8 svar på ”Dagens erotik

 1. Vi hade en incident med elen på jobbet idag. En man sa att husets ”massörska” hade fått problem med ljuset. Han kom just därifrån och ville kolla om vi hade en ficklampa eller så. Det hade vi. Delar av byggnaden hade slocknat.

  Jag gick strax dit. Ropade på massörskan och hon ropade hej. Jag gick dit och då står hon där och klär på sig. Står i bara trosor och BH. Jag blev lite ”chockad” och backade undan så jag stod utanför rummet och pratade.

  Hon sa att det var okej och fortsatte prata. Sedan kom hon ut för att prata än mer i bara t-shirt och trosor. Inte direkt den reaktionen jag hade väntat mig. Faktiskt uppfriskande att se någon så säker på sig själv 🙂

  • rumpmonstret: Ja det är väl skönt att vara så avslappnad, min tanke går dock till varför en massör/massörska är naken när hon jobbar?

   • Nathalie: Haha. Jag TROR hon bara bytte om. Hon och många av hennes kollegor, män och kvinnor, hoppar runt och har sina tider på olika företag. Hon bytte nog om från sina arbetskläder till vanliga kläder när jag gick in på henne :p

     • Nädå. Det tror jag verkligen inte, men jag har hört talas om en incident.

      En gubbe ville bestämt vara naken under en massage. Tjejen ställde motvilligt upp (inget direkt sexuellt, men att massera en naken kund). Han insisterade på att han bara gillar att vara naken. Det är avslappnande osv.

      Tjejen berättade detta för hennes chef och då var dom smarta. Vid nästa tillfälle tog dom dit en manlig massör… Då ville inte gubben vara naken längre.

     • rumpmonstret: Smart tänkt men man ska inte behöva göra så.
      Klart det var något sexuellt för annars hade han ju velat vara naken med den manliga också eller hur?
      Sen kanske det inte var något sexuellt emot/på henne utan att han blir upphetsad av att han vet om att han är naken, går kanske igång på tanken att massören vet om att han är naken osv.

 2. Jag har inte riktigt förstått fördelen med kalsonger med öppen bak. Jag tror att de från början var avsedda för träning p.g.a bra rörlighet och att de absorberar minimalt med svett samtidigt som de håller ”paketet” på plats (samma funktion som en sport-bh).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.