Dagens erotik

(hotblondbois.tumblr)
(giferotico.tumblr)

13 svar på ”Dagens erotik

 1. Håller inte alls med. Inte för att jag tycker grabben på nått vis är tjusig men jag gillar att Nathalie visar människor som vi oftast ser ut. Bland annat slaka kukar. Tror inte hon enbart fokuserar på sex/porr som vi är vana vid att bli matade med utan också kropp&knopp och vanliga ting.
  Min känsla är att Nathalie vill förmedla något och förändra något men det är svårt för henne för samhället ser ut som det gör. Vill man ha en porrblogg finns andra ställen.

  • William: Du har uppfattat rätt.
   Visst det heter ”Dagens erotik” men det är lika ofta för att få en mer varierad bild på kroppar, gå emot normer, visa en annan ”porr”, visa extremer osv.
   Bredda synen på sexualitet helt enkelt.

 2. Håller fullständigt med er.Men kan som heterokille tycka att en stor ådrig kuk i erigerat tillstånd kan se fin ut.

  • Jörgen: Alla har vi rätt till våra åsikter och alla sådana är välkomna här 😀
   Så länge man respekterar varandra och inte diskriminerar varandra.
   Vilket ingen har gjort här vill jag på peka utan vill mer berätta hur jag ser på hur jag vill ha det i diskussionerna här.

 3. Mina blickar far bara på den övre bilden. Fantiserar nästan bara om män.
  Men vågar aldrig göra något, bara att inse att jag aldrig blir hetero

  • danne: Härligt att höra att du gillade bilden.
   Varför vill du bli hetero?
   Njut av vad du gillar och acceptera det. 😀

   • Jag har levt ganska isolerat på grund av detta. Men nu
    har det hänt saker som rubbat mina cirklar. Har alltid
    gillat att träna på gym. Och nu har jag fått kontakt med
    en man i samma ålder som mig. Han skiner alltid upp då
    han ser mig. Vi pratar en del och han inget förhållande.
    Det låter helt knasigt, men jag har bestämt mig för att
    bjuda hem honom. Jag är inte så intresserad av porr
    eller så. jag drömmer om ett förhållande. Jag känner
    ingen som är homo och känner mig lite isolerad

    • danne: Vad roligt, hoppas han känner likadant.
     Har du testat att prata med andra homokillar via olika forum, finns nog en hel del på nätet och även appar?
     Du känner troligtvis någon men de kanske inte har kommit ut än, det är inte speciellt ovanligt idag.
     Jag har en hel del runt omkring mig som jag känner till och garanterat sådana som jag inte känner till.

 4. Det är lite kul att nästan bara män diskuterar penisar på en blogg öppen för alla haha. Vad hände med alla tjejer?

  Precis som i en skolklass tycker jag det är mycket roligare om man mixar upp med tjejer och killar. Gick i en stor gymnasieklass med nästan bara killar. Inte alls särskilt kul. Blir bara mer extrema grupperingar och svårare att tillföra tjejer i sin sociala krets (lära känna tjejer i klass, deras vänner i skolan och kanske deras vänner i övrigt).

  Annars bra ja att Nathalie visar ”allt”. Inte bara det man matas med överallt annars. Alla kroppar ser olika ut. Egentligen har inte snoppen något vidare sexuellt syfte när den är slak (eller?) , men den är ju oftast slak. Hur många % av en mans liv är snoppen styv? Det är ju inte jättemånga direkt. Om tjejer själva får leta runt sex och naket på internet.. Hur många slaka snoppar ser dom? Jag tycker det är fel att ”tvinga” på något likt offentligt media ofta gör. Att man ska/borde/måste tycka på ett visst sätt. Exempelvis att små bröst är osexigt eller att hår på män är fult. Men vad i..! Det finns väl hur många tjejer som helst som har små bröst och killar som uppskattar det? Likväl med hår på killar så finns det kvinnor som tycker det är manligt! Varför ska man styra trender och utseendepreferenser i smala korridorer som bara en liten del av mänskligheten passar in i? Sex och lust är inget direkt val. Det är en mänsklig drift. Vad jag gillar eller ogillar är väl MIN ensak? Det är väldigt konstigt att media driver på om ”allas lika värde”, men har man en kropp som ser annorlunda ut är man inte attraktiv?

  • rumpmonstret: Media har ett ideal som väldigt få passar in i och sorgligt att så många mår dåligt för att de inte passar in i den.
   Detta gör att man begränsar sin vardag, tex så kanske man inte vågar stöta på en kille/tjej som är mer ”medias ideal” om man själv kanske inte är det.
   Ja det är lite tråkigt med få kommentarer är ifrån tjejer, vet inte varför men när det gäller storleken på killens penis så verkar detta mer beröra er killar, att det är mer ni som bryr er än oss tjejer.
   Vilket jag har försökt framföra flera gånger.
   Jag tror det är många som tänder på andra saker än just könet, så att den är slak eller har ett praktstånd spelar inte speciellt stor roll.
   Killen kan ha en schyst kropp, vackra ögon, grova underarmar eller en aura som gör att man blir tänd istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.