28 svar på ”Dagens erotik

 1. Inte ens i sitt egna hem kan man släppa taget alltså!! 😀 mina grannar mitt emot knullade friskt härom dagen. Hon red. Hon brukar strosa runt naken en hel del om dagarna också. Svårt att inte titta tycker jag

  • N: Jo det får man men man får dra för gardinerna eller tex ta fönstret emot trädgården om den har tex en stor häck runt sig.

 2. Jag förstår givetvis det. Var skrivet med glimten i ögat eller vad man säger 🙂
  Det finns något spännande i att ha sex där man kan bli påkommen men det är hårfint för man måste verkligen se till att inte kränka någon. Vi hade sex på en klippa en gång. Skeden eller vad den kallas, ställningen alltså. Det var oerhört spännande och även ljuvligt att känna vinden som smekte våra kroppar.

  • N: Det är en hel del som går i gång på det men man får vara varsam 😀
   Det är svårt att avläsa glimten i ögat i text så tack för förtydligandet 😀

  • Exakt. Personligen skulle jag dock inte bli kränkt om jag gick på en klippa/i en skog och såg ett par ha sex. Har man däremot barn med sig blir det ju väldigt fel.
   Men en vuxen som råkar se två andra vuxna? Det är väl bara traska vidare om man inte vill titta på?

   • Håller med Mr. ”N” här!

    Det är klart vissa par kanske har sex på väldigt ”fel” platser. Men att t.ex. hitta en privat liten strand, nakenbada och sedan ha sex.. Det ÄR drömmen! Om någon sedan skulle gå för att ta ett dopp och råka se dom. Hur är det kränkande? Mest en kul anekdot.. Det är ju inte inte åskadaren som blir sedd utan ser bara något utöver det vanliga och går därifrån. Förstår inte riktigt vad det finns att bli ”kränkt” över? Njut istället 🙂

    • rumpmonstret: Jag skulle inte heller bli kränkt men det finns nog de som skulle bli det.
     Där emot skulle jag bli kränk/skärrad om jag ser en person stå i skogen och onanera och titta på mig tex.

 3. Ska vi tvista till det ännu mer? Alltid roligt 😀 OM man nu själv råkar ”komma på” detta paret som har sex i skogen/på stranden… Dom ser att man själv ser dom men fortsätter ha sex…får man stanna och fortsätta titta? Eller blir man helt plötsligt den som kränker dom!?!
  Får man på håll stå och se på och runka?

  • Tror att man ska låta alla som inte uttryckligen säger eller visar på andra sätt att de vill ha publik, vara ifred även om de fortsätter. Har själv fortsatt i det läget för jag ville inte att min partner skulle upptäcka att vi var sedda, samtidigt som jag önskade åskådarna åt fanders. Ställa sig och runka tycker jag är helt uteslutet om de inte ber om det och även då är det väl tveksamt om man bör ställa upp på det.

   • Tomas: Kan hålla med där, samtycke spelar in här också.
    Får man inte ett klart tecken på att det är okej, så gör det inte.

  • N: Oj bra fråga. Rent lagligt så ligger det hos personen som känner sig kränkt.
   Det är den personens upplevelse som spelar roll om det blir olagligt eller inte om jag inte minns fel.

 4. Något som roar mig är att ge henne orgasm ute bland folk och hon får anstränga sig för att inte visa det. 🙂

  • Tomas: hur gör du då? Tyckte det lät som ett roligt inslag i erotiken och tar gärna emot tips:-) Jag har en snuskbok som jag skriver upp idéer och fantasier i. Den läser min Herre i då och då och sen gör han sitt bästa för att vi ska förverkliga fantasin. Ditt tips om offentlig orgasm platsar helt klart i min bok;-)

   • Det beror på tillfället. Vid t ex restaurbesök och inte alltför lång klänning och längre bordsduk brukar det gå bra att smeka ”rätt ställen” när folk runtomkring har uppmärksamheten på varandra och maten. Kräver lite uppmärksamhet av mig att vara stilla då någon tittar åt vårt håll, då hennes uppmärksamhet inte är att lita på i det läget. 😉 På resa med buss eller tåg finns två möjligheter, antingen är det så glest med folk att man känner att möjligheten finns eller när det är riktigt packat så alla står tätt intill varandra ( Finns andra tätt packade tillfällen än resor naturligtvis.) Att jag i trängseln för in en hand mellan hennes ben och smeker brukar inte märkas alls såvida inte hennes reaktion blir för häftig,. (men det är väl ändå hennes sak att se till! 😉 ) En tredje möjlighet är att använda vårt vibrerande ägg med fjärrkontroll, som antingen kan föras in i henne innan eller läggas i trosan vid klitoris. Det senare brukar ha bäst effekt för detta ändamål. Passar då bäst i kombination med klänning så att konturen av det inte syns. Fler möjligheter finns också! Det är bara fantasin som sätter gränser. Bra att testa första gångerna när man inte är hemomkring så du inte blir spänd av risken att möta någon du känner.
    Mycket nöje och lycka till!!!!

    • Måste bara tillägga att med vibrerande ägg är det viktigt att börja på de lägre styrkegraderna så att det börjar med bara ett angenämt pirr, för att därefter väldigt långsamt höja lite, gå tillbaka igen, höja lite osv, Det gäller att bygga upp spänningen långsamt så att det hela tiden känns som om hon klarar det, ända tills hon är bortom återvändo och inte bryr sig längre. Annars är risken att det känns obehagligt och hon tar ut det. Men har man tålamod och ökar långsamt väntar en synnerligen underhållande stund! 😉

     • Tomas: tusen tack! Har både vibrerande ägg med fjärrstyrning och WeWibe med app, ska nog ta och damma av dom och ge dom lite nya arbetsuppgifter;-)

     • Kul!
      Lycka till!
      Glöm inte att bara händerna kan åstadkomma mycket de med. 😉
      Mycket njutning önskas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.