Dagens erotik

(girlslovesextoo.tumblr)
(femdom-gifs.tumblr)

28 svar på ”Dagens erotik

 1. På tal om massage var jag med om en helt sjuk grej idag. Var på massage och allt var bra. Hade väldigt ont i nacken. Men efteråt när jag skulle klä på mig kommer en annan massös in när jag är naken och börjar kommentera och låta. Klappade om min kuk och sa att jag var snygg och härlig. Hon var inte ens den som masserade mig. Jag blev helt paff och visste inte vad/hur jag skulle agera.

   • Ja. Det är sant. Dock känner jag mig inte kränkt eller vad man ska säga, mer paff över att någon ens vågar göra så.
    Jag klär alltid av mig när jag går på masssge. Nacken var den som fick mest fokus, säg 70%, men det var en helkroppsmassage. Och detta hände alltså efteråt när jag skulle klä på mig mina kläder.

    • N: Okej, tycker det låter skumt.
     Jag har varit på flera helkroppsmassager men då behåller man underdelen tex kalsong/trosa.
     Det var iaf inte ett acceptabelt till och kan till och med vara brottsligt.

     • Vad är skumt menar du? Dom använder mycket olja och jag vill inte få det på mina kläder. Och jag tycker dessutom att det är mycket skönare att vara helt utan kläder. Frågar alltid om det är ok och hittills har det varit det.
      Ja jag tänkte också det. Men samtidigt känner mig jag inte att jag varit med om ett brott. Kan det ha att göra med att jag inte kände mig hotad och rädd?

     • N: Okej då förstår jag.
      Skillnad på en oljemassage, jag går oftast inte på det 😀
      Ja det kan det absolut ha varit, med det i bilden så blir det annorlunda.

 2. Hade konversation med en kvinna idag. Jag nämnde att jag tidigare hade kontakt med en vuxen kvinna som var oskuld på grund av religiösa skäl, men tittade på porr. Denna kvinna hade svårt att gå igång på en snopp som var mindre än tjugo centimeter. Jag tror faktiskt hon var ärlig med det. Problemet är väl: Om du är vuxen och är oskuld så lär du inte vara typen som hoppar i säng med vem som helst. Hur stor är chansen att hennes första kille/man som hon någonsin har sex med har snopp på tjugo centimeter? Jag förklarade givetvis att majoriteten av män har mindre. En ganska dum sak att ”gå på” speciellt i hennes situation.

  Kvinnan jag skrev till idag berättade sen att hon haft ett ex som hade liten snopp, men som verkligen kunde använda den. Sedan ett annat ex med en stor (lång) så lång att hon fick ont i vissa positioner. Gick dock bra i vissa lägen.

  En av dessa är oskuld som sett för mycket porr. Den andra har haft flera partners. Det är nog ganska viktigt att folk pratar om sin erfarenheter på ärliga sätt. Då tror jag folk skulle må bättre. Att fördomar, myter och annat skulle få mindre plats i folks huvuden.

  • rumpmonstret: Är inte fördomen att män som är oskulder i en högre ålder hoppar i säng med ”vem som helst” bara för att bli av med den och tvärtom med kvinnor?

   Håller med dig.
   Allt handlar om att man ska veta hur man för ett bra samspel med sin partner.
   En för stor kuk kan göra jätteont medan en mindre kan vara helt underbar.

   • Det är nog fördomen! Jag tror dock många som är äldre oskulder blir väldigt osäkra på sig själva SAMTIDIGT som dom innerst inne tycker att dom är mer värda än ”vem som helst”. Att dom rent teoretiskt kan tänka ”Okej. Nu kör jag!”.. Men sedan när tillfället uppkommer ”med vem som helst” så backar dom! Just denna ville gifta sig innan sex. Det kanske fungerar om man gifter sig som ung, men sen? Är du 30 (+) lär den andra parten vilja ha sex innan bröllopet.

    Slidan är lite underlig ibland! Det sägs ju att en slida inte alls är särskilt djup, men den kan vidga sig hur mycket som helst när man föder barn. Hur kommer det sig att en relativt stor kuk kan göra ont? Alla slidor och snoppar är ju unika. Kan det inte vara så att vissa slidor är mer lämpade för en mindre eller större snopp? 😮

    • rumpmonstret: Slår man i livmodertappen så kan det göra riktigt ont.
     Det beror på om killen kan hantera sin kuk.
     Har man en lång så kanske man inte kan ”bottna” utan dra tillbaka den innan den slår i livmodertappen.
     Ja sen är det nog så.
     Tex en kille med stor kuk och en tjej med liten fitta är kanske inte den bästa kombon.
     ”Normalstorleken” varierar i världen och då lär det också variera på fittor.

    • Jo men det är väl klart att likväl som våra kukar har olika storlek så har kvinnors fittor olika storlekar. Samtliga (absolut flesta) KAN töjas vid barnafödande men långt ifrån alla uppskattar att vid sex bli uttöjda av en rejäl kuk eller en hand. Känns lite som…kaka söker maka där. Men när man nämt det blir vissa tjejer förnärmade. Men HUR skulle alla fittor kunna bli exakt lika stora/små?

     • N: Precis, att föda barn är sällan något njutningsfullt rent kroppsligt.
      Man kan spricka mellan vagina och anus tex, vilket inte är helt ovanligt.

 3. Jag har känslan av att de flesta (nästan alla?) som kommenterar här är män. Inga kvinnor alls som lockas och dras till dina poster och bilder? Vad är dina tankar runt det? Lite trist tycker jag

  • Isbjörn: Det är majoriteten män som kommenterar eller utger sig för att vara det. (Jag kan inte dubbelkolla detta)
   Har några få tjejer som kommenterar och när jag har gjort omröstningar om detta så har det varit mer män än kvinnor vilket jag tycker är tråkigt.
   Kan bero på massa saker att killar kommenterar mer men tjejer är inne och kollar och läser men lämnar ingen kommentar.
   Vill gärna se mer tjejer.
   Sen tror jag en hel del tjejer inte kommenterar för att de vill inte ha någon kåt snuskhummer efter sig som man lätt kan få på nätet om man uttalar sig om sex.
   Här inne har vi en gemytlig stämning och opassande kommentarer raderas (händer ytterst sällan dock) för att alla ska känna sig trygga men det vet inte alla läsare, speciellt inte en som precis har kommit hit.
   Är du ny läsare?
   Välkommen!

  • Isbjörn: jag är kvinna och kommenterar när det är något jag är intresserad av eller när jag har något relevant att säga. Dock tittar jag på dom allra flesta bilderna och inläggen:-)

 4. Härligt tjejer att ni skriver. Ställer strax en fråga i gästboken. Skulle va roligt att få igång lite diskussion. OM man är sugen. Annars skiter man i det.

 5. Vad kul att jag läste just här. Tittar också, länge och ofta och om och om igen. Älskar vartenda inlägg. Nu ska jag också börja kommentera mer. / Kvinna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.