8 svar på ”Dagens erotik

 1. Svar på tal!

  Rolig bild med snoppen som dyker upp ur vattnet eller ja. Vet inte hur rolig den skulle tolkas om den verkligen bara dök upp när någon skulle vara ute och simma :p

  Nathalie: Du skrev: ”Gubbkuk” är kanske inte något man måste se.” – Menar du att man måste se ”ungkuk” istället då? .. Nej. Nej. Det jag menade var att om det fanns gemensamma bastuar där folk kunde sitta nakna.. Barn, tonåringar, vuxna, gamla, män och kvinnor utan något problem så vore det en sak. Att man där och då kan koppla bort att eventuellt sexuellt och bara vara nakna i ett rum tillsammans. Vilket kanske skulle vara positivt för samhället som direkt eller indirekt är så sexualisterat idag. Men är det bara gubbar med ”gubbkuk” som visar sig nakna och resten döljer sig så dödar det syftet.

  Gällande ”Tomas” operation och incidenten med sjuksköterskorna tycker jag dom ändå skötte det på ett snyggt sätt. Det är en ovanlig (för Tomas) situation och jag vet inte riktigt hur man skulle hanterat allt bättre?

  • snoppmonstret: Okej då förstår jag hur du menar.
   Håller med dig, en neutral plats där alla ska få plats och där inget sexuellt skulle vara skulle nog gynna oss.
   Se alla slags kroppar och slå ner lite på alla kroppsideal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.