Dagens erotik

(girlsandsport.tumblr)
(nakednoises)

12 svar på ”Dagens erotik

 1. Härlig bild den där övre. Bara utomhus är SEXIGT på alla möjliga sätt! Gillar även att den inte är för porrig. Den där tjejen känns betydligt mer intressant än majoriteten av alla porrstjärnor och supermodeller 🙂

  • Nicke: Ja, det ser njutningsfullt och härligt ut.
   Det enda som ”stör” mig lite med bilden är att hon håller i sina bröst, gör tjejer det?

   • Hon kanske smeker sina bröst, min erfarenhet är att tjejer gärna gör detta under sexakten. Erogen zon Ler. Men visst ser det ut som en pose framför kameran..
    Vackert ändå Ler.

    • Nicke: Okej, ja jag har inte sex med tjejer så kan enbart utgå ifrån mig själv och vad mina vänner berättar och där är det inte vanligt.

     • Hehe, jag skrev inte att det händer VARJE gång, men det förekommer och har förekommit. Om båda känner varandra mer eller mindre så bör det också leda till att båda vågar slappna av mer och bete sig naturligt, så som man vill bete sig. Rent generellt så tycker jag om att vara i ett fast förhållande, särskilt i ett naturligt, avslappnat förhållande där båda ger och tar, delar lika och respekterar varandras olikheter osv. Lättare sagt än gjort… särskilt under småbarnsåren. Ler.

     • Nicke: Nej jag tolkade det inte så 😀
      Ja jag kan tänka mig att i de allra flesta fallen så har man inte högst prioritet till sexet utan mer barnet, sömnen osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.