12 svar på ”Dagens erotik

 1. Nu är inte jag kvinna men det ser inte så härligt ut att bli ”krafsad” på fittan på det viset. Men vem är jag att avgöra det 😀

  • N: Tack, jag försöker men när kroppen är uppe i 150% i varv av sig själv så är det svårt.
   Man vaknar stressad i kroppen + ångest, så är de det första man försöker hantera när man vaknar och det kan sätta tonen på hela dagen ibland.

 2. Men då är det ju ett tydligt tecken (grymt spel) på att du måste trappa ner här inne. Eller! Det är ju inte värt ditt mående kvinna!
  Tycker du ska ta en paus. En längre sådan

  • N: Tack, just nu känns det okej med bloggen.
   Att enbart lägga ut bilder, sen finns inte mitt vanliga filter (kroppstyper, kön, sexuell läggning, hudton, köns storlek, hårfärger, miljö, ovanliga saker m.m.).
   Jag tar mer eller mindre första bästa bild i min bildbank.

 3. Härliga .gifs!

  Kvinnor har på vissa sätt en betydligt starkare sexuellt makt. Vad kan en kille äta som får tjejers tankar igång? En tjej kan slicka fingrar, äta banan, slicka klubba och allt drar igång en mans tankar! Kan ni tjejer få liknande tankar av något en man äter? 😮

  Andra .gifen är riktigt bra. ”Vanliga” kroppar i en sexig position och inget fokus på könen men ändå tillräckligt för att få igång fantasin. Dessa två ser rakade ut, men svårt att veta. Jag gillar både rakat och hårigt ”där nere”.. Så jag har ingen preferens, men tycker det är synd om folk känner sig tvungna till något!

  • rumpmonstret: Oj bra fråga, tror inte det, inte personligen direkt.
   Där kan killar leka lite mer med ögonkontakt möjligtvis.

 4. Undre riktigt trevlig! Omöjligt att säga om det ”krafsas” eller om det är mjukare rörelser. Allt hänger på omständigheterna. Är hon riktigt våt och handen är mjuk, kan det nog vara slutstadiet som sänder henne över gränsen till orgasm. Men det är klart att är han för hårdhänt blir det ingen höjdare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.