32 svar på ”Tebjudning?

 1. Porslin och glas…..Båda för invärtes bruk. Först te och sen……..Skulle kännas härligt att få erbjuda en omgång med dessa alster. Vilken är skönast?

 2. Du inbjuder ju till den typen av tankar.;)
  Äh förresten! Fult att skylla på dig! Tanken kom för mig. 🙂 Vet inte varifrån. 🙂

 3. Vet inte var jag ska skriva den här frågan. Men provar här.
  Här inne finns det väl många som gillar sex och kan komma med tips, inklusive Nathalie själv såklart.

  Jag har stött på ett litet problem.

  Jag är en kille som gillar sex. Tycker sex är himla skönt och spännande. Det har gjort att jag har experimenterat med sex under hela min uppväxt. Förlorade oskulden rätt sent ändå runt 27 år på grund av olika anledningar. Men hursom, har ändå alltid gillat sex. Har ändå experimenterat med det som finns. Olika typer av onani, webcam, porr, sexleksaker, fantasier, publikt, telefonsex, ja you name it.

  Vill inte skriva allt här som jag experimenterat och testat, men jag kan säga att jag testat det mesta. Numera även i förhållande och haft sex på olika sätt inom ramen för vad min partner också vill.

  Bilden jag vill förmedla är att jag hursom har provat det mesta som går. Kul o spännande att testa nya saker och hitta vad som är skönt.

  Men…. nu när jag kommit uppåt i åren mellan 30-40 så har det blivit så här. Jag gillar fortfarande sex, tycker det är skönt, blir kåt osv. Men jag har fått svårt att hitta något sätt att ha sex på som jag går igång på och som inte känns tråkigt.

  T.ex. blir kåt, titta på porr, ok ja det är samma porr jag vet redan vad som finns. Går inte igång på samma sätt. Ha sex med sambo, javisst, men vet ju redan vad för sätt vi kan ha sex på. osv.

  Betyder inte att jag inte går igång på min sambo. Älskar henne. Men jag har testat så mycket saker så att jag hittar inte längre något som gör det hela extra pirrigt eller spännande. Jag tappar gnistan lättare och ger upp istället. När man liksom provat det mesta så blir inte sex lika kul längre. Även fast jag blir kåt men hittar inte så mycket nytt och spännande.

  Några tips?

  Liknelse är som att ha provat alla maträtter på menyn och du redan vet hur alla smakar. Vad ska man då ta för maträtt?

  • Killen: Detta är nog ett vanligt problem.
   Av de sakerna du har provat, vilket gillade du mest och kan man utveckla det mer?
   Testat rollspel, bdsm, byta partners, swingersklubb, sexklubb (ha sex med din partner där enbart eller ha sex med andra, låta andra se på er men inte delta osv).

   Har ni utforskat era kroppar?
   En sak som jag har märkt är att hos killar så fokuseras det mest på kuken och inte så mycket på tex: öron, hals, rumpa, bröstvårtor osv.

   Kan det vara så att du har sett på för mycket porr och på så sätt har blivit avtrubbad?
   Testat att avstå ifrån porr under en period för att se om det blir bättre?

   Läs sexnoveller ihop kan man också göra.

   Några tankar och hoppas det gav någon idé.

  • Håller med Nathalie. Det bästa sättet stt öka lusten är nog att drar ner på ”det stimulerande”. I slutändan blir det som att man fastnar i jakten på det som ger en kick pga stt man blir avtrubbad. Sluta jaga och kör en ”sex-detox”.Sex handlar i slutändan inte om hur häftigt sex man kan ha utan om närheten till en annan människa.
   Smek, lek, massera och reta utan att låta det komma till klimax. Bygg upp spänningen mellan er. Kom underfund med vad och var på kroppen som är en erogen zon.
   Skippa leksaker, använd bara händer och kropp. Försök hålla det på det orgasmlösa planet så länge det går.
   Lycka till!

 4. Testa att fokusera helt på din sambos njutning! Får du partnern riktigt upphetsad är det svårt att inte gå igång själv.
  Tror inte heller på att jaga nya mer spännande sätt! Tror att det i längden har motsatt verkan. Tror snarare i detta fall på att undvika porr under en längre period och låta kroppen reagera på verkligheten istället under tiden. Tror att lusten till det egna sexet kommer lättare då än om man fokuserar för mycket på andras. ( Porr)

  • Tomas: Jag har hört och läst om just hur avtrubbade vi blir om vi tittar på mycket porr.
   Idag är munknull, analsex, smisk, dra i håret m.m ”normalt”, men det var hardcore förut.
   Det finns barn och ungdomar idag som är porrskadade och kan inte tända på en normal person eller på ett ”vanligt” sätt längre.
   Det är sorgligt.

   • Det var precis sånt jag tänkte på!
    Och med tanke på killens beskrivning låter det inte otroligt att det är den fällan han gått i.
    Det tar tid att komma ur den isåfall men det går!

 5. Många kloka ord här.
  Några av dem skulle jag vara försiktig med dock. Det här med partnerbyte osv känns som en sista utväg.
  ”vi gör detta men egentligen är det för sent för oss”. Drar man igång och harvar i det träsket slutar det nog i 9 fall av 10 med separation/skilsmässa.
  Läst många som gömmer sig bakom ting såsom ”vi älskar varandra på ett helt annat plan efter detta” men allt känns bara som en undanflykt för att man vill ligga med andra och känslorna för den andre har egentligen dött för länge sedan men man är rädd att vara utan varandra. Fast i ett mönster.
  Tänk själv…du är kär i din partner. Ni vet sådär på riktigt KÄR. Vill man se den med en annan?
  Alla är olika men tror de flesta svarar aldrig i helvete på den frågan.

  • N: Jag var otydlig där (alla tänker inte som jag inser jag).
   Att göra ett partnerbyta är något båda två måste vilja då, enbart ett förslag för att piffa upp det om man har testat mycket.
   Det är absolut inte för alla, långt ifrån och man ska vara medveten om riskerna, diskutera igenom det ordentligt och sen kanske börja sakta.
   Tex bara gå på en sexklubb utan att ha sex, snacka med folk osv.
   Sen sakta sakta gå framåt om det känns bra men där måste man ha en stabil och en väldigt kommunikativ relation.
   Det finns det som tänder på att se sin partner ha sex med andra tex, men det är en minoritet såklart.

 6. Tja igen.
  Oj. Många bra svar.
  Ska försöka göra ett svar som blir svar till er alla.

  Lite avtrubbad kanske av porr. Men ändå inte på något sätt. Porr ger en så helt annan dimension till det hela. Man kan fantisera in i världar som inte är möjliga annars på något sätt.

  En sak jag har märkt att jag gillar. Det är om andra vet om att man har sex, råkar se att man har sex, eller ser att man har sex på något sätt. Alltså när någon annan ser mig/oss.

  Så det där med swingers, men inte att byta partner det gillar jag inte, men att bara kunna ha sex när andra kan se skulle göra det hela en dimension extra. Men.. min partner är svårare att få med på sånt. Visserligen så får hon också ut mer av det när vi byter miljö eller man riskerar bli påkommen, fast hon är nog den som drar för gardinerna ändå en extra gång. Så jag skulle nog kunna tänka mig det att ha sex ihop på en klubb men tveksamt jag får henne till det. Men man kan ju alltid hoppas.

  Därför jag även gillar att cama på datorn. (Ta det lugnt, det är helt ok med henne, hon accepterar mitt behov där.) Då kan man liksom visa sig. Men det är ändå inte riktigt samma grej i det längre. Dessutom väldigt dyrt.

  En grej jag gillar det är att bara gå ut och köpa kondomer sent för då tror kassörskan man ska ha sex när man kommer hem. Löjligt kan en del tycka men ok, jag bjuder på det. Det är liksom tanken att någon annan vet att jag ska ha sex eller se mig ha sex jag går igång på. Lite exhibitionistisk kanske?

  Nu blev jag kåt.

  Tack för tips och ni får gärna ge fler tips.

  • Killen:
   Man kan gå på sexklubb utan att ha sex med andra och enbart låta andra titta men då ska båda gå igång på det och inte enbart du tex.
   Det slutar aldrig bra, att ens partner är ”snäll” och ställer upp för det sårar en oftast.

   Ja du verkar har lite exhibitionistiska drag, vilket är helt okej, det är en hel del som har det.
   Det kan bli problem när ens partner inte är det för det gör ofta dem obekväma.
   Kan enbart gå till mig själv men har haft partners som vill ha sex på riskabla ställen osv och man har ställt upp men det var inget jag gick igång på och jag var mer orolig och kunde inte slappna av för fem öre.
   Visst att man kan ställa upp för sin partner men i slutändan, tänder inte du på det själv så blir det inte bra i slutändan.

   Har ni diskuterat öppet förhållande?
   Vi är väldigt låsta i tvåsamhetsnormen men den passar inte alla.
   Hoppas att ni har en öppen dialog, förståelse för varandra utan att döma och respekterar varandra.

   • Hej igen,

    öppet förhållande tror jag inte det är någon av oss som vill.

    Vill förtydliga, vet inte om jag var otydlig ovan men försökte få fram att hon gillar också att ha sex på nya platser, när man kan bli påkommen då hon också går igång mer på sånt. I alla fall vad hon säger och hur hon upplevs.

    Som exempel så var det hennes ide att ha sex på en badstrand utomlands. Så när hon kommer i rätt mode bara så.

    Jag tror det mer är en kombination av att var lite rädd och vilja hålla sex privat medans samtidigt hon ändå går igång på det lite vilda. Svårförklarat.

    Så vi har inte på något sätt gjort förhållandet mer ansträngt, utan tvärtom. Det har fört oss närmare. T.ex. bara genom att ha sex i ett annat rum går båda igång rätt mycket på.

    Så jag tror så här. Hon skulle gå igång på en sexklubb och ha sex med varandra bara. Men det skulle ta ett ta då det är för mycket tankar och andra rädslor i huvudet som måste bort först.

    Och det är i den processen jag inte riktigt vet om man kommer så långt så att man får det till det.

    Verkar det logiskt?

    • Killen: Det låter logiskt och förstår vad du menar.
     Då verkar hon gå igång på det och är något ni båda gillar vilket är ett stor plus.
     Många killar fantiserar om att tex tillfredsställa 2 kvinnor i en trekant men när det väl kommer till kritan så kommer nerverna in och går sådär tex.
     Att kunna slappna av helt i ett rum med andra människor som tittar på kan ta tid att vänja sig med.

     • Ja om det nu är så som jag tror. Men något går hon igång på vid miljöombyte i alla fall.
      Men får väl utforska det långsamt i så fall.

 7. O är det så att hon ändå bara skulle gjort allt för att ställa upp. Då borde inte förhållandet blivit starkare med tiden och sexet bättre. Men hursom, hon kanske gillar det ibland och ibland inte. Vem vet.

  Vi har pratat om det men jag har ändå inte riktigt helt klarhet i hur hennes känslor är.

  Hursom, om det är så, så är det väl jag som får lägga band på min exhibitionistiska sida. Jag tänker i alla fall inte pressa in henne i något som inte hon mår bra av. Men om hon gör det och vill så kan vi ju testa något.

  Hon är för bra för att släppa. Jag älskar henne.
  Så jag får leva med hur det är.

  Men i det så försöker jag hitta det bästa sexlivet jag kan få i rådande omständigheter. Och tips på det tas gärna emot. 🙂

 8. Mitt bästa tips är: Fokusera på hennes njutning! Kåta upp henne långsamt men fortätt tills hon ligger och skakar av åtrå och orgasmer. Svårt att inte bli tänd själv i det läget. Väntar du tills dess med att ”komma in” har du härliga upplevelser framför dig.

   • Förstår vad ni menar. Visst jag kan kåta upp henne under lång tid. Men det som händer under resans gång med mig då är lite att jag tappar lusten istället. Jag börjar fundera på något annat, eller så tar energin slut och så blir det inte mycket mer med det.

    Kan självklart hjälpa henne vidare. Men jag känner inte att jag behöver så mycket mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.