Dagens erotik

(pinterest)
(nofakecurves.tumblr)
(arkhipov-studio)
(lgnbrs.tumblr)

10 svar på ”Dagens erotik

 1. Blondinen är riktigt snygg och snygg touch med glasögon. Det är underskattat! Men ansiktsuttrycket? Näe. Bättre kan hon. Härlig vinterbild. Tjejen påminner mig om en viss Ebba Busch-Thor! Söt och precis lite sånt jag skulle vilja se på övre blondinen!

  Sista bilden får mig att förstå vad tjejer kan tycka om ”dickpicks”. Inget ont mot killen i sig, det är ”kul” att se en normal pitt exempelvis, men vet inte vad man ska tänka eller tycka. Ska tjejer bli till sig av detta? Det kan liksom vara vem som helst… Det sexuella finns inte där alls, eller har jag fel?

  • rumpmonstret: Jag gillar blondin bilden, kanske inte som erotisk men mer vacker.

   Sista bilden är LÅÅÅNGT ifrån vad en traditionell dickpic ser ut, denna ser bra ut i jämförelse med alla dicpics jag har fått.
   Denna är dock med en slak snopp, vilket jag aldrig har fått ett foto på dock men denna finns det lite tanke bakom.
   Bra ljus, mer än kuken syns osv.
   En traditionell kukbild är med stånd, neddragna byxor, dåligt ljus, ofta greppad den och klämt åt så att den ser större ut/alternativt ifrån en vinkel som får den att se större ut, inte någon tanke på komposition/ljus/sexighet utan mer: ”ner med byxorna och fota, min hjärna har slutat funka för jag är så kåt” .

 2. Gillar den översta bilden med dom två killarna. Naturlig och mjuk, jättefin!
  Och absolut den nedersta bilden:-) vackert ljus och fin naturlig kropp, skulle gärna dragit fingrarna genom den behåringen!

   • Gillar kontraster och det oväntade. Svartvita foton, grå, hårda, smutsiga miljöer där något oväntat mjukt, vackert dyker upp. Eller väldigt maskulina män, inte så prydliga eller stajlade, som visar oväntade sidor ex kärlek till en annan man.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.