4 svar på ”No ”I” in sex

 1. En sak som jag kom och tänka på via detta (av någon anledning). Är hur många människor idag väljer vänner efter utseende. Jag tror även detta är vanligare bland tjejer (men också killar som bryr sig mycket om status). Detta har säkert alltid gjorts till viss del, men idag då ”status” är så viktigt för många tror jag det är vanligare.

  Säg att du spelar på internet och får kontakt med en kille. Du tycker han är trevlig och spelar mer med honom. Då det är intressant att se vem man har kontakt med (tycker åtminstone jag) frågar du efter bild. Han skickar en bild. Inte din typ, men ser okej ut. Vilket inte gör större skillnad då du inte spelar för att ragga på honom utan för att spela och kanske skaffa en ny bekantskap / vän.

  Vid tillfälle kanske det blir en spelmässa och ni bestämmer er båda för att gå och träffas. Kanske ta en lunch / fika i samband med detta. Du träffar honom och han ser fulare ut än på bilden han skickade.. Trots att han är lika trevlig som online tar du avstånd ifrån honom. Kanske lämnar honom rent av på spelmässan eller struntar i lunchen. Bara för att han ser ”fulare ut” än du trott.

  Är det bara jag ser som viktigt vidrigt beteende detta är ifrån ”din” sida? Vad har hans utseende med något att göra oavsett om ni aldrig träffas efter lunchen igen eller blir bästa vänner att göra? Att välja sin framtida partner delvis efter utseende är inte så konstigt, men en vän / bekant? Vad ska hända om du umgås med någon som är ”fulare” än dig? Kommer dina tjejkompisar tycka sämre om dig för att du har en skön bekant / vän som inte är fysiskt attraktiv?

  Jag tror inte just detta är vanligt, men att många väljer vänskapskretsar mycket baserat på hur dom ser ut lär vara ganska vanligt.

  • rumpmonstret: Förstår vad du menar och folk gör säkert så, vilket är tragiskt.
   Det spelar väl ingen roll hur ens kompis ser ut, så tycker jag iaf.

 2. Tja,

  Håller med om den tecknade serien. Jag var definitivt i den översta kategorin och såg sex som en sak som var ett pris man kunde vinna. Men.. jag ska dela med mig av varför det blev så. Något jag tror många tjejer har svårt att sätta sig in i och förstå hur det kan vara för en kille.

  När jag först fick upp ögonen för det här med att sex fanns och det var något som var spännande så var man avslappnad och lugn. Tänkte det ordnar sig, förr eller senare träffar man ju på någon och det händer. Det var ingen big deal, inget jag tänkte på. Man var väl 14-15 och livet lekte, tjejer var härliga och spännande vilket ju är helt naturligt.

  Åren gick, framåt 17-18 så slog det mig igen. Det här med sex, vore ju härligt om det skedde men det var ingen större grej. Men jag började ändå tänka i banorna om hur skulle jag träffa en härlig tjej. Känslorna i kroppen man hade gjorde ju att det här med sex var spännande, jag var nyfiken på hur det skulle kännas, hur såg en kvinna ut naken mer än på nätet osv. Man tänkte det skulle vara härligt och kul men inte mer än så. Det löser sig säkert.

  Åren gick.. framåt 20-22 så började man fundera på varför jag knappt hade blivit kysst. Var det något fel på mig? Men ändå så var det ingen panik 20-22 jag var ung ju. Nyfikenheten såklart växte ju sig större, hur kändes sex, hur var en kvinna.. såklart man var nyfiken på vad tjejer hade mellan benen. Helt naturligt. Men sex det skulle väl ske vid tillfälle.

  23-24 år. Nu började jag mer på allvar undra varför lyckades inte jag. Vad var fel på mig? Jag började söka efter hjälp, vad skulle jag göra. Varför fick inte jag prova. Så som med allting man har varit nyfiken på under lång tid men inte fått prova så växer ju sig nyfikenheten större och större. Lite av en frustration byggdes även upp. Tänk dig att du t.ex. är nyfiken på att prova ett glas läskande cola. Men du har inte sen du var liten fått prova dricka ett glas. Alla pratar om det på olika sätt hur coolt det är men du har inte fått prova.

  Till en början är det ju ingen sak, men med åren så växer ju sig ditt sug och känsla av att få prova dricka colan större och större. Tillslut vill du ju bara få det överstökat och se vad alla pratar om. Inte sant? Det är ju bara mänskligt.

  När jag sökte efter hjälp så får man råd. ”bara gå ut”. Jaha om andra hade så lätt att bara gå ut vad var då felet på mig.

  Åren fortsatte och gå och nu la ja ner nästan all min kraft på att försöka hitta någon. jag var 24-25. Saken började bli en fix ide. Precis som jag förklarat ovan, jag är ju bara människa om jag var sjuuukt nyfiken vid det här laget. Nyfikenheten och frustrationen ökade för varje månad. Samtidigt som jag kämpade med att försöka få till det. Jag ville ju också prova.

  Folk började tycka jag var gammal och inte fått till det. Många berättade om när de förlorade oskulden och min ålder var ju långt ifrån. Hur bra kände jag mig då. Tjejer skrev på nätet om hur de aldrig skulle kunna vara med en oskuld i min ålder för då var det något fel på killen. Hur bra tror ni det gjorde i mitt huvud att få höra.

  Trots full energi på detta så gick åren. 26… Ja vid det här laget så undrar jag efter att ni läst min story ovan om det är någon som helst tveksamhet till varför jag skulle nästan kunna ligga med vem som helst bara för att stilla nyfikenheten??

  Sex hade inte längre blivit en grej man delar med någon utan en grej som jag ville få ha gjort. Jag hade ju inte ens fått testa.

  Så först vid 27 som är en story i sig. Men då fick jag ha sex. Det var inte massa känslor, det var inte ett bra sex, men det var sex som jag fick prova. Det var som att spräcka en ballong av nyfikenhet. Jag hade äntligen fått göra det. Det blev sen vändningen till att slappna av igen och kunna få till sex med känslor senare i mitt liv. Men denna första gången kalla det vad ni vill. Jag hade sex för att få ha sex, tjejen och allt annat var av underordnad betydelse.

  Tack för att ni lyssna.
  Hursom så har jag svårt att tro att tjejer förstår detta på samma sätt som jag som kille kan. Just därför att jag tror fler killar än tjejer (även om tjejer finns) är i denna situation.

  Jag tror också att tjejer tror det bara är att gå ut på krogen för att de blir påraggade jämt o ständigt. Som kille blir myyyyyycccckket sällan påraggad.

  Så jag hoppas på förståelse för varför jag inte såg sex som en delad grej till en början och att ni förstår hur det kan vara.

  Tack!

  • Killen: Tack för att du delade med dig.
   I din historia förstår jag att du inte såg det som ett samspel.
   Det jag menade med bilden är att många, båda män och kvinnor, ser det mer som en sport.
   Det är ett samspel, där båda ska ha det gött för det blir mer skönt då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.