8 svar på ”Dagens erotik

 1. Amatör eller tillgjord supermodell?

  Amatören har ett gulligt leende, står i en rätt sexig och härlig position. Ordentlig rumpa och söt pulla.

  Supermodellen har tråkigt ansiktsuttryck, sitter i en tråktig position, för mycket smink, piercingar…

  Enkelt val för mig. Så tråkigt att många tjejer tror att dom ”borde” se ut som undre bilden när det garanterat finns killar som skulle gilla dom minst lika mycket som på andra bilden. Nu vet jag att ”skaffa killar” inte är enda anledningen att se ut på ett visst sätt, men tjejer som ser ut som amatören naturligt borde vara stolta och ”arbeta” med det istället för att kämpa för att bli som den andra…

  • rumpmonstret: Förstår vad du menar.
   Kvinnors utseende är inte till för männen utan för sig själva.
   Kul att höra att du gillar översta mer 😀

 2. Jag vet inte vad man ska tycka om attraktion. Vi lever i en värld där yta betyder mycket och alla har en åsikt.

  Säg att jag skaffar skägg och tycker det är kul/snyggt. Men min syster säger att jag inte passar, min mamma säger att jag inte passar, en kompis skämtar om att jag ser ut som en uteliggare, en kollega tycker jag passade bättre utan skägg, en kvinnlig bekant jag är attraherad av säger att jag passar bättre utan skägg.. Ska jag fortfarande behålla skägget för egen del då? Även om det är ganska tydligt att dom flesta jag passar bättre utan även med stor sannolikhet även en framtida seriös partner?

  Jag är kluven till ett ja eller nej där. Det är klart man ska få vara sig själv, men utseende tycker jag sällan har något med det att göra egentligen. När tonåringar färgar håret blått, blir dödsrockare, klär sig i kort-kort eller skaffar en tatuering handlar det nog mer om att sticka ut. Är man trygg med sig själv behöver man inte göra massa fysiska förändringar på det sättet.

  • rumpmonstret: Det är upp till dig, angående skägget.
   Det är svårt att stå emot ”grupptrycket” som blir men är du nöjd med det så kör.

  • Håller med 🙂
   Tjejen på den nedre ser verkligen ut att enbart ha en dag på jobbet och undrar när hon får ta en kaffe…

   Men sedan i diskussionen ovan, alla människor har en stil och olika attribut som antigen förstärker samhörigheten eller skapar distanser. Och detta beror helt på sammanhang och grupptillhörighet. För en grupp som är powerdressad på jobbet skapar Ralph Lauren tröjan samhörighet men i en annan grupp och konstellation signalerar samma tröja snobbism, och vise versa där en tröja med bandmotiv skapar en go stämning på fotbollspuben men troligen inte på jobbet… De som är Street smarta känner av sådant bra.

   • Sign ”The boy scout”: Haha du har så rätt 😀
    Bra poänger där och jag håller med dig.
    En del har sin egna stil och klär sig mer eller mindre i samma stil vare sig de ska på finmiddag eller gå till jobbet.
    De flesta tror jag anpassar sig till tillfället.
    Jag skulle inte komma i en snygg långklänning till en fotbollsmatch tex eller i mjukisar på en arbetsintervju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.