positiv feedback på när jag gör saker men gör aldrig något själva. Sånt blir tråkigt – Snabbt! Lite som att han en konversation och den andra varken lyssnar eller pratar. Det är beteenden som i .gifen som gör folk kära 🙂

  • rumpmonstret: Det är medvetet, vill att det ska gå i datumföljd.
   Så dagens erotik går från dag till dag och att de andra inläggen är tänkte för dagen tex.
   Kanske skumt men så blir det tills jag är i kapp 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.