Dagens erotik

(girlslovesextoo.tumblr)
(hot.gifs.dick-n-jane.tumblr)

19 svar på ”Dagens erotik

 1. Gifen är fantastisk! Är det många som gör så? Känns inte direkt som något man gör ”första gången” med någon, men det vore onekligen en dröm 😀

  • Vickan: Härligt att höra. Är det något du saknar?
   (vad jag är på dig nu)
   Förlåt men sällan tjejer kommenterar (antar det pga namnet) och vill gärna att fler sak kommentera.

 2. Det är väl så att jag tittar mer än jag kommenterar…även om det blev så här denna gången… Njä, det är väl inget speciellt jag saknar…ibland gillar jag ett tema, ibland inte. Men jag har tittat in från o till ganska länge…så det betyder att jag oftast gillar dina bilder

  • Vickan: Kommentera gärna mer! Jag tror jag kan prata för Nathalie också när att det är roligt med diskussion. Ibland kan det gå igång, men ofta inte. Alla perspektiv är intressanta och personligen tycker jag en diskussion mellan tjej – kille är mer intressant. Inte alltid, men ofta. Välkommen in och skriva när du vill och hinner 🙂

   • rumpmonstret: Ja det är få tjejer som kommenterar så skulle verkligen vilja ha det mer.
    Sen är alla olika, en del vill inte kommentera och bara kolla 😀

  • Vickan: Åh roligt att höra.
   Vet att det är många som är inne (närmare 12500 denna månaden) men LÅNGT ifrån alla kommenterar.
   Alltid roligt att få höra ifrån er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.