11 svar på ”Dagens erotik

  • rumpmonstret: Hmm bra fråga.
   En sak jag reflekterade över vara att killen näst längst till höger drar i snoppen innan han vänder sig om.
   För att den ska se större ut?
   Där är vi återigen om att den måste se stor ut.

   • Även 2 och 3 se ut att hålla i sina. Kan ju vara så enkelt att de skyler sig lite när de är riktade bort från kameran.

     • Nathalie: Haha. Nu tittade du allt noga! Kan mycket väl vara så att han försökte dra i den för att få den marginellt större?

      OM det stämmer? En vältränad kille (drömkille i många tjejers ögon kan jag tänka mig) med normal stor snopp som ändå känner något komplex som gör att han i desperation måste göra något för att få den vadå.. En centimeter större?

      Det påminner lite om en sak en del kvinnor gör. Det ständiga med att dra ner tröjan över rumpan.. För att täcka eventuell hud eller bara dra någons ögon mot dom? Vet inte..

      Men har inte komplex/ideal gått långt när sånt här görs?

     • rumpmonstret: Det var det första jag såg, när jag öppnade gifen.
      Dra tröjan över rumpan?
      Detta känner jag inte igen, hur menar du? 😀

 1. Nathalie: Haha. Ja. Det var dåligt uttryckt.

  Exempel: Du som tjej går förbi någon kille du är lite intresserad av. När du just passerar eller passerat killen så drar du ner din tröja lite för att eventuellt täcka hud som kanske syns eller en del av rumpan. Antingen för att du har något komplex eller för att skapa rörelse och försöka bli sedd.

  Det här händer HELA tiden. Tror tjejer gör det helt omedvetet ofta 😮

  • umpmonstret: Okej, måste jag kolla på.
   Jag kan enbart gå till mig själv och jag drar ner tröjor ofta men det är inte för att få uppmärksamhet utan för att jag hatar när den glider upp.
   Känner mig inte bekväm med att magen syns om man sträcker sig efter något, tröjor som sitter bar men som är lite för korta.
   De sitter bra när man står rakt upp och ner men när man går så åker de lite uppåt osv.
   För mig är det enbart av bekvämlighets skäl.

 2. Jag är också inne på att han drar i den (förmodligen för att förlänga den med någon cm). Alla killar som badat isvak känner till att snoppen har en förmåga att krypa in i kroppen då man är frusen. Anledningen till att det är möjligt är att ca 50% av snoppen befinner sig innanför kroppen (varierar nog något mellan personer). Man kan tydligt känna den invändiga delen via mellangården (mellan pung och anus). Ni glömmer väll inte att stimulera mellangården?

 3. Apropå Rumpmonstrets kommentar så har jag lagt märke till att tjejer med stor rumpa ofta väljer kläder som döljer rumpan t.ex. en stor tröja som slutar nedanför rumpan (vilket är tråkigt för mig som gillar stora rumpor).

  • Harald: Kan förstå det, samtidigt är nog det ett aktivt val ifrån dem pga att de är trötta på att bli stirrade på hela tiden pga sin rumpa.
   En del tränar sig till en stor rumpa och en del har det genetiskt.
   Att bli ”inspanad” hela tiden kan bli jobbigt, creepy och väldigt olustigt till slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.