6 svar på ”Dagens erotik

 1. Översta visar på hur få skillnader det egentligen är. Jag tycker den solbrända svarthåriga tjejen och mulatten nästan ser likadana ut!

  Nedre gillar jag för att det är en normal… :p

 2. Det är lite märkligt det här med sperma sprut. Vissa tycker det är äckligt, kladdigt och luktar/smakar illa osv och vissa älskar det. Själv är jag lite kluven.
  Kan va väldigt upphetsande och sexigt att se på bild och film, även att göra det irl. Samtidigt tänker jag att det är inte alltid så glamoröst i verkligheten kanske hehe. Som på denna bilden så känner jag att det är något som båda parter gillar. Och det tycker jag kan va väldigt sexigt med just själva sprutet. Att som man inte behöva kanske tänka på några kladdiga ev konsekvenser utan bara låta det gå för en, och sen som kvinna inte heller tänka på vad som komma skall utan kunna ge den njutningen till sin man och samtidigt hylla/visa uppskattning av själva sperman och vad den innebär. Det är det som jag tycker är det ”fina” med att få spruta ens utlösning på ens partner. Att det kanske kan ses som en liten fin belöning för ett bra utfört jobb 😉

  • Henkepenke: Förstår vad du menar, så länge båda vill det så visst.
   Samtidigt detta med att det är en belöning, det kan det vara men sprutet är inte orgasmen.
   Man kan komma utan att spruta och jag skulle se orgasmen mer som belöning än självs sprutet.
   Visst, är få killar som kan komma utan att spruta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.