36 svar på ”Dagens erotik

 1. Nathalie: Gud vad min iPhone förstör mina inlägg idag 😀 😀 sak samma…
  Btw….längesedan jag såg en uppdatering. Är du upptagen Nathalie eller har du allt öppet?

 2. Nathalie: jag fattar, och de kan man ju absolut förstå.
  Vad tycker han om din sida? Att du kollar på bland annat män med sexpack och megasaker och sen lägger upp? Intressant 🙂 du Behöver inte dela med dig om de är för privat.

  • William: Jag tror inte han har något problem med det.
   Jag har förklarat att det är få bilder som jag går igång på och då handlar det inte om sexpack eller en megakuk utan andra saker.
   Han är inne och läser den då och då.
   Det har varit vissa saker som han inte har känt sig bekväm med och då har vi pratat om det och vi har kompromissat eller så har jag lagt vissa saker åt sidan.

 3. Jag tycker det är tråkigt att en del, speciellt män?, inte kan distansera sig själva och läsa denna blogg (och andra sexbloggar) för vad dom är.

  Sex idag är ett ”konstigt ämne”. Ändå är sex bland det mesta naturliga vi kan göra. Jag tror man ändock att man får leva med att dra till sig enstaka ”skummisar” om man skriver om sex öppet, men internet/verkligheten verkar fullt av alla möjliga typer. Vilket gör det förståeligt att Nathalie inte vill eller ens orkar gå ut med mer personligt gällande sex. Skulle hon gå ut med att hon t.ex. gillar analsex. Då blir det dickpicks, skumma förfrågningar och annat så det räcker och blir över… Länge. För vadå. Att en tjej gillar analsex? Är det SÅ ovanligt? Är det så märkvärdigt?

  Jag beskyller inte William för att visa intresse i Nathalie. Det är en komplimang på sitt sätt, men många verkar krossa ”linjen” rejält på första försöket. Jag minns den där som skulle köpa en kondom som kund och direkt frågar om hon vill ha sex med honom.. Trots att hon inte vet något om honom. Läser verkligen inte folk någonting innan dom skriver saker? Åtminstone sedan jag började hänga här har Nathalie aldrig givit ut signaler om att hon välkomnar dickpicks, förfrågningar eller att intresset i sex = Ett beroende.. Vilket det kanske är hos vissa som håller på med sex via t.ex. amatörporr eller liknande.

  • rumpmonstret: Jag tyckte inte att William gick över någon gräns, det är förståeligt att man blir nyfiken då jag skriver väldigt lite om mitt privatliv.
   Det är ett aktivt val för förr skrev jag om mina sexuella eskapader och fick mer dickpics, oförskämda förfrågningar, massa fördomar och otäcka meddelanden.
   Det är synd att man inte kan vara öppen med att man älskar sex för då tror en del att man gillar att ha sex med allt och allt.
   Tror vi är på väg i rätt riktning då det pratas mer och mer om detta, upplever jag iaf.
   Om oönskade picpics, sexuella ofredanden osv.
   Det är inte enbart skumma gubbar i rock i en park som blottar sig längre, utan alla typer och speciellt på internet.

   • Ja. Jag tycker det är intressant att höra genuina åsikter om varför en person gillar något eller varför den inte gör det. Att skriva i generella termer är okej. Jag har en kompis som sagt att han inte gillar att få oralsex. Han har dock aldrig förklarat varför. Är det för han tycker det är ofräscht att pussas med någon som utfört oralsex? Har han bara haft oralsex med tjejer som biter eller är dåliga på det? Har han komplex för storleken? Har någon tjej sagt att hans luktar konstigt? Tycker han bara det är olustigt generellt? Vad vet jag.. Men det är intressant att höra om andras genuina erfarenheter och tankar. Med killar blir det mycket skitsnack och spela macho. Svårt att vet vad som egentligen hände eller vad han egentligen tyckte om det. Men sex är ju olika med olika personer. Att bara säga ”han / hon var förjävlig i sängen”.. Jaha. Varför? Andra kanske känner igen sig eller lär sig vad man inte ska göra!

    • rumpmonstret: Håller med dig, det är intressant för man breddar sin verklighet.
     Detta med att en person är kass i sängen, det kan vara så att man är dålig med en pga fylla, ingen kemi, kommer in i fel rytm/synkar inte, nervös osv.
     Sen kanske man har det jättebra med en annan partner så man ska inte alltid lyssna på andra.

     • Det är därför jag försöker få folk att dela med sig mer av ”sina eskapader”. Jag förstår att du som har ett företag, går ut med namn och bild m.m. Inte vill sitta och skriva i detalj om diverse saker. Av olika anledningar. Tänk om ett X känner igen sig i det du skrivit och blir asförbannad? Att någon galning fantiserat precis om det du berättat och tror du vill gör samma sak med honom? Att bekanta från förr läser och berättar vidare ”något värre” för gamla vänner? m.m.

      MEN! Vi som ”anonyma”. Vad har vi att förlora? Jag minns inte vem det var, men det var någon som tagit bort förhuden i vuxenålder. Det tycker jag var modigt berättat. Det är inget man direkt pratar om vid lunchbordet på jobbet eller kanske överhuvudtaget? Det finns folk som har problem med förhuden… Hur ofta läser man något om det? Jag tror inte det är något massivt problem som majoriteten har.. Men antagligen tillräckligt många för att man kan behöva läsa om andras erfarenheter.

      Mer sånt tycker jag! Våga berätta mer om vad ni varit med om eller tänkt på alla läsare!

     • rumpmonstret: Jag förstår hur du menar och detta ska vara en plattform för människor att dela med sig, läsa och lära, utvecklas och få inspiration.
      Vill bara förtydliga, jag har inget företag utan detta gör jag helt på min fritid.

 4. Oj vad text kan förvirra. Jag menar inte på något sätt att ens ”nosa” på gränsen :-/ vet inte ens hur det kan tolkas så. För att jag frågade om ”man kan dejta” Nathalie? Jag skrev ju inte ”får JAG dejta dig Nathalie”.
  Anledningen till att jag frågade var för att jag var nyfiken på om hon lever som singel eller har en partner. Och det fanns ingen baktanke med det utan ren nyfikenhet. Nathalies sida besöker jag kanske varannan dag så det är klart man blir nyfiken på människan bakom en sida man ofta besöker.
  Men jag skriver säkert luddigt ibland. Sorry för det.
  Vill jag dejta Nathalie? – nej jag känner inte henne och trivs bra som det är 🙂

  Skickar jag kukbilder (haha telefonen ville skriva julbilder) till Nathalie? – jag skickar inte kukbilder till någon. Jag är ingen höjdare på Photoshop…

  Är jag nyfiken på Nathalies privatliv? – vafan, klart jag är 🙂

  God helg på er

  • Hej!

   Blev lite fel i skrivandet där. Menade att jag förstår dina frågor till Nathalie, men att du INTE gick över gränsen. Dock att många andra kanske gör/skulle göra det 🙂

   Haha. Kanske lika bra att vara dålig på photoshop då 😉

   • Rumpmonstret: hmm, men du skrev en text baserad på en tanke du fick. Och du använde mig i ditt resonemang…?
    🙂

    • Det blir lätt rörigt när jag ser något jag vill ge respons på och samtidigt ha flera idéer i huvudet. Det jag skriver kan där och då ”verka bra”, men kan misstolkas och även jag själv kan inse att det blev fel dagen efter när jag fått perspektiv på det hela 🙂

     Precis! Jag tycker det är synd att många tror att internet är en frizon och gör vad dom vill. Folk som inte förstår att internet är verkligheten. Skickar dom en dickpick till en tjej över internet är det, nästan, som att dra fram den mitt på stan. Dickpicks finns överallt, men jag ser knappast 25 ballar varje gång jag går på stan :p

     • Rumpmonstret: haha ok då förstår jag rumpis. Jag skriver också så man inte begriper ibland. Men du verkar va en skön kille. Vem vet, snart har vi en trekant med Nathalie!?
      Nej nuuu gick jag över gränsen!! Eller skämtade jag bara? Ja, det måste man ju få göra! 😉
      Även om det är internet så tycker jag man kan märka om det är en sund person eller inte.
      Ha en underbar söndag gänget!

     • William: Ja det gör man.
      Efter så pass många år på nätet så märker jag oftast i den första meningen vart personen vill komma.
      Om det är en trevlig typ, en som är ute efter sex osv.

  • William: Du skrev: ”får man dejta dig?” och det tolkade jag som att du var intresserad av en dejt.
   Det är inte att gå övergränsen enligt mig, man måste ju få fråga så det är ingen fara 😀
   Du har varit aktiv här ett tag också och jag har fått en bra och trevlig känsla för dig.
   Det är en annan sak om det är en helt okänd kille som skriver typ: Jag är en 35-årig, vältränad, rolig och bra kille som älskar sex, får man dejta dig.
   Det går inte direkt hem för mig men det är inte att gå över gränsen heller enligt mig.
   Det är när det blir för sexuellt, för mycket fördomar emot mig (att jag ligger med allt som rör sig osv) eller rent ut av brottsligt.
   Text är jättesvårt, för man kan lätt tolka fel då man inte ser kroppsspråket, hör tonläget osv.

 5. Nathalie: ja nu ser jag att det var jäkligt konstigt skrivet. Jag menad mer ”är du i dejtingstadiet eller har du fast”, av ren nyfikenhet. ”Får man dejta dig” mer som ”får en man dejta dig”.
  Jag är lite kass på formuleringar ibland.

  • William: Det är ingen fara 😀
   Som sagt var saker och ting kan bli fel i text.
   Jag är inte singel utan har fast partner just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.